ben de çok yavaş gidiyorum yaa, 2 hafta oldu ancak 2,5 kilo verebildim..2 kilosu 5 günlük atakta gitti zatenkaçamak yok, yürüyüş yapıyorum, bol su da içiyorum ama vücudum neden bu kadar direniyor anlamadım..her gün ortalama 100 gr felan veriyorum şu sıralar insanlar nasıl diyor öyle 15 günde 5kilo gitti bile felan diyeee,,,benim niye gitmiyoooorr
ben de çok yavaş gidiyorum yaa, 2 hafta oldu ancak 2,5 kilo verebildim..2 kilosu 5 günlük atakta gitti zatenkaçamak yok, yürüyüş yapıyorum, bol su da içiyorum ama vücudum neden bu kadar direniyor anlamadım..her gün ortalama 100 gr felan veriyorum şu sıralar insanlar nasıl diyor öyle 15 günde 5kilo gitti bile felan diyeee,,,benim niye gitmiyoooorr
selam kızlar bu diyeti hepiniz kitabı alıp mı yaptınız yoksa fırumdakileri dikkate alıp mı? ben de yapmak istiyorum herkesin kitabı mı var?
Şöyle bir olay var. Bir insanın aşağı yukarı olması gereken normal kilo. Mesela 165 cm boya 56 kg ağırlık. Bu Bu normal kilonun ne kadar üzerindeysek o kg ya inmk için daha çabuk kilo veriliyor.
Yani 85 kg ile diyete başlayan birinin 68 kg. ile başlayandan daha çabuk fazlalıklarını atması daha kolay oluyur ( çünkü fazlalık fazla)
sanırım öyle, o zaman şimdi bitki çayından ya da ilaçtan başka çaren yok gibi gözüküyor..geçmiş iletilerde bi arkadaş yazmıştı duphalac diye, ben bi ara onu da kullandım o da iyi, çok tatlı,şekerli bir tadı var, süte karıştırıp içiyordum
selam kızlar bu diyeti hepiniz kitabı alıp mı yaptınız yoksa fırumdakileri dikkate alıp mı? ben de yapmak istiyorum herkesin kitabı mı var?
cok guzel baslamıssın tebrıkler bence kola icme onun yerine madensyunun içine limon sık gozoz gibi iç cok tatlı ihtiyacı hissedersen icersin benbirinci ve ikinci günümde 1 er kilo vermistimbenım oyle bır sorunum yok cok sukur
hatta hıc yumurta yemezdım ben ıyı oldu
oglen haslama tavuk yıyıcem yanına yagsız yogurtt
aksamda balık ızgara yapıcam kendımee yanına lıgt kola ıcebılırım degılmı kıtapta oyle yazıyordu
sızede bı sorayım dedımm
yarın sabah ne yerım ama onu bılmıyorum karar vermedım
ama benimde fazlalığım fazlaa1.68 cm 71 kiloydum,olmam gerekeni de 60 verdi dukan amca yani 11 kg azımsanacak bi kilo değil ama naapalım sabreden derviş muradına ermiş inşallah yani
ben kitabı kitapçıya gidip geldikçe okuyorum:) henüz almadım. esaslarını biliyorum az çok. sen de burdan öğrenebilirsin arkadaşların yazdıklarından. zaten çok zor bir listesi yok. o sebeple kolay yani...
Herkesin kitabı yok canım... Ama geçmişi okursan kitaptan daha etkiliDiyetin yapılışı yemek tarifleri herşey bu forumda var
canım hemen hemen herkes kitabı alıp öyle yapıyor bu diyeti çünkü kitabı okumadan burda yazılanları anlamayabilirsin.kitabı alman daha sağlıklı olur
selam çorba içmek serbest mi vuuu? nasıl yapılacak peki? içinde un olmaması gerekmiyor mu?
sevgili cino_ "dukandiyetim.blogspot.com" daha önce biraz incelemiştim. Yanlız o sitede kafama takılan birşey var.. kitapta atak döneminde sebze yenmemesi gerekiyor diyor, fakat atak dönemi yemeklerinde domates -biber kullanmış...??? birde mantar protein kaynağı olarak etin yerine geçebilirmi?? ( not: bende yulaf ezmesi aldım ama kullanmak beni rahatsız ediyor... )
hangi tariften bahsettiğini hatırlayamadım ama bi mantalı tavuk vardı galiba, orada da bakarsan mantar kısmı atak için uygun değildir diyor zaten..yani oradaki pek çok tarifi ekleme çıkarma yaparak kendine göre yorumlayabilirsin..mantar et yerine geçmiyor malesef, sebzeli günlerinde yiyebilirsin tabii ki ama atakta yasak..walla ben yulaf ezmesine alıştım hatta yaptığım çorbaları eşim bile bayıla bayıla içiyordün de yulaf ezmeli tuzlu kek gibi bişi yaptım walla acaip lezzetli oldu
kahverengi21, ne muradın varsa olsun, tez vakitte bütün sınavlarını başarıyla bitir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?