Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar daha önce 3 ay dukan yapmış ve 10 kg vermiştim şimdide başlamak istiyorum ama ataktan böğkk geldi bana ayrıca tavuk etinden yulaf kepeğinden falanda tiksinmiştim daha önceden kalan malzemelerim var vermem gerekende 7 kg falan var acaba başlasammı başlamasammı karar veremiyorum 2 ay yeter bana bu kiloyu vermem için sadece motivasyona ihtiyacım varr :KK1:

Günaydın olsun hepimize :KK16::KK16::KK16:

+ 1000 ve ben hala regl olmadım, 6 gün geçti :KK53::KK53::KK53::KK53: sağdan soldan geliyorlar bana, normalde düzenli olurum hep :KK53::KK53::KK53:

bende +1 kg oldum yaaaa bu nedir yaaa

Kızlar, sanırım benim kilom 55,6 da sabitlendi. Bu sabah tartıldım yine 55,6 yım.:KK9::KK9:

İnşallah hep böyle devam eder. İnanılır gibi değil ama gerçek.
Laie_23.gif
Laie_23.gif

Love01 cim canım,önce yeni işin hayırlı olsun.

Bi de güçlendirme ikinci yarısını sormuştun cevap veremedim. Ben 2 hafta kadar çok düzenli yapamadığım için uzattım, biraz daha uzadı ilk yarı :)) yakında geçicem ama hala cesaret etmiş değilim .:KK9:

canim benim insallah bizde snein gibi sabitlerniriz

Günaydın kızçeler,
sizden geri kalmayayım diye nöbet iznimi kullanmadan erkenden geldim:KK34:
nasılsınız bakalım.beni sorarsanız dün 4 litre kadar su içmeme ve öğlen akşam balık yememe rağmen artarak devam ediyorum 72.8
ama olsun,bu yağ değil bunu biliyorum en azından.uyku düzenim bozuldu,uykumu alamıyorum sanırım vücudum su tutuyor:KK50:
bu arada inanamazsınız oteli hacılar basmış gece :KK9:
bir havayolunun uçağı kalkmamış,bütün hacıları otellere dağıtmışlar.sabah bana yardım eden bir arkadaş var hani dukancan yaptığım,o arıyor haberiniz var mıydı bu gruptan diyor.o ne laaa oldum :KK53: bir geldim heryer beyaz melekler gibi.beyaz başörtüleri var bir de örtülerinin tepesinde pembe gülleri :KK16: ofise iniyorum bir baktım fuayede namaz kılıyorlar. neyse az önce yolcu ettik hacı amcalarla teyzeleri.işe kaldığımız yerden devam :KK6:

oyyy ne güzel ya beyaz beyazzzz....medosh bana göz kulak ol nolur lütfennnn cok dagittim bugün normal yagli bir bardak süt ictim:KK52: disiplinsizlik diz boyu ceza mi versem kendime ne yapsam:44:

afiyet olsun kuzum,çok sağol bu arada hepimizin sayesinde :KK23:

ayy sıkma canını kuzum,hem sen filin yavrusu bile olamazsın.hamsisin sen küçücük minnakkk :KK9:
hem üzülme ben de 72.8 çıktım bu sabah,hem de reglime de daha çok var.oluyor arada böyle işte napalım :KK34:

aman be kuzum canını sıktığın şeye bak.çok var böyle düşüncesiz,patavatsız insanlar.inan ki hepimiz karşılaştık bunlarla.
hele kimeydi yaaa geçen gün bir arkadaşımıza adamın biri hamile misin demişti,münasebetsiz şey :KK47:
işte asıl bu insanlara inat vermelisin o kiloları,senin vereceğn en güzel cevap kaybettiğin kiloların olacak sana inanmayanlara inatEn Büyük TÜRKİYE

hayırdır inşallah kızz :emir_bebek:

hoşgeldin canım,umarım en kısa sürede verirsin kilocukları :KK16:
balık almayı denesenibalık ucuz bu aralar hem de diğer proteinlere göre kilo vermede daha etkili bence :KK56:

sen var ya süpersin kuzum yaaa,biz yerimizde sayarken sen güçlendirmede bile verdin kilocukları.fıstık oldun canım arkadaşım:KK9:

69-69-69-69-69-69-69-69-69- :KK23::KK23::KK23::KK23:
oyyy ne güzel ya beyaz beyazzzz....medosh bana göz kulak ol nolur lütfennnn cok dagittim bugün normal yagli bir bardak süt ictim:KK52: disiplinsizlik diz boyu ceza mi versem kendime ne yapsam:44:

bencede 69 medoshhh kesinlikle 69 olanaa adar devammmm seyirde fistik gibi vallahi cok güzel seyler yemiyormuyuz yiyoruz benimde güclendirmeye gecesim yok :KK76:

canım benden 2 ay önce evlenmişsin benimde 14 ay oldu yaşım da 30 oldu metabolizma zayıfladı. yıllar önce 88 kilodan 48 kiloya düşmüştüm 40 kilo vermiştim ama 2 yıl sürmüştü şimdi vücudum yaşlanmaya başladı sanırım. acayip kararlıyım yapıcam inşaallahhhh
Ben de 30'um :)) 40 kilo mu verdin :KK53::KK53: Vuhuuuuu!!! E sen de potansiyel var demek, baksana :KK34: Şimdi kaç kilosun, söylemiş miydin, hatırlamıyorum. Boyun kaç?
30 yaşında geldik diye hemen metabolizma falan mazereti gösterme heee :KK20::KK1: Burda 30 yaş üstü çok arkadaş var, çatır çatır da veriyolar kiloları valla :KK66: Eskisi kadar hızlı olmaz, belki, ama verirsin. Tabi kararlı olursan! :KK4:

Su göl olsunda ekmek noluyo he. Kitabı okumadınmı sen kızzzz. Ekmek yokk:KK33::KK33::KK35::KK35:
.....................
Dukan ekmeği elden :p :KK35: Iyy! Hiç canım istemedi :S Garsoonnn! Çek 2 lahmacuunnn!!! :KK1::KK1:

bak ya canım lahmacun çektii.
yulaf hakkımı sabah tost olarak yemeseydim kalkar bi dukmacun yapardım kendimee

Ben de orayı tahmin etmiştim :)) Ben Halkalı'da oturuyorum ya, şimdi açık adres vermiyim :76: orası bize baya yakın :KK66: İşe giderken ve dönerken de her gün önünden geçiyorum :KK66: Sen Cumartesileri çalışıyo musun? Sıkıldıkça uğriyim ben sana kız ihihi:KK1:

yok şekerim calısmıorum ama bigün gelirim dersen senin için gelirim nede olsa ofisin anahtarı bende :KK1:

Ben de 30'um :)) 40 kilo mu verdin :KK53::KK53: Vuhuuuuu!!! E sen de potansiyel var demek, baksana :KK34: Şimdi kaç kilosun, söylemiş miydin, hatırlamıyorum. Boyun kaç?
30 yaşında geldik diye hemen metabolizma falan mazereti gösterme heee :KK20::KK1: Burda 30 yaş üstü çok arkadaş var, çatır çatır da veriyolar kiloları valla :KK66: Eskisi kadar hızlı olmaz, belki, ama verirsin. Tabi kararlı olursan! :KK4:

Dukan ekmeği elden :p :KK35: Iyy! Hiç canım istemedi :S Garsoonnn! Çek 2 lahmacuunnn!!! :KK1::KK1:

vermiştim canım sırf inat uğruna verdim :)))) valla vericem 3 aycık uzak kalıcam sevdiklerimden. bugün bol tavuk etli bezelyemi yiyeyimde özleyeceğim :KK43:(( boyum 1.60 kilom en son 67 çıkmıştı moralim bozulunca tartılmadım bir daha diyete başlayacağım sabah tartılacağım.
evlendim ilçeye taşındım annemlerin yanına gidicem bolca kepek stoklayacağım. birde bişey merak ediyorum süt tozu dedikleri bildiğimiz süt tozumu? anneme sipariş vereceğim de bugün

vermiştim canım sırf inat uğruna verdim :)))) valla vericem 3 aycık uzak kalıcam sevdiklerimden. bugün bol tavuk etli bezelyemi yiyeyimde özleyeceğim :KK43:(( boyum 1.60 kilom en son 67 çıkmıştı moralim bozulunca tartılmadım bir daha diyete başlayacağım sabah tartılacağım.
evlendim ilçeye taşındım annemlerin yanına gidicem bolca kepek stoklayacağım. birde bişey merak ediyorum süt tozu dedikleri bildiğimiz süt tozumu? anneme sipariş vereceğim de bugün

Pınarın süt tozunu kullanıyorum ben migroslarda var, yanlız sınırlı izinli bende duraklama yapıyor çok kullanmamak gerektiğini düşünüyorum :KK1:

Kızlar acayip yorgunum valla, ben lisedeki çocuklarla uğraşmanın bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim :KK50: boğazım acıyor, sesim kısılmakla kısılmamak arası gidip geliyor, offf offf :KK14: daha dünkü okula yeni gelen dut yemiş bülbül olan 9'lar bugün bir gevezeydiler anlatamam :KK37: hepsini dövmek istiyorum dermişim :KK53: şaka bir yana da artık öğrenciye dokunulmuyor, gerizekalı demek hakarete falan giriyor mesela, işimiz zor yani.... dukan nasıl gidiyor diye sorarsanız perşembe göreceğim durumu , en azından birazcık eksi görebilirsem mutlu olurum belki :KK9:gerçi pikniğe gittik, çok canım kuruyemiş çekti olmaz dedim cısss :KK20: o gün saf pro yapmam gerekiyordu, sebze protein oldu :KK17: gerçi kaçamak yapmaktan iyidir diye düşündüm, neyse çok giremiyorum bu ara, callanı da salladım ama toparlarım elbet , öpüyorum hepinizi, hepinize bol eksiler :KK16:

bak ya canım lahmacun çektii.
yulaf hakkımı sabah tost olarak yemeseydim kalkar bi dukmacun yapardım kendimee
Mmmmmm :KK56: Dukmacuuuuunnnn!!!

yok şekerim calısmıorum ama bigün gelirim dersen senin için gelirim nede olsa ofisin anahtarı bende :KK1:
Vuuvv :KK66: :KK1: Hani haftasonu görüşürüz bahaneyle diye şeyettiydim.:nazar::KK1: Gelicek olursam haber veririm :KK66: Ofiste parti veririz :p

İnat edersen yine, verirsin :KK66:
Süt tozu bildiğimiz değil :) Yani halk arasında süt tozu olan ama aslında kahve kreması olan değil :) Gerçek süt tozu. Pınar marka var sadece, yağı azaltılmış. Migros'da oluyo bazen ama ben bulamadığım için internetten aldım. gurmenet'ten.

Son düzenleme:
Pınarın süt tozunu kullanıyorum ben migroslarda var, yanlız sınırlı izinli bende duraklama yapıyor çok kullanmamak gerektiğini düşünüyorum :KK1:

Kızlar acayip yorgunum valla, ben lisedeki çocuklarla uğraşmanın bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim :KK50: boğazım acıyor, sesim kısılmakla kısılmamak arası gidip geliyor, offf offf :KK14: daha dünkü okula yeni gelen dut yemiş bülbül olan 9'lar bugün bir gevezeydiler anlatamam :KK37: hepsini dövmek istiyorum dermişim :KK53: şaka bir yana da artık öğrenciye dokunulmuyor, gerizekalı demek hakarete falan giriyor mesela, işimiz zor yani.... dukan nasıl gidiyor diye sorarsanız perşembe göreceğim durumu , en azından birazcık eksi görebilirsem mutlu olurum belki :KK9:gerçi pikniğe gittik, çok canım kuruyemiş çekti olmaz dedim cısss :KK20: o gün saf pro yapmam gerekiyordu, sebze protein oldu :KK17: gerçi kaçamak yapmaktan iyidir diye düşündüm, neyse çok giremiyorum bu ara, callanı da salladım ama toparlarım elbet , öpüyorum hepinizi, hepinize bol eksiler :KK16:
Oyyy!! Kolay gelsin canım. bu çıtır halinle işin biraz zor ama; başarırsın alimallaahhh!!! :KK9: en azından 9'ları vermişler :) Hadi bakalım kolay gelsin. Eksi haberlerini bekliyoruz :KK34:

heeyyyy o garsona soyle banada en büyüğünden pizza getirsin. içinde herşeyden olsun bol ketçap ve mayonezde olabilüüüü:KK56:
:KK56::KK56:Hemmen söylüyorum. Ketçap mayonezi de yanında isteriz, bol bol dökersin :KK76: :KK3: Garsooonnnn!!! :KK1::KK1:

senelerce işyerine yemek taşıyan ve acıyan bakışlara, alaycı sözlere hedef olan biri olarak, seni çok iyi anlıyorum kuzu... bu duruma üzülmek yerine, diyetini başarıyla tamamlayıp herkese iradeni isbat edeceksin. hepsine kapak olacak. fıstık olarak kapıdan gireceksin, bütün bakışlar sana dönecek. sen çıtırdarken diğerleri çatırdayacak. sadece birazcık sabır...

ahh aliyem yemek taşımak ya da diyet zoruma gitmiyor ama insanların anlayışsızlığından sıkılıyorum... ben homini gırtlak yiyen biri değilim çekmecelerimde çikolar, kuruyemişler hiç olmadı milletin pis boğazlığınada yorum yapmıyorum ama çamur işte sıçrayacak yer arıyor... koca koca adamlar bile sabah yeşil çay içerken saçma yorumlar yapıyorlar, beni bigün bu otlar öldürecekmiş :KK4: cevap bile vermiyorum artık ben elimden geleni yapayım gerisi onlara kalsın :KK35:

Son düzenleme:
Öğle tatili sonrası çalışma modunda sanırım herkeslerr. Ay ben bugün ne yapsam. Yüzmeyemi gitsem tenis mi oynasam. Bi çıtır bulamadımki hadi gel beni al alem yapalım desemm .Offf off

tatil kuşu seniiiiii,benim için de yüz kuzum :KK34:
canım benden 2 ay önce evlenmişsin benimde 14 ay oldu yaşım da 30 oldu metabolizma zayıfladı. yıllar önce 88 kilodan 48 kiloya düşmüştüm 40 kilo vermiştim ama 2 yıl sürmüştü şimdi vücudum yaşlanmaya başladı sanırım. acayip kararlıyım yapıcam inşaallahhhh

canım nolcakki ben 33 yaşındayım 5 ayda 20 kilo verdim,bunun gibi pek çok arkadaş var burda.sen de gayet rahat verebilirsin bence:KK8:

Su göl olsunda ekmek noluyo he. Kitabı okumadınmı sen kızzzz. Ekmek yokk:KK33::KK33::KK35::KK35:

medesam yaaa. Kıskanma kuzum bunlarınkı hep lafta daha bı toplandıkları gorulmedı.:KK19:sadece sana nispet yapıyorlar…:KK16::KK16:

ayyy öyle mi dersin kuzum,inşallah dediğin gibidir valla normalde hiç kıskanç bir insan değilimdir ama bu konuda şaka değil haa cidden kıskanıyorum,ben de sizinle olmak istiyorum.offf inşallah şu 2.otel istanbuldadır da hiççç ayrılmam dizinizin dibinden :KK16:

merhaba arkadaşlar daha önce 3 ay dukan yapmış ve 10 kg vermiştim şimdide başlamak istiyorum ama ataktan böğkk geldi bana ayrıca tavuk etinden yulaf kepeğinden falanda tiksinmiştim daha önceden kalan malzemelerim var vermem gerekende 7 kg falan var acaba başlasammı başlamasammı karar veremiyorum 2 ay yeter bana bu kiloyu vermem için sadece motivasyona ihtiyacım varr :KK1:

canım 7 kilodan nolcak,zaten atakta rahat 2 kilosunu verirsin kalan 5 kilo da 1 ayda gider,korktuğun şeye bak.zaman kaybetme hemen başla bence :KK34:

canim benim insallah bizde snein gibi sabitlerniriz

bencede 69 medoshhh kesinlikle 69 olanaa adar devammmm seyirde fistik gibi vallahi cok güzel seyler yemiyormuyuz yiyoruz benimde güclendirmeye gecesim yok :KK76:

heyyy noluyor ama niye dağıldın sen,bir kerelik yağlı sütten bişey olmaz da başka neler yaptın bakiim sen ? bak hep diyorum sürüden ayrılanı kurt kapar diye.tamam elinde olmayan üzücü sebeplerle ayrı kaldın bizden ama o bir kaç hafta toparlanmanı engelledi.ee oldu bitti hala neden adapte olamadın ki:KK20: hem sen benim çekirgemsin vallahi kabul edemem ben böyle bişeyi,bizzat kendime ihanet sayarım ona göre :KK4: şimciikkk güncel kilonu söyle bakalım sana hedef belirleyelim :KK8:

Mmmmmm :KK56: Dukmacuuuuunnnn!!!

Vuuvv :KK66: :KK1: Hani haftasonu görüşürüz bahaneyle diye şeyettiydim.:nazar::KK1: Gelicek olursam haber veririm :KK66: Ofiste parti veririz :p

İnat edersen yine, verirsin :KK66:
Süt tozu bildiğimiz değil :) Yani halk arasında süt tozu olan ama aslında kahve kreması olan değil :) Gerçek süt tozu. Pınar marka var sadece, yağı azaltılmış. Migros'da oluyo bazen ama ben bulamadığım için internetten aldım. gurmenet'ten.

bende düşünüyorum süt tozu ile ne alaka :))) işte bir gitsem herşeyi alacağım

bişey daha soracağım. kıyma alacağım da yağsız alacağım değilmi yoksa az yağlımı? eşim işten gelecek birazdan hazırlığımı yapayım dedim. zaten evde bol miktarda light süt var normal süt sevmem pek. birde ev yoğurdu. ne yiyebileceğimi bilsem ona göre alacağım da. bu diyetin en sevdiğim yanı light cola ya bayılıyorum :KK16::KK16: bişey daha soracağım kitabın gelsin öğren diyeceksiniz ama şimdi yulaf kepekli ekmek yediğimizde yulaf kepeği tüketmeyeceğiz değilmi?

ayyy kızlar bide bizim şirketin taşınma işi çıktı :KK43:(

nasıl zoruma gidiyor anlatamam herkes sakin sakin taşınacak ama bendeki mevcut zerzavatlar o kadddar çok ki sadece 1 tane dolabı boşaltayım dedim arşiv dergilerle birlikte 18 irili ufaklı koli çıktı :KK50:

daha ben yıllık iznimi bile kullanamamıştımmm tüm hayallerim elime kaldı :KK70:
işte saçma sapan şeylerle uğraşınca tatile gidecek bi yer bulmadım çok ağır kanlıyım ben :KK37:

ahh aliyem yemek taşımak ya da diyet zoruma gitmiyor ama insanların anlayışsızlığından sıkılıyorum... ben homini gırtlak yiyen biri değilim çekmecelerimde çikolar, kuruyemişler hiç olmadı milletin pis boğazlığınada yorum yapmıyorum ama çamur işte sıçrayacak yer arıyor... koca koca adamlar bile sabah yeşil çay içerken saçma yorumlar yapıyorlar, beni bigün bu otlar öldürecekmiş :KK4: cevap bile vermiyorum artık ben elimden geleni yapayım gerisi onlara kalsın :KK35:

gerçekten hiç takılma. sen yoluna bak...

69-69-69-69-69-69-69-69-69- :KK23::KK23::KK23::KK23:

Töbe töbeeeeee :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

+400 müş canım benim ki sonra çıktı ortaya :KK1::KK1::KK1::KK34: ben regl haftamdayım ondan arttı sanırım ama hala olmadım ya delircem valla, geçen gün test de yaptım 2 gün geçtikten sonra tekrar yapmaya da korkuyorum çooook :18::18::18::18::18:

Canım şaka maka diyosun ama sen gerçekten dövmek istiyosun belli, yanına şöyle hafif terliklerle dolu bir sepet al konuşana fırlatırsın hem sinirin geçmiş olur hem kimseye zarar vermediği için sorun da olmaz :KK1::KK1:
Valla öğretmenin öğrencisine hakaret etmesi hayatta çok pis nefret ettiğim şeylerden biri, çok derin yaralar açıyor çocuklarda özellikle de erkeklerde. Gerçekten çok zor bir meslek, ben bazen kendi doğurduğum çocuğa tahammül edemiyorum :KK53::KK53::KK53::KK53: Allah sabır versin size, hepinize, çok örtmen var bizim ailede hepsi de Türkiye'nin başka bir köşesinde ...

X