Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İyi akşamlar herkese, öğlen yediğim balıktan sonra şimdi akşam yemeği yedim, kepek hakkımı kullanmamıştım tatlı krep ile dukanella yaptım (labneli) çayla onu yedim, hala konserve işiyle uğraşıyorum, psikopata bağladım iyice :KK53::KK53::KK53::KK53:

Medesam harikasın bebeğim sen :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

afiyet olsun kuzum,çok sağol bu arada hepimizin sayesinde :KK23:

yok medoshum yaaaa sabah ac karnima da +1 kg gördüm bir günde yuh yani fil miyim acaba okadar kilo alayim:KK9: ama regl depresyonu diyorum ben buna artik:KK19:

cok sagol güzelimm benim.. sende cok farkettin ama :nazar: resimlerde belli

ayy sıkma canını kuzum,hem sen filin yavrusu bile olamazsın.hamsisin sen küçücük minnakkk :KK9:
hem üzülme ben de 72.8 çıktım bu sabah,hem de reglime de daha çok var.oluyor arada böyle işte napalım :KK34:

Günaydın kızlarrr herkesciklere güzel bir gün olsunnn :KK3: :KK3:

Reglide 3. gündeyim ama şişlik hala gitmedi ellerim bile kocaman yüzükler sıkıyor :18: Bol bol su içiyorum ama umarım perşembeye kadar gider üstümden bu karabasan...

Bazen insanların boş boğazlıklarıdan nefret ediyorum dün öğle yemeğinde aşçının menüsünü yemedim malum kendi götürdüğüm yemeği yiyecektim salağın biri dikildi karşıma bide hemcinsim olur ''aaa canım sen yinemi rejimdesin yazık valla sana'' diyip çıktı gitti... Artık bu laflara üzülme yaşımı illaki geçtim ama bazen bam teli gibi birileri saçmaladığı zaman sinirlerim bozuluyor...

aman be kuzum canını sıktığın şeye bak.çok var böyle düşüncesiz,patavatsız insanlar.inan ki hepimiz karşılaştık bunlarla.
hele kimeydi yaaa geçen gün bir arkadaşımıza adamın biri hamile misin demişti,münasebetsiz şey :KK47:
işte asıl bu insanlara inat vermelisin o kiloları,senin vereceğn en güzel cevap kaybettiğin kiloların olacak sana inanmayanlara inatEn Büyük TÜRKİYE

Günaydın olsun hepimize :KK16::KK16::KK16:

+ 1000 ve ben hala regl olmadım, 6 gün geçti :KK53::KK53::KK53::KK53: sağdan soldan geliyorlar bana, normalde düzenli olurum hep :KK53::KK53::KK53:

hayırdır inşallah kızz :emir_bebek:

Herkese merhaba!

Dukan diyetine karşı hep önyargılıydım, gerçek hayatta yapıp da kısa sürede kilo veren birini duyunca iş değişti. Kitabı da okuyunca bayağı mantıklı geldi bana. Şu an atağın 2. günündeyim, ucuz protein bulma kısmında biraz zorlanıyorum açıkçası. Ucuz tavuk vb. birşeyler bakmak için markete gideceğim bugün. :)
Yaş 24 boy 1.63 kilo 69.8 ile diyete başladım. Eski sayfalarınızı okuyorum büyük bir merakla, geçen sayfalardan birinde bmi 26 çıkan bir arkadaş "Mendili getirin ağlayacağım" demiş, aynı o durumdayım ben de. :) İnşallah diyetle birlikte düzelir.

Sabah kahvaltım: Maydonozlu yulaflı omlet, light beyaz peynir, light sütlü neskafe
Öğlene: Tonbalık ve sirkeli maydonoz
Akşama Allah kerim. :)
Aralarda da tarçınlı süt, light ayran gibi seçeneklere göz atıyorum. Su muhallebisi tarifi gördüm, tatlandırıcı koymadan sadece süt, su ve jelatinle pişirip üstüne tarçın koyup yemeye çalışacağım. Tatlandırıcıya karşı bir soğuk duruyorum açıkçası, o hakkımı iyice çıldırıp tatlı krizine girdiğim günlere saklamaya karar verdim.

Hepinize başarılar :KK3:

hoşgeldin canım,umarım en kısa sürede verirsin kilocukları :KK16:
balık almayı denesenibalık ucuz bu aralar hem de diğer proteinlere göre kilo vermede daha etkili bence :KK56:

Kızlar, sanırım benim kilom 55,6 da sabitlendi. Bu sabah tartıldım yine 55,6 yım.:KK9::KK9:

İnşallah hep böyle devam eder. İnanılır gibi değil ama gerçek.
Laie_23.gif
Laie_23.gif

Love01 cim canım,önce yeni işin hayırlı olsun.

Bi de güçlendirme ikinci yarısını sormuştun cevap veremedim. Ben 2 hafta kadar çok düzenli yapamadığım için uzattım, biraz daha uzadı ilk yarı :)) yakında geçicem ama hala cesaret etmiş değilim .:KK9:

sen var ya süpersin kuzum yaaa,biz yerimizde sayarken sen güçlendirmede bile verdin kilocukları.fıstık oldun canım arkadaşım:KK9:

Medesam tatlışkom, sen artık güçlendirmeye geç bence, eminim güçlendirmede de vereceksin sen 2-3 kilo, vücudun bu diyete alıştı bence ondan durdu kilo vermen, ben senin yerinde olsam hemen geçerim :KK34:

69-69-69-69-69-69-69-69-69- :KK23::KK23::KK23::KK23:

Günaydın kızlar..

Bu havadan mı bilmiyorum hiç keyfim yok.. Dün gece 10.30-11 gibi yine bi gayret Callan yaptım. Ter içinde kaldım bu sefer, bilmem neden.. Sabah da zor uyandım, işe de geç kaldım zaten..

Yağmurda sırılsıklam ıslanmak istiyorum.. sonra o ıslaklıkla eve gidip güzel bi neskafe yapmak istiyorum. En şapşal kıyafetlerimi giyip battaniye altına girmek, TV izlemek istiyorum. Hatta en sevdiğim arkadaşlarım da yanımda olsun... Sohbet muhabbet.. Bundan sonra istemediğim hiç bir şeyi yapmamak istiyorum..

Bizde yanında olalım mııııı,biz de en sevdiğin arkadaşların olalım mıııı,biz de o battaniyenin altına girip kahvenin yanında çaktırmadan bi parça çikolata yiyelim miiii mutluluk hormonu babında :KK52:

Günaydın kızlar..

Bu havadan mı bilmiyorum hiç keyfim yok.. Dün gece 10.30-11 gibi yine bi gayret Callan yaptım. Ter içinde kaldım bu sefer, bilmem neden.. Sabah da zor uyandım, işe de geç kaldım zaten..

Yağmurda sırılsıklam ıslanmak istiyorum.. sonra o ıslaklıkla eve gidip güzel bi neskafe yapmak istiyorum. En şapşal kıyafetlerimi giyip battaniye altına girmek, TV izlemek istiyorum. Hatta en sevdiğim arkadaşlarım da yanımda olsun... Sohbet muhabbet.. Bundan sonra istemediğim hiç bir şeyi yapmamak istiyorum..

Havalardan o havalardannnnnnnnnnn :KK52:

Yapacak yığınla işim var ama ben nette zaman geçiriyorummmm kendimi bi işe yaramaz hissinde buldum ama napıyım yaaa yapmıcammm bende o battaniyeninn altına gelicem :KK19:

Reglide 3. gündeyim ama şişlik hala gitmedi ellerim bile kocaman yüzükler sıkıyor :18: Bol bol su içiyorum ama umarım perşembeye kadar gider üstümden bu karabasan...

Bazen insanların boş boğazlıklarıdan nefret ediyorum dün öğle yemeğinde aşçının menüsünü yemedim malum kendi götürdüğüm yemeği yiyecektim salağın biri dikildi karşıma bide hemcinsim olur ''aaa canım sen yinemi rejimdesin yazık valla sana'' diyip çıktı gitti... Artık bu laflara üzülme yaşımı illaki geçtim ama bazen bam teli gibi birileri saçmaladığı zaman sinirlerim bozuluyor...
Onlara en güzel cevap, verdiğin kilolar olacak canım.. Sinirlerini bozmaya değmez.. O salağın beyni de zayıfmış..

ben çok kilo alıp verme geçmişi olan birisiyim bmi 19 dan bmi 26ya çıktım :KK43:(( bebeğim olmuyor kiloya bağlıyorum yumurtlama bozukluğum var :KK43:(( yalnız şöyle bir sorunum var sürekli et yemesem olmazmı sebzeye çok düşkünüm ben
Merhaba.. Bu diyet hep et, protein yemek üzerine.. Hiç sebze yemediğin günler olacak.. Dayanabilecek misin?

Günaydın kızçeler,
sizden geri kalmayayım diye nöbet iznimi kullanmadan erkenden geldim:KK34:
nasılsınız bakalım.beni sorarsanız dün 4 litre kadar su içmeme ve öğlen akşam balık yememe rağmen artarak devam ediyorum 72.8
ama olsun,bu yağ değil bunu biliyorum en azından.uyku düzenim bozuldu,uykumu alamıyorum sanırım vücudum su tutuyor:KK50:
bu arada inanamazsınız oteli hacılar basmış gece :KK9:
bir havayolunun uçağı kalkmamış,bütün hacıları otellere dağıtmışlar.sabah bana yardım eden bir arkadaş var hani dukancan yaptığım,o arıyor haberiniz var mıydı bu gruptan diyor.o ne laaa oldum :KK53: bir geldim heryer beyaz melekler gibi.beyaz başörtüleri var bir de örtülerinin tepesinde pembe gülleri :KK16: ofise iniyorum bir baktım fuayede namaz kılıyorlar. neyse az önce yolcu ettik hacı amcalarla teyzeleri.işe kaldığımız yerden devam :KK6:
"Her yer beyaz melekler gibi.." :KK1::KK1: ne güzel anlatmışsın öyle seeenn..!! Hayal ettim de :))

canım listeye girmek için ne yapmamız lazım benide yazabilirmisin
Sadece her perşembe: Başlangıç tarihini, Başlangıç kilonu, Hedef kilonu, bir önceki Perşembe günkü kilonu ve o günkü kilonu yazmalısın foruma. Ben eklerim.

Bizde yanında olalım mııııı,biz de en sevdiğin arkadaşların olalım mıııı,biz de o battaniyenin altına girip kahvenin yanında çaktırmadan bi parça çikolata yiyelim miiii mutluluk hormonu babında :KK52:
Ah keşkeee :KK31: Gelin güzelim gelin :KK16: Olun tabii... Yalnızım zatii.. Ömür boyu ööyylee yaşayalıımmm. Dertsiz tasasıızzz... Arada bir biri de alışveriş falan yapıp erzakları getirsin kapımıza. Ekmek elden olsun, su gölden olsunn...

Havalardan o havalardannnnnnnnnnn :KK52:
Yapacak yığınla işim var ama ben nette zaman geçiriyorummmm kendimi bi işe yaramaz hissinde buldum ama napıyım yaaa yapmıcammm bende o battaniyeninn altına gelicem :KK19:
Keşke havalardan olsa.. İnşallah öyledir.. Benim de çok işim var, hiç bir şey yapmıyorum..
Sen de gel canım sen de geelll.. Ah siz de olmasanız... Severim ben siziiiii..:KK16: Bi de duygulanırım :KK43:

Son düzenleme:
Ah keşkeee :KK31: Gelin güzelim gelin :KK16: Olun tabii... Yalnızım zatii.. Ömür boyu ööyylee yaşayalıımmm. Dertsiz tasasıızzz... Arada bir biri de alışveriş falan yapıp erzakları getirsin kapımıza. Ekmek elden olsun, su gölden olsunn...

Keşke havalardan olsa.. İnşallah öyledir.. Benim de çok işim var, hiç bir şey yapmıyorum..
Sen de gel canım sen de geelll.. Ah siz de olmasanız... Severim ben siziiiii..:KK16: Bi de duygulanırım :KK43:

kız ağlama kuzummm üzme bzi bakeemmmm :KK50:
gelirim ben hem alışverişi de yaparım,çoook severim alışveriş yapmayı,sonra da yemekleri de yaparım onu da çook severim,kekler tatlılar da yaparım sonraaaaa buzluğuna stok da yaparım onu da pek severim hihihih :KK9:
sonra da ağustos böcükleri gibi battaniyenin altında bütün kış stoklarımızı yer dururuz :KK60:

ne duygusal yüklüsün sen bugün :KK43:

neyse bak sen böyle tatlı tatlı hayaller kur biz bi yerinden dahil olalım bugün su gibi aksın gitsin olmaz mı yawww :KK31:

slm kızlar aranıza yeni katılım:KK51:
şu dukanı biraz daha araştırıp bende başlıcam... 15 kilo fazlam war hamile kalmadan o kiloları wersem süper oluuurrrr :KK55:

gelirim ben hem alışverişi de yaparım,çoook severim alışveriş yapmayı,sonra da yemekleri de yaparım onu da çook severim,kekler tatlılar da yaparım sonraaaaa buzluğuna stok da yaparım onu da pek severim hihihih :KK9:
sonra da ağustos böcükleri gibi battaniyenin altında bütün kış stoklarımızı yer dururuz :KK60:

:KK52: ne stokcuymuşun sen öyleee ağustos böcüğüüü seniii
bulaşıkları yıkamayıda ben alayım mı, bide arada türk kahvesi yaparım :KK9:

Günaydııın. :)
Bugün seyirde 3. günüm.
Tartı 60.5 gösteriyor ama pek güvenemiyorum bu tartıya,
dijitali tamire götürcem bugün.
Ayın 13'ünde ölçü almıştım, ölçülere göre yarım cm. incelmişim normal mi bu daha mı fazla olması gerekirdi?

Onlara en güzel cevap, verdiğin kilolar olacak canım.. Sinirlerini bozmaya değmez.. O salağın beyni de zayıfmış..

Merhaba.. Bu diyet hep et, protein yemek üzerine.. Hiç sebze yemediğin günler olacak.. Dayanabilecek misin?

"Her yer beyaz melekler gibi.." :KK1::KK1: ne güzel anlatmışsın öyle seeenn..!! Hayal ettim de :))

Sadece her perşembe: Başlangıç tarihini, Başlangıç kilonu, Hedef kilonu, bir önceki Perşembe günkü kilonu ve o günkü kilonu yazmalısın foruma. Ben eklerim.
canım et severim ama sürekli et yemek :KK43:(( dayanacağım ama zaten 3 ayyy seyir ondan sonrasında sebze varmı bilmiyorum. şimdi kitabı okumadığım için parçalar eksik. birde tatlandırıcıyla tatlı yapmışlar benim kardeşim şeker hastası doktor ona tatlandırıcı kaynadığında zararlı olur demişti. birde bebiş için kilo vermeye çalışıyorum o yüzden kullanmak istemiyorum onun yerine tarçın kullansam mesela nasıl olur? olurmu acaba?
o zaman ben haftaya perşembe yazayım bu perşembe diyete başlayım en iyisi

slm kızlar aranıza yeni katılım:KK51:
şu dukanı biraz daha araştırıp bende başlıcam... 15 kilo fazlam war hamile kalmadan o kiloları wersem süper oluuurrrr :KK55:

hoşgeldin canıımm,umarım en kısa sürede veririsin 15 kilonu :KK16:

valla bacılar ben bir tek ütü yapmam bööööö hiç sevmem,zaten hayatımda sadece 1-2 kere denedim onda da mutlaka elimi kolumu yakmışlığım vardır.mesela 3 ay önce falan eteğimi ütüleyeyim dedim,bildiğin koluma bastım hala bileğimde izi var :KK9:
geri kalan herşeyi yaparım :KK8:

Ay ayyy!! Ne güzel olur beee :KK16: Her şeyi de seviyomuşsun hem :)) Ay eveeett! Bütün kış battaniyenin altından çıkmayalıımm. Stoklarımızı tüketeliim. Sen daha çok 'karınca' kavramına uydun böyle ama :) Yazın stoğu yaptın, kışın yicezz :KK56: Yihuu!

ne duygusal yüklüsün sen bugün :KK43:
neyse bak sen böyle tatlı tatlı hayaller kur biz bi yerinden dahil olalım bugün su gibi aksın gitsin olmaz mı yawww :KK31:
Evet öyleyim yaa :KK43:(
İnşallah canım inşallah.. Sevmedim bugünü.. geçsin gitsin...

Bulaşıkları yıkamak da sendenmiş.. Kahveler de hazır olacak.. Ohooo!!! Süper valla. Muhabbet olur, kahkaha olur.. Daha ne isterim kiii :KK16: :KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:

senelerce işyerine yemek taşıyan ve acıyan bakışlara, alaycı sözlere hedef olan biri olarak, seni çok iyi anlıyorum kuzu... bu duruma üzülmek yerine, diyetini başarıyla tamamlayıp herkese iradeni isbat edeceksin. hepsine kapak olacak. fıstık olarak kapıdan gireceksin, bütün bakışlar sana dönecek. sen çıtırdarken diğerleri çatırdayacak. sadece birazcık sabır...

işin açığı bu diyeti çözmek için kitap siparişi verdim yarın kepeğimde kitabımda elimde olacak ama ben bir gün daha kaybetmek istemiyorum yarın atak dönemine başlasam kepek öğleden sonra elimde olur sonra kepeğimi yesem kitabı da bir yandan okusam olurmu diye düşündüm ama atakta ne yiyeceğimi bilmiyorum tamam protein de kafam karıştı internette örnek menüler var onlardan mı yapsam bana bir yardımcı olurmusunuz kızlarr

niye bu telaş... zaten kitabın ilk 2 bölümünü okusan diyete başlayabilirsin. o da 2 saatini alır.

kızlar beni motive ettiğiniz için çok teşekkür ederim bugün daha iyiyim dün sabah 94.700çıkmıştım dün diyeti bozduğum halde bu sabah 93.400bu beni çok mutlu etti ben gerçi dikkat edince 93.200e kadar düşüyorum 1.2 günde ama olsun 1günde bukadar düşmek iyigeldi kızlar krep tarifi istiyorum bilen bi arkadaş yazabilirmi rica etsem

canım et severim ama sürekli et yemek :KK43:(( dayanacağım ama zaten 3 ayyy seyir ondan sonrasında sebze varmı bilmiyorum. şimdi kitabı okumadığım için parçalar eksik. birde tatlandırıcıyla tatlı yapmışlar benim kardeşim şeker hastası doktor ona tatlandırıcı kaynadığında zararlı olur demişti. birde bebiş için kilo vermeye çalışıyorum o yüzden kullanmak istemiyorum onun yerine tarçın kullansam mesela nasıl olur? olurmu acaba?
Seyir bitince, güçlendirme.. Onda her gün sebze yiyebiliyorsun. Bence de öyle yap. Kitabın da gelir hem. Güzel güzel başlarsın.. Tatlandırıcının zararlarını tam bilmiyorum. Splenda'ya bitkisel falan diyorlar ama... Sen yine de için rahat etmeyecekse kullanmazsın. Tarçın kullanabilirsin tabi :KK66: En kısa zamanda bebişine kavuşursun umarım..

........
valla bacılar ben bir tek ütü yapmam bööööö hiç sevmem,zaten hayatımda sadece 1-2 kere denedim onda da mutlaka elimi kolumu yakmışlığım vardır.mesela 3 ay önce falan eteğimi ütüleyeyim dedim,bildiğin koluma bastım hala bileğimde izi var :KK9:
geri kalan herşeyi yaparım :KK8:
Oh ohhh!! Yaşadııkkk!!! Ütümüz de eksik kalsın yahuu :)):KK54:

kitabı okumalısın en kısa zamandan. bilgilerin yanlış sanırım.

kızlaaarr günaydııın
gerçi öğlen oldu ama ben anca girebildin nete sabahtan iş görüşmem vardı ona gittim geldim
dün gece aklıma bişi geldi :KK1:
seyir döneminde domates falan yenebiliyor ya (azda olsa)
domates çorbası yapıp içsek olurmu ki diye aklıma geldi içine un yerine krema koysak süt ürünü ne de olsa
çorbayı çok sevdiğim için aklıma bu çorba geldi içinde un yok karbonhidrat yok

niye bu telaş... zaten kitabın ilk 2 bölümünü okusan diyete başlayabilirsin. o da 2 saatini alır.

eşim sürekli kilo aldın diyor. 50 lerden 66-67 ye kadar çıktım:KK43:((
Seyir bitince, güçlendirme.. Onda her gün sebze yiyebiliyorsun. Bence de öyle yap. Kitabın da gelir hem. Güzel güzel başlarsın.. Tatlandırıcının zararlarını tam bilmiyorum. Splenda'ya bitkisel falan diyorlar ama... Sen yine de için rahat etmeyecekse kullanmazsın. Tarçın kullanabilirsin tabi :KK66: En kısa zamanda bebişine kavuşursun umarım..

Oh ohhh!! Yaşadııkkk!!! Ütümüz de eksik kalsın yahuu :)):KK54:
evet evet tarçınnnn :))) bayılıyorum kokusuna tadına hergün kaşıklayabilirim o dereceyim yani. bekarken giydiğim kıyafetlere baktım 15 kot var ama hiç birine giremiyorum giymek istiyorumm :))) teşekkürler canım

kitabı okumalısın en kısa zamandan. bilgilerin yanlış sanırım.
evet yanlış kitabım gelmedi daha yarın elimde olur hemencik okurum bende. bu arada dün senin yazdıklarını okudum hayran kaldım verdiğin kiloya

X