Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:KK53: ben de gelcem ben de gelcem yer aççç:KK52:

baktım kuzum şimdi :KK66: çok etkilendim cv'nden :KK66: adamımsın vesselam :KK16:

ben yana kaykıllırım sen gelince. herkese yer var :-)

kız şımartma benim, hem işsiz hem şımarık,hem kel hem fodul gibi bişey olcam :-)

Slmmmm Millet!! Umarım bol eksili bi hafta olur hepinize..Yeni işime başladım bugun sanırım artk eskisi gibi hergün ugrayabilicem buraya..tabi şimdilik yinede cok açmıorum nolur nolmaz die :KK1:

aliyem hadi gözün aydın şekerimmm.azmin gücüüü:KK16:

hayırlı olsun yeni işin.

oyyy canim benim cok sagolll ama bu kardesiniz gelincik biliyorsunuz bi yila dügün var ama ozamana kadar güclendirme falan herseyi bitirip ömür boyu citir olmak istiyorum...resimlere aldanmaaa okadarda citir degilimmm:KK5:

insallah güzelimmm ömür boyu mesut ve ciitir olursun...:) bende resimlerde aksine daha kilolu cikarim..

kızlar bu başlıktaki isimle bir kitap çıkmış.dukanla ilgili.alanınız var mı?

gerek yok ki. biz yeterince zevk alıyoruz bu diyetten. garip ama lezzetli yemeklerimizle, buradaki muhabbetlerimizle ve tabi yeni görüntümüz ve giysilerimizle...

İyi akşamlar herkese, öğlen yediğim balıktan sonra şimdi akşam yemeği yedim, kepek hakkımı kullanmamıştım tatlı krep ile dukanella yaptım (labneli) çayla onu yedim, hala konserve işiyle uğraşıyorum, psikopata bağladım iyice :KK53::KK53::KK53::KK53:

Medesam harikasın bebeğim sen :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

günde 3 kutu ile sınırlı :nazar:

iyiymiş o zaman:))

testi yapmanı tavsiye ederim. kendine bir de çizelge hazırla. çok motive edici oluyor.
ben atakta yulaf kepeği bulamamıştım. o yüzden yememiştim. seyirde de ekmek yaptım, ya da peynirli otlu kek. ekmek yaptığımda arasına peynir falan koyp sandviç yapıyorum. bir öğün oluyor. peynirli keki de aynı şekilde öğün olarak tüketiyorum. tarifini vereyim

2 yumurta
1/2 bardak süt
1/2 bardak yoğurt
6 kaşık kepek
1 paket kabartma tozu
1/4 çay kaşığı tuz
1/2 yemek kaşığı sirke
yumurtaları çırp, yoğurdu sütü ekle çırpmaya devam et. sirkeyi ve tuzu ilave et. karıştır. kepek ve kabartma tozunu da katıp iyice karıştır. yağlı kağıt serilmiş bir fırın kabında pişir. silikon kalıplarda yağlı kağıda da ihtiyaç yok.
aynı tarife biraz dereotu biraz maydanoz ve 200 gr lor katarak peynirli kek de yapabilirsin. bunu 3 günde tüketmen lazım. günlük 2 kaşık kepek hakkın var.

tarif için teşekkürler. peynirli kek tam benlik:))

kız deli yürüyüşten sonra tartılırsan + görürsün tabi,ben de spordan sonra her tartıldığımda + görüyorum.
şimdik herkesçikler bunu iyi dinlersin : spor sırasında kaslarımız gerilip şişiyor,hah işte onlar şiştiği için ağırlık yapıyor,tartıda kilo fazlası gibi duruyor.oysaki kilo falan değil o.ya spordan önce tartıl yada bence zaten sabah aç karnına tartıl.spordan sonra tartılıp boşuna moralini bozma kuzum :KK34:

yok medoshum yaaaa sabah ac karnima da +1 kg gördüm bir günde yuh yani fil miyim acaba okadar kilo alayim:KK9: ama regl depresyonu diyorum ben buna artik:KK19:

insallah güzelimmm ömür boyu mesut ve ciitir olursun...:) bende resimlerde aksine daha kilolu cikarim..

cok sagol güzelimm benim.. sende cok farkettin ama :nazar: resimlerde belli

afiyet olsun. yulaf kepeğini köfteyle ziyan etmene gerek yok. ekmek yapar yersin. köfteyi tuz ve baharatla, seviyorsan azıcık rendelenmiş soğan ve sarımsakla da tatlandırabilirsin. az olmak kaydıyla soğan kullanabilirsin atakta...

kullandım artık napayım ekmek koymamyım içine diye kepek koydum

bişi sorcam sizlere bu aspartamlar tablet halinde eczanelerde var onu biliyorum da keklere koyduklarınız nasıl tabletlerden mi koyuyorsunuz yoksa başka bi hali var mı (toz şeker gibi )

kullandım artık napayım ekmek koymamyım içine diye kepek koydum

bişi sorcam sizlere bu aspartamlar tablet halinde eczanelerde var onu biliyorum da keklere koyduklarınız nasıl tabletlerden mi koyuyorsunuz yoksa başka bi hali var mı (toz şeker gibi )

büyük marketlerde migroslarda falan bulursun splenda kullanıyorum ben. başka da var...

iyi gecler herkese birden nette araştırma yaparken bu diyete başlamaya karar verdim ve saatlerdir aranıyorum kitap siparişimi verdim
yarında alışverişe gidicem testimide yaptım kitap gelene kadar ben atak evresine başlayım diyorum sorun olmaz sanırım sonra bir çırpıda kitabı okurum diye düşünüyorum
5 gün atak evresi verdi teste göre kitabımda gelir umarım benim gibi et sevmeyen biri için atak evresi zor geçicek sanırım :KK43:

kizlar,
simdi hepiniz misil misil uyuyorsunuz tabi :)
bu haftasonu ne yazik ki 2 kadeh ( evet hem de 2 kadeh) kirmizi sarap ictim :KK43:((
ama inanin acayip vicdan azabi duydum. esime soyledim eger persembeye kadar kilo veremezsem , sebebi sensinnnn.
lilyum canim,
ne yapip edip persembeye kadar siki bir spor ve kacamaksiz dukanla sana - kilo bildirecegim...
kacamak yaptigimda vallahi sizden cekeniyorum. sayenizde daha istikrarliyim.
hepinize ii uykular, tatli ruyalar.
yarin yorumlarinizi bekliyorum.
bende bari dukan pogacami yapayim.

iyi gecler herkese birden nette araştırma yaparken bu diyete başlamaya karar verdim ve saatlerdir aranıyorum kitap siparişimi verdim
yarında alışverişe gidicem testimide yaptım kitap gelene kadar ben atak evresine başlayım diyorum sorun olmaz sanırım sonra bir çırpıda kitabı okurum diye düşünüyorum
5 gün atak evresi verdi teste göre kitabımda gelir umarım benim gibi et sevmeyen biri için atak evresi zor geçicek sanırım :KK43:

et sevmeyen biri için zor bir diyet. asıl sorun şu ki, bir aşamaya kadar gelip "sıkıldım bırakıyorum" dersen verdiğin kiloyu fazlasıyla geri alma riskin var. yani başlayınca, bütün aşamaları tamamlaman ve ömür boyu sürecek olan koruma evresini de göze alman gerek. et sevmiyor olman sorun yaratabilir.

slm kizlar bugun 12.gunum atakda sadece 1 gun kacamak yaptim 72 kilodan 69 indim cok az verdim cunku regl oncesi donemdi buyuk ihtimalle ondan cunku oncedende denemistim regl oncesi ve zamani cok az gidiyor kilolar sonrasi patir patir gidiyor yapacak olanlar regl sonrasi baslayin bende tavsiye yoksa ben bu kadar hareket ve yuruyus +cok az yiyorum midem almiyor cok acayip tiksindim etten yarin seyire gecicem :KK52:oh sonunda sebze gorucem yahu:KK9:kilo verince dukan amca emin olsun sadece 1 gun yerim cok kotu oldum ben yaaa aa simdi demeyin 12 cok uzun atakda kacamak yaptigim icin uzattim :KK24:

Günaydıınnnnn :KK3:
Amin canim cok tesekkür ederim Allah tüm cocuklarimiza zihin acikligi versin..Türkiyede aradim ama ulasamadim insallah hersey yolundadir.Evet verdim vermesine de korkum bu ara ilerde duraklamama sebeb olurmu diyede cok merak ediyorum simdi atakla baslamayi düsünüyorum zorlanacagim ama bu halimden daha iyi olacagimi bildigim icin de syk disini diyorum..:KK1:
:KK3: ben başka bir sebepten birbuçuk ay ara verdim yasenam.. şimdi neredeyse 7 günün 6 günü protein 1 günü de seyir gibi geçti.. yani "yamalı atak" yaptım 76 küsürden 73 küsüre anca inebildim.. o indiğim kısım da arada topladığım ödemdi.. vücut bir öncesine göre çok daha "külyutmaz" olmuş.. bakalım balım azcık işim zorlaştı, umarım seninki uyanmamıştır mevzuya :)
ha bi de not: kestane'yi arıyom arıyom açmıyo.. ben de huylandım :S

iyiymiş o zaman:))

3 kutu izinli evet ama şu 1 bardak kola yüzünden 32 bardak su ihtiyacı doğuyormuş muhabbeti beni gerdi.. çok kaptırmayın asit baz Ph dengelerini yengelerini dellendirmeyin yine de :KK34:

ben soram kuzum :) naabıyon, nassın ?:KK3:

Teşekkürler iyiyim canım herşey yolunda atak 4

92 ile başladım perşembe sabah tartılacağım kendimi zor tutuyorum :18:

bu sefer olacak inşallah
olcak olcak relax:KK51:

Günaydın kızlarrr herkesciklere güzel bir gün olsunnn :KK3: :KK3:

Reglide 3. gündeyim ama şişlik hala gitmedi ellerim bile kocaman yüzükler sıkıyor :18: Bol bol su içiyorum ama umarım perşembeye kadar gider üstümden bu karabasan...

Bazen insanların boş boğazlıklarıdan nefret ediyorum dün öğle yemeğinde aşçının menüsünü yemedim malum kendi götürdüğüm yemeği yiyecektim salağın biri dikildi karşıma bide hemcinsim olur ''aaa canım sen yinemi rejimdesin yazık valla sana'' diyip çıktı gitti... Artık bu laflara üzülme yaşımı illaki geçtim ama bazen bam teli gibi birileri saçmaladığı zaman sinirlerim bozuluyor...

X