kızlar tavuk aldım but ve göğüs karışık pişirirken salça kullanabilirmiyim noooooolur cevap verin bu akşam yapmamlazım
canım ataktaysan salça kullanma bence.sınırlı izinlileri seyirden itibaren kullanıyoruz yanılmıyorsam.2 gün sabret olma mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar tavuk aldım but ve göğüs karışık pişirirken salça kullanabilirmiyim noooooolur cevap verin bu akşam yapmamlazım
yasena canim benim hosgeldinnnn
ekimim de buradaymissssss
medesa sakin yapma yazik otelee:18:
canım özelden mail adresini atarsan yollayabilirim yoksa gruba davetle katılabiliyorsun ve sanırım nesli yada sevgi davet edebiliyorlar
Selam, ozel mesaj kutun dolu. O yuzden gonderemedim, daha sonra tekrar denerim.
Aslinda en cok seyi merak ediyorum, benim karnimdaki fazlaliklar duruyor, popo ile bacaktan veriyorum, annemde oyle diyor. o yuzden resimleri bi incelemek istedim, kim nereden vermis.
canım ataktaysan salça kullanma bence.sınırlı izinlileri seyirden itibaren kullanıyoruz yanılmıyorsam.2 gün sabret olma mı
Merak edenlere cevap kitabı okudum ama sizler kafamı karıştırdınız yazdıklarınızla bende tekrardan seyir evresini ve yoluna koydum kendimce:))))))
Benim bugün diyetimde 7. gün ve hala malzemeler topluyorum ama iyi gidiyor.
Bu kadar iyi gidebileceğini hiç düşünmemiştim. Ekmeksiz kalmak kabus gibi geliyordu düşününce ama alıştım bu şahane gerçekten.
71 idim 68 oldum sanırım bu iyi bi gidişin göstergesi..ama hiç kaçama yapmıyorum.
Tuz şeker ve un ciddi anlamda yok kendime şaşırıyorum çikolatasız duramazdım onu bile aştım sanırım motivasyondan kaynaklanıyor:)))
Neyse rapor gibi oldu ama ya ben bu tatlandırıcıyı nereden bulabilirim bana bir marka adı verebilir misiniz?
Eczaneden mı alsam yoksa marketlerden satılanlardan mı? karar veremedim yahu
Dukan amcam bana 59.5 kilonun uygun olacagini soyledi, onun takviminde martin ilk haftasina kadar yolum var benimde. Amma benim istegim 54 kiloya kadar inmek o da sanirim dogum gunum olan 25 nisana kadar seyir devresinde kalmam gerektigini soyluyor. Bakalim hangisi uygun gelirse onu yapacagim. Yol oldukca uzun evet. o yuzden onumuze gelen ilk cakiltasinda cuvallayip dusmeyelim.
Tatli krizinde bende kakao aromasi kattigim tatlandirici sutumu iciyorum. gercekten cok keyifli bir icecek. Gerci gunde en fazla 3 draje tatlandirici olarak kendimi sinirlamaya calisiyorum, ama bir hakkimi severek onda kullaniyorum.
Ben de tatlandirici arayisi icindeyim. Eczanelerde splenda satiliyormus. bir miktar pahali diyor arkadaslar. 125 gr toz tatladirici, birebir seker oraninda kullanilabilir 23 tl.
Daha takitanin sitesinde takita formtat 60 var. onun formulu splenda ile ayni, seker ile birebir kullaniliyor. onun fiyati 15 tl 500gr.
Splenda turu tatlandirici olarak takitaninki kullanilabilir.
Bir de caya katilip kullanilanlari var, tablet seklinde. onunda 100 drajesi 10-15 tl ye bulabilirsin. splendaninki de dahil olmak uzere.
Onun cesitleri var. Bir sukralazlilar, iki aspartamlilar. uc stevya olanlar. sukralazlilar splenda ve turevleri. aspartam kola zero sekeri. Stevya ise dogal bir ottan cikartiliyor. Herbirinin cok miktarda kullanildiginda yan etkileri var. daha onceki bir mesajda gecmisti yan etkileri.
Ben sekerle ayni oran tatlandirici olarak takitayi, draje tatlandirici olarak stevyali olanlari uygun buldum. cunku yapilan incelemeler bunlarin dozlari cok alindiginda yan etkileri oldugunu soyluyor. ben de her ikisinden de kullanarak aldigim doz miktarini her ikisi icinde yarilamayi planliyorum. Aspartami ise zaten cola zero iciyorsan, gereginden bol miktarda aliyorsun.
Bence de tatlandirici konusu oldukca onemli. ben de cayima tatlandirici atmiyorum. Ama canim tatli cektigi zaamn. bir tablet tatlandiriciyi ezip sute katiyorum, baya bi beni kandiriyor. Tableti oyle kullaniyorum. Tabletler daha ucuz tatlandiricilar.
Dukan tariflerinde ama formtat 60i kullanmislar. sanirim tabletler pisirilemiyo. Ama formtati pisirebiliyosun. o yuzden eger tarif yapmayi dusunuyosan, boyle bir tatlandiricidan alman lazim.
Dukan kitabinda yaziyor zaten, peklik buyuk problem olabiliyor. benim icin oyle en azindan. Formtatin icinde prebiyotik lifler var, o yuzden de tercih ediyorum.
Bugun form cay ictim, besibir yerde ictim. Umarim sorunumu cozer. Siz napiyorsunuz o konuda?
kızlar ben bu test işini beceremedim öğleyin girdim dolduruyordum çocuklardan dolayı bitiremeden kalkmak zorunda kaldım şimdi giriyorum bitürlü beceremedim bana yardımcı olurmusunuz ben yarın başlıyacağım atak devresini nekadar yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim boy 1.53 kilo 95 hedef kilom 60yani bayaaa kiloluyum küçük çocukları olanlar beni anlıyacaktır aman üşütür çıkmıyayım yaramazlık yapar gitmiyeyim derken sıkıntıdan bu kiloyu buldum
kızlar ben çok kötüyüm halsizim ve keyfdim hiç yok ağlamak istiyorum
tatlandırıcıya gelince ben candarel altım. kutunun içinde 300 tane var 11 lr ya aldım.
ama tatlılarda kullanmak için de toz tatlandırıcı almam lazım.
ben de sınırlamalı mıyım acaba diye düşündüm şimdi. günde 4 tatlandırıcı 2 bardak da layt kola kullanıyorum. fazla mı olur acep
kola zero ile layt kolalar farklımı ki acep? bir bilgin var mı.
benim 8. günüm ama kabızlık yaşamadım. her gün tuvalete çıkıyorum. ama ben yoğurt olarak kendi mayaladığım yoğurdu yiyorum. belki etkisi olabilir.
teşekkür ederim sorumu yanıtladığın için diyette zorlanmıyormusun ben neden böyle oldum ben bugün bozdum inş yarın karalılıkla başlıyacağım kızımın pastasından yiyince resmen kendime geldim hasta olmuştum halsizlik mutsuzluk ve sokağa çıkıp haykırmak istedim ben diyetteyim bana acıyın diye sokağa çıkıp bağıramadım ama komşuma gittim bana üzüldü komşumda kilolu yapma böyle yemeni azalt spor yap verirsin dedi ama inş devam edicam enazından bi müddet denicam kilo vermeğe başlıyınca zaten bağımlılık yapıcağına inanıyorum sabır 5_6 gün bayağı içim dolmuş anlatınca rahatladım ohhhhhh
Canim hosbuldum.. ya ben senin fotolarina bakiyom da diyom citir hatun neresine rejim yapiyo sen bu halinlede süpersin..
Bir de ben yanlis hatirliyor olabilirim duayenlere sormak lazim ama, sanki diyet kola sinirli izinliler arasindaydi sanki. O yuzden haftada bir iki kutuyu gecmemek lazim sanki. Ama emin degilim, tekrar kitaba bakmam lazim.
yapmadım ama 60 a düşmek istiyorum maşallah 10ay nasıl geçti yoruldunmu ben bugün başladım şimdiden yoruldum kendimi oruçlu gibi hissediyorum sizlerkadar tecrübeli değilim neyi nasıl yemem gerektiğini bilmiyorum bugün bi poğaça tarifi aldım arkadaş yazmış saolsun ama benim ilk günüm ben nezaman yapıp yiyebilirim bi arkadaşta pudik yapmıştı ben bunlara atak evresini geçirdikten sonramı yemeliyim meyveliyoğurt yiyormuş biarkadaşta be yiyebilirmiyim ayyy çok sordum galiba :26:
hanımlar sizler atak evresinde yulaf kepeğini nasıl tükettiniz bilgi verirseniz sevinirim ben bugün yemedim ve nasıl yemem gerektiğini bilmiyorum
Dukan ekmeğimi yapıp yedim, ohh be çok güzel olmuş
Denemek isteyenlere
Malzemeler:
1 su bardak yulaf kepeği
1 çay bardağı light süt
1 çay bardağı light yoğurt
Azıcık tuz
Kabartma tozu
Bütün malzemeleri karıştırıp kek kıvamına getirilir. Küçük bir bor cama yağlı kağıdı koyduktan sonra karışımı döküp 170 derecede 45 dk boyunca pişir. Enfes oldu enfesss
yürüdüm bugün 4km simdi pilatesime dalip geliyorummm ben arti 1kg gördüm yahu of bu regl beni deli etcek pazar olucam simdiden arti mi görür insan cok moral bozuluyor ya ister istemez motivasyon düsüyor
kızlar bugün 1.atak günüm sizlere yediklerimi yazmak istiyorum yanlış varsa belirtin lütfen
kahvaltı 1 bardak şekersiz çay
peynirli omlet içine 1 kaşık yulaf kepeği koydum
arada 1 bardak light süt içine çubuk tarçın atıp 5 dk beklettim
öğlen ızgara köfte (içine ekmek yerine yulaf kepeği koydum)
1 kase yoğurt
akşama da ızgara balık var