- 19 Nisan 2012
- 1.760
- 28
Selamlar.. aranıza katılmaya geldım.. Ben Evrim.. 34 yasındayım..
Baslangıc: 7.Eylül.2012
kılo: 62
Hedef:52
Su an ki durumum:61.400 ( Dün 61 idim tartıda)
Atak 3 gün yapıldı. Su an seyirin 4.günündeyim.
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaslarım..
Hoşgeldin canım
Bebişini de Allah bağışlasın.
Sen kitabı okuduysan, kaçamak yapmamaya kararlıysan ilk barajı geçtin demektir :)) İlerleyen zamanlarda aklına takılanlarda ya da motivasyonun düştüğünde elimizden geleni yaparız.
Dün le bugünün farkı da sebze günlerinde vücudun su tutmasından kaynaklanıyor, yağ yakımı aynen devam ediyor, merak etme. :))
günaydın kızlar
bildirim yapıyorum
başlangıç 26 haziran
başlangıç kilo 67
geçen hafta 57
bu hafta 56.8
devamlı eksi artı birlikte gidiyorum ,felaket bir iktidarsızlık var kilo verişimde ,bişey ters gidiyor ama ne bilmiyorum ,çok az yemeye başladım ondan mı acaba ,sıkıldım ya ,yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ,çanlar çalmaya başladı ,moralim çok bozuk ,yarın ben tartıda yine 57 yi görürüm eminim ,uzun yıllar bu kilodaydım bumu acaba sebebi ,vücut bu kiloyu çok iyi tanıyor ,yorum yapın kızlar ,ne olur ,15 kilo verdim 6 kilom kaldı ,ama sabrım tükendi iiiiiiiiii
Canım, moralini neden bozuyorsun ki, aliyem yazmış daha yeni, 3 hafta duraklamışım diye, bir çok arkadaş (mesela dely, kız seni kitaba dahil ettiricem dukan amcamla konuşup :)) gram verebilmek için sabırla bekliyor.
15 kilo demişsin 5 kilosunu dukandan önce mi verdin anlamadım :44: Ve zaten sona yaklaştıkça yağ azaldığı için daha yavaş gidiyor kilolar. Ve tabi sen de söylemişsin uzun süre kalan kilolar daha uzun sürede gidiyor, son alınanlar daha çabuk.
Moral bozmak yok, hadi silkelen kendine gel bakalım :))