- 19 Nisan 2012
- 1.760
- 28
Ekimm bak ikinci yanlış anlaman oldu, kaldı bir hakkınn :))
m tuşumda sorun var, basmıyo ara sıra :)
tam tersine gitmem de gitmem diye tutturdu, dün göndermedim bugün ben de gelmek zorunda kaldım :))
neyse açlığa çözüm buldum, yıldız'ın yemekhanesinde iş yoktu, restoran kısmısına gittik, tavuk ızgara falan var dediler ama sosluydu.. Yıkayın lütfen dedim, yanına da garnitür yerine yoğurt koyun dedim.. Miss oldu vallahi :) Ha bir de burda iki çekirge vardıya hani , biri buraya da yazmıştı.. Onlara zabahınan dukan ekmekleri yapıp getirmiştim, ordan kendi payıma düşeni yemiş oldum.. Bi de şimdi zero ısmarladılar bana, heheee keyfim yerinde yani :) birazdan dedikodu da yapıcimm ama face'ten
Çok güldürdün beni neslim ya, baktım ben mesaja m harfi çıkmayınca gitçem diye tutturdu anladım :)) orada ufak bir temassızlık oldu ama işim çoktu çocukluğuna inemedim ama ilkinin su götürür, mazeret kabul eder yanı yoktu vesselam :))
Afiyet bal olsun yemeğin canım, ben de bugün protein günüm, peynirle hindi füme yedim şimdilik, devamına bakıcam. Çekirgeleri besle bakalım, durduramadın kendini yine :) Dedikodunu niye face den yapıyosun, olmayanın canı mı çıksın?