Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Alın bakalım cicişler,
1 kaşık light yoğurt,1 kaşık kakao,yarım paket light labne,tatlandırıcı,fındık aromasıı,işte hepsi buuu :KK56:
öptüm hepinizi iyi akşamlar,callen yapamyı unutmayın heee,ben sizin için yapıyorum vallahi ceza almayın benim yüzümden diye:KK34:

İpeeeeeek yaptım callanı :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

hemi de oğluş uyanıkken yaptım, azıcık kavga ettik ama olsun, son iki hareketi de o üstümdeyken yaptım bana x2 yaz tamam mı:KK34:

ben de yaptım ben de, valla eve geldim yorgun argın hadi yapayım geceye kalsa iyice mayışıyorum , super callan yaptım düne göre daha iiyiydi ama bacaklarım ağrıyor şu an, bir gün super bir gün normal mi gitsem kızlar ne dersiniz :44: ya da 4-5 gün yapayım belki vücut alışır mı diyorsunuzz :44:

eşim dukan diyeti sayesinde iki kere istediği kadar kilo verdi ama seneye tekrar eski kilolarını gördü! bir noktadan sonra insan kendini kısıtlamaktan bıkıyor ve programın dışına çıktığı için kilo alıyor. şu ana kadar verdiği kiloları 5 sene geri almayan kimseyi tanıdınız mı acaba

benim kardeşim yapalı 3 yıl oldu ki güçlendirmesini tam yapamadı 2 kilo artısı var şu an ki 4 aylık hamile düşünün yani, istediklerini yiyor ama azar azar, kısıtlama yapmadı hiç hamileliğinde az az hamurişi de yiyor, kızartma da, çikolata da, ama almadı yani ...ben eski beslenme düzenime dönersem her gün poşet poşet abur cubur yersem elbet kilo alırım, hiç bir diet bunu önleyemez ki...

ben de yaptım ben de, valla eve geldim yorgun argın hadi yapayım geceye kalsa iyice mayışıyorum , super callan yaptım düne göre daha iiyiydi ama bacaklarım ağrıyor şu an, bir gün super bir gün normal mi gitsem kızlar ne dersiniz :44: ya da 4-5 gün yapayım belki vücut alışır mı diyorsunuzz :44:

ben ilk süper yapmıştım o çok fenaydı ya, ertesi gün her bir yerim ağrıyordu, dün 10 saat şeysini yaptım o daha hafifmiş, bugün de ağrıdı karnım bacaklarım ama çok hafif, ben 10 gün yapcam bunu, sonra da ötekini yapcam :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

bugün dayanamadım ve algidanın light dondurmasını aldım. tatlı delisi biri olarak daha fazla dayanamadım. henüz yemedim ama beni yeeee diye bağırıyor...

bugün dayanamadım ve algidanın light dondurmasını aldım. tatlı delisi biri olarak daha fazla dayanamadım. henüz yemedim ama beni yeeee diye bağırıyor...

o bize yasak diye biliyorum, kendin dukenalla falan yapsana canım , buzdolabına koyunca donunca dondurma gibi oluyor :KK1: ama sınırlı izinliler sende duraklama yapmıyorsa bir dene tartıda ertesi gün artıyı görmessen yersin :KK1:
ben ilk süper yapmıştım o çok fenaydı ya, ertesi gün her bir yerim ağrıyordu, dün 10 saat şeysini yaptım o daha hafifmiş, bugün de ağrıdı karnım bacaklarım ama çok hafif, ben 10 gün yapcam bunu, sonra da ötekini yapcam :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

sen en zorunda başlamışsın :KK1: ama valla ilk günden super yapabildiysen bravo :KK9: ben 15 gün normal callen yapıp kalçadan 4 cm incelip supere geçtim bakalım super de ne kadar gidecek :KK34:

eşim dukan diyeti sayesinde iki kere istediği kadar kilo verdi ama seneye tekrar eski kilolarını gördü! bir noktadan sonra insan kendini kısıtlamaktan bıkıyor ve programın dışına çıktığı için kilo alıyor. şu ana kadar verdiği kiloları 5 sene geri almayan kimseyi tanıdınız mı acaba

bu diyet o kadar eskimi bilmiyorum. en azından türkiye'de o kadar eski değil. diyetin bütün aşamalarını tamamlayıp korumaya devam etti mi eşiniz?

o bize yasak diye biliyorum, kendin dukenalla falan yapsana canım , buzdolabına koyunca donunca dondurma gibi oluyor :KK1: ama sınırlı izinliler sende duraklama yapmıyorsa bir dene tartıda ertesi gün artıyı görmessen yersin :KK1:

sen en zorunda başlamışsın :KK1: ama valla ilk günden super yapabildiysen bravo :KK9: ben 15 gün normal callen yapıp kalçadan 4 cm incelip supere geçtim bakalım super de ne kadar gidecek :KK34:

kiz sen kac kiloyla baslamistin dukana ne cabuk bittin:KK53::KK53::KK53::KK53:

tatlimm bilgilendirdigin icin sagol..ama acaba esin hic dikkat etmedi mi:26: sunu söyleyeyim benim cok hizli kilo alan bir bünyem var ekmek disinda herseyi yedim ramazanda bayramda ve sonrasinda iki haftalik tatilde ekmegi bile kattim hergün sinirsiz toplamda aldigim kilo 1500gr idi bunun 500 ü ertesi gün gitti okadar yemege normalde daha cok alinmasi lazimken bence ben pacayi kurtardim herkesin fikrine saygim sonsuz:KK42: ama sonrasinda dikkat etmedigin sürece hic bir diyet faydali kalici degil iyi geceler:KK16:

ya ben çizelge yapamıyorum yapıyorum son görüntüde kilomlar hedef kilom yazmıyo sadece vereceğim kilo yazıyo:KK43:çok beceriksizim bu arada kitabım büyük ihtimalle sabah ben uyurken gelmiş olacak :KK76:yani yarın atak evremin 1 günü :)

güçlendirme evresini yapmaya çalışıyordu ama dediğim gibi kendini kısıtlamak istemiyordu artık, bu yüzden de bazen dukana ters herşeyi yiyordu. sonra pişmanlık duyup ertesi gün protein gunu yapıyordu. proetin gunu işe yarıyordu ama sonra onu da yapmamamaya başladı. yani hanımlar anlayacağınız kilo vermekten çok onu korumak daha da zor !

canlar ben simit yemiştim bır ay once
bugun de dondurma+ekmek+kavun yedım pişman degılım ama ıcımde bı sızı var

canlar ben simit yemiştim bır ay once
bugun de dondurma+ekmek+kavun yedım pişman degılım ama ıcımde bı sızı var

kaçamakçı seni :KK52: bir ay önceki simiti bile unutmamış içindeki sızıdan olsagerek :KK1:

Bende daha atağın 2. gununde fire verdim. ama napıyım koskoca nutella şişesi duruyordu gozumun onunde... :KK17:

böyle kaçamaklarla kilo verebilen oldu mu aranızda kızlar? zira ben birazcık nutella tükettim diye vazgeçmek üzereyim :2:

kaçamakçı seni :KK52: bir ay önceki simiti bile unutmamış içindeki sızıdan olsagerek :KK1:

Bende daha atağın 2. gununde fire verdim. ama napıyım koskoca nutella şişesi duruyordu gozumun onunde... :KK17:

böyle kaçamaklarla kilo verebilen oldu mu aranızda kızlar? zira ben birazcık nutella tükettim diye vazgeçmek üzereyim :2:
bende dolu bi nutella şişesi var ... arada sarılıp öpüyorum..

dün başıma enteresan bişi geldi...
tvde bı dızı var ve su boregı yıyorlar... bırden o tereyagının vırç dıye agzıma yayıldıgını hıssettım gulmeye basladım...gulerken aglamaya basladım... artık nutellayı degıl tereyagını öpecem ne bu ya..tereyagsızlıktan ölen ilk ben olucam lanet olsun

Ben 23 ağustostan beridir hiç kaçamak yapmadım çok şükür :KK76:

ramazanlarda dini programlarda sorulan'' şunu yapsam orucum bozulur mu ?'' gibisinden soruların bı benzerını sorcam
kilo alır mıyım nolur olmaz bişi dıyın yalan da olsa dıyın sonra ben sıze benı mı kandırıyosunuz dıye sorıyım uzasın gıtsın :KK70:

X