Alın bakalım cicişler,
1 kaşık light yoğurt,1 kaşık kakao,yarım paket light labne,tatlandırıcı,fındık aromasıı,işte hepsi buuu
öptüm hepinizi iyi akşamlar,callen yapamyı unutmayın heee,ben sizin için yapıyorum vallahi ceza almayın benim yüzümden diye
İpeeeeeek yaptım callanı
hemi de oğluş uyanıkken yaptım, azıcık kavga ettik ama olsun, son iki hareketi de o üstümdeyken yaptım bana x2 yaz tamam mı
ben de yaptım ben de, valla eve geldim yorgun argın hadi yapayım geceye kalsa iyice mayışıyorum , super callan yaptım düne göre daha iiyiydi ama bacaklarım ağrıyor şu an, bir gün super bir gün normal mi gitsem kızlar ne dersiniz :44: ya da 4-5 gün yapayım belki vücut alışır mı diyorsunuzz :44:
eşim dukan diyeti sayesinde iki kere istediği kadar kilo verdi ama seneye tekrar eski kilolarını gördü! bir noktadan sonra insan kendini kısıtlamaktan bıkıyor ve programın dışına çıktığı için kilo alıyor. şu ana kadar verdiği kiloları 5 sene geri almayan kimseyi tanıdınız mı acaba
benim kardeşim yapalı 3 yıl oldu ki güçlendirmesini tam yapamadı 2 kilo artısı var şu an ki 4 aylık hamile düşünün yani, istediklerini yiyor ama azar azar, kısıtlama yapmadı hiç hamileliğinde az az hamurişi de yiyor, kızartma da, çikolata da, ama almadı yani ...ben eski beslenme düzenime dönersem her gün poşet poşet abur cubur yersem elbet kilo alırım, hiç bir diet bunu önleyemez ki...