prenssevgilisi bugün okuyabildim geçmişi, başın sağolsun...
medesa öncelikle geçmiş olsun
bütün sayfaları okudum, tüm haberleri öğrendim
ve veeee ben bugün atandımmmmmmm
mebin sitesi sabahtan beri pc başında bekletmekten çıldırtsa da, bitti tüm kabusss
valla çocuk gibiydim bugün
yarın iş başı, dukana da tam gaz devamm....bu arada super callana başlayacağım bugün, totonun acilen gitmesi gerekiyor
canım çoook tebrik ederim,gözün aydın
hadi bakalım hayırlısı inşallah,bu arada teşekkür ederim
ben de aynı durumdayım medesacım. bu yaz elbise giydim rahat rahat
nasıl büyük bir mutluluktur yaşamayan bilmez.
kesinlikle valla yaşamayan bilemez,pişik oldum diye az mı sünnet çocukları gibi yürüdüm be sokaklarda,hey gidi günler heyyy.aman allah bir daha yaşatmasın
çok sağol bebişim
ekim34 evet canim sorma ramazanda heryil ya verirdim 3yada 4 kilo yada ayni kalirdim bu yil ani fitnesse birakdim ustune dogum kilolarinida cabuk vermistim oda vardi alisimda bir o kadar cabuk oldu neyse bunda kararliyim kizlar inanin yoruldum artik al verlerden en kotusude dukan kitapi almaya gittim turk kitapciya orda orta yaslarda bir bey vardi elinde pide vardi zorla vermeye ugrasiyor istemiyorum bir israr gorseniz en sonunda dediki al cocugum sen istemesen bile bebis ister hangi bebis dedim yanimda cocuklarimda yoktu karnimi isaret etti kaslariyla bide cinsiyeti bellimi
dedi
cok zoruma gitti gorsun kim hamile
delu bir vereyim kilolari
ordan inadina gecicem ahanda yaziyom buraya ona inat
ayyy delirmiş adam,ne kadar münasebetsiz insanlar var,sen hiççç takma kafana kuzu
Çok sevindim canım, bu motivasyonla çok rahat devam edersin.
Ama nacizane tavsiyem ekmeği mutlaka yemelisin. Sabahları peynirle tost yaparsan şahane bir başlangıç olur güne, peyniri akan, misssss gibi, ohhh.
pişştt kızlar olmuyor ama yiyen var yiyemeyen varr
Tünaydııınnn.. selamsız sabahsız daldım. Günaydına yetısemedım barı tunaydın dıyeyım…
kızlar tavsıyelerınızı aynen uyguladım.. ızgarayı bıraz fazla kacırsamda ama uydummu uydum.. sabah 92,0 kg çıktım. – 500 gr ama bu zaten artımın eksısı herzamankı gıbı.. gerçek eksı degıl yanı..
Eşım balığı abartmış bıraz. 1 adet(500 gr) çipura 1kg hamsı ve 1 kg ıstavrıt ızgara sıparıs etmıs. E evde 3 kişi olunca cok olmuş oldu. Bızde yedıkce yedıkkk.. o ka para verdık yemezsek olmaz dımı ama..
dun evlılık yıldonumumuzdu buarada.
kaçgundur kabızım. Dun Tilaks içtim ama bu saat oldu hala tık yok. Artımın sebebı buda olabılır aslında. Neyse işte öyle..
sabah hındı fumelı tos eşliğinde şekersiz çay içtim. Hergun hındı füme yıyorum ama bıtsın dıye yoksa bozulacak. Bıtınce uzun bı sure almam zaten..
üstüne poşet yeşilçay içtim. Sabah berı henüz yarım lt su ıcmısım.bide 1 adet tatlandırıcılı sekersız nanelı sakız attım ağzıma. Şeker isteğimide kesiyor hem. Bakın ağzıma gıren herşeyi yazıyorum. Bilin diyee..
aferim kuzu bak gitmiş bile 500 gr
bu arada afiyet olsun,valla ben de olsam yerdim bütün o balıkları,o kadar çokk seviyorum ki valla balina koysalar bitirmeden kalkmam sofradan o derece yani
Medesaaa!!
Bi de ben senin tarifinden yaptım dün Yemeğim pişerken 10 dakkada aradan çıkardım. Yani bütün planladıklarımı yapmış oldum Ben de vişne aroması yoktu ama; karamel aroması, tahin aroması ve vanilya aroması kattım :) Kakaosunu da fazla koydum biraz Karman çorban bişi oldu. Muffin kaplarında yaptım. 6'lı kabım var diye 6'ya böldüm ama daha fazla da bölünebilirmiş çünkü kocemaan kabardı :)) Hatta üstten uç bile vermiş kabarmış da Lorsuz da olurmuş aslında, bana tatlıda lor biraz tuhaf geliyo da :S ama güzel oldu yani. Tadı da unlusu kadar mükemmel olmasa da :) Dukan usulü yapılan şeylere göre gayet top kek tadında ) Her parçayı 2'ye böldüm bi de. 1 tanesini 1 seferde yemek çok gelir bana çünkü :) büyük oldu Hatta yaparken düşündüm, süt ilave edip, kepeksiz halini krem vanilya gibi fırına direk öyle verip de bile yiyebiliriz bence Tarifine sağlık cicim :))
afiyet olsun canımmmm
valla güzel oldu.ama ben 6 kaba paylaştırmadım tamamını da,1 kaşıklık hakkım kadar böldüm.ben 10 kaşık yapmıştım.
6'sını muffin kabına koydum,geri kalanını da yağlı kağıda kurabiye gibi.lorsuz da olur tabi ama benimki tuzsuz tatlı lordu yani hiç lor tadı gelmiyordu bile,bir de ben iyice ezdim,en azından tok tutuyor.off ben de krem vanilya yapmayalı aylar oldu,light pudinge dadandım ama dadanmasam iyi olacak heeee
kızlarrrr mrblarr herkeseee..bugun yarın derken sonunda yarın annemler gelior we ben 3 gundur ewi cam,kapı,incik cıncık doktum derken temizlikten geberdim halada bitmedi ama bugün ögleden sonraya biteceğini umuorum artk ziraaa cnm cıktı.bu nedenle buraya cok ugrayamıorum,sıze hemen bi soru sorup çıkcam,,pls bilenler bi el atıp cvplasın
bu dijital tartılar pilinin bitmesine yakın eksik gosterior onu sizlerden duymustum ama fazla gosterme durumlarıda oluyor mu?cunku 3 gundur hergun kurulu saat gibi 300 gram fazla cıkıorum tartıda
ayy bide hiç kacamak yapmadım yapsam zoruma gitmicek ama gayet uyuyorum,bide buzlukta uzun suredır bekleyen 3 tane balık wardı artk bitsinler iyice bayatlamadan dedim 3 gundur aksam yemeklerinde balık yiorum bide.aklıma bi bu geldi,bide yulaf kepegını 3 gundur yatmadan önce süte karıstırıp içtim,acaba gec saatte bişi yemiş weya içmiş oldugum için mi yaramadı bana merak ediorum.off yaaa amaaa niden niden durduk yerde fazla cıkmak şimdii :2::2: bilenler bi cvp werirse sewinirim.haydin ben köle isaura modunda temizliğe dewammmm..dinlenme molasında cvplarınızı okumaktan müteşekkir (umarım dogru yazdım
) olacagım..öpüldünüzzzz....
canım pil biterken yaa eksi ya artı gösteriyor.bir de bi çıktığında inip tekrar çıktığında,her çıkışında farklı gösteriyorsa bitmiştir pili.
yaaa 30 gr çok bişi değil ki,belki regl,wc falan gibi bişeyden olmuştur.geç yemekle ilgili olabilir mi bilmiyorum.hem istediğiniz saat yiyiyn deyip hem geç yiyiynce + çıkartmasa iyi olacak ama ben de geç yediğimde sabah + görüyorum,ondan olabilir belki.
bu arada ellerine sağlık,tertemiz olmuştur her yer mis gibi
Günaydın kızlar,
Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.
Bugün çok yoğun olacağım, öğşeden sonra gelir rapor veririm ama :))
Medesam anneciğinin iyi olmasına sevindim, callen yapmana da :) daha detaylı bir anlatım bekliyorum ama şu pelvis hareketleriyle ilgili :)
Neslim ya, öldürdün beni gülmekten,
dely de öyle anlamış ama baksana
ama hakikaten otomatik pilota bağlamışız yalnız
Veeee
ipektoşum callen imi dün gece yapamadım regl oldum çoook sancım vardı ama ne yaptım sana verdiğim sözü tutmak için zaten uyuyamıyordum sancıdan 6 da kalktım sabah yaptım :)
Şimdilik hepinizi öpüyorum kızlar veee kucaklıyorum
yine gelirim.
canım çoook teşekkür ederim.dün kafam o kadar dağınıktı ve keyifsizdim ki pelvisten bile bi halt anlamadım,o derece yani
ama ilerleyen günlerde yaptığım direk danslarını paylaşacağım sizinle
Günaydın canım, kolay gelsin.. Annenin iyi olmasına sevindim..
Göreceksin canım 69'u da, merak etmee Kurtulamaz senden..
Ben de yaptım Callan'ımı ben deee Ekim de sabah yapmış Aferin bizeee... Olsun canım, 1 günden bişey olmaz. Yarın ölç bence Ben geçen Cuma ölçtüm biçtim kendimi
Günaydım Ekim :) Kolay geleee.....
çok sağol canım benim
valla görecem de görecem diye tutturdum da,ne kadar zamandır bu kiloda kaldım farkında bile değilim.heralde 1 ay falan olmuştur dimi.pööffff ama dur sennn,bu hafta da zorlayacağım.baktım olmuyor haftaya çok pisss şeyler yapıp kırıcam bu plato mudur nedir sevimsiz evreyi