Bnde bnde hiç sorma ya birde öyle küfürlü argolu anlatımı varki bnm söyleyemedgm herşeyi o söylüyor ya nasıl rahtlıyorum bi bilsen :)
bayıldım resmen kadına anlatımına ve bu kadar açık olmasına
sende ilşklerden çektin sanırım dmi ssz
çekmeyen var mı kuzum sanki ya ohooooo
şu marketlerde satılan yapışmaz muffin kalıplarından almıştım. teflona benzer bişey. ama yağ sürmeden yaptığım poğaçalar yapıştı hep. bugün azıcık yağladım kalıpları ama yine yapıştı. nasıl da güzel olmuş poğaçalrım ama kalıptan çıkmıyor muffin kağıtlarından almıştım ama onlara da yapışmıştı. küçücük kalıplara da yağlı kağıt seremem ki. siz nasıl hallediyorsunuz bu yapışma işini?
kuzu silikonlardan al,benim silikon kek kalıbım var mesela tek damla bile yağ koymuyorum,hiç yapışmıyor.
bugün de muffin için olanlarından alacağım
canımm yazdıklarını bi çırpıda, yüzümde kocaman bi gülümsemeyle okudum. Bütün güzel dileklerin için kocamaaaan bi amin diorum inşallah dediğin gibi güzel olur her şey =) yeni işim konusunda da çok teşekkür ederim yeni okulumda yeni öğrencilerle bakalım neler bekliyo beni maceralarımı yazarım ara ara
Söylediklerinde sonuna kadar haklısın, kendisi şu an ayrılmamıza neden olan kızın peşinden koşturuo geçenlerde aynı karede olan fotolarını gördüm bi garip oldum ama umursamıorum artık. Bitti dönüşü yok içimde sadece biraz burukluk var neden ilişkim yürümedi die. Artı bi süre de işsizlik canıma tak etmişti. gitmediğim yer, girmediğim mülakat kalmadı oldurana kadar çok uğraştım e haliyle yıprandım biraz. ama şimdi çok iyiyim. Sizinle daha da iyi olucam inşallah
Hergün kilo bildirimimi yapıcam burdan dün 56 idim bugün 55.4 çıktım. yarını bekliyorum sabırsızlıkla =) bi daha da kaçamak yok söz veriyorumm. Sadece ve sadece haftada 2 kere ödül öğünüm var o kadar. Hepinizin huzurunda sözüm söz!!
ayyy kuzummmm yapma Allahaşkına,hele ki bir de başka kızın peşinden koşan adam için mi üzülüp sıkılıp bi de kilo alıyorsun
bırak gitsin amaaaniiiinnnn,evlerden uzak.Bak ne kadar hayırlı olmuş ayrıldığın farkında değil misin ? Bu adamla evlenip çoluk çocuk doğurup aldatılan bir kadın olacaktın belki de.Amann yol ver gitsin,sil kafandan da kazıı.O hayatını yaşayacak,sen hala burda üzüleceksin.Öğretmenim yaaa senin bize örnek olman lazımm,hoppiidiiii toparlan ,ortalıktan da kaybolmaa.
bak ne güzel gram gram gitmeye başlamış kilocuklar,her gün bildir.bu süreci hep beraber atlatıp sonra da okul müdürüyle gerçekleşecek düğününe katılırız inşallahhh
yakışıklı mı kızzz