- 3 Mart 2010
- 960
- 0
kuzu ama yaa hadi yemişin ekmeği zeytini de,bi de onu bi de bunu niye yedin ki üstüne.
ayy kızlar noldu bu ara herkes çok kolay kaçamak yapar hale geldi.hadi bakalım yaz bitti tamam,bu ay artık daha güzel olsun hepimiz için,yenilenelim silkelenip toparlanalım,eylül sonunda falan hedeflerimize ulaşmış yada yaklaşımış olalım.hepimizi için söylüyorum lütfenn
Oğlumla bir dönüm noktasından geçiyoruz 1-2 haftadır, resmen ergenlik gibi bir dönem, benim güzel huylu oğlum gitti yerine inatçı, öfkeli bir çocuk geldi 2 yaş sendromu diyorlar buna sanırım, yada dişden dolayı bilemiyorum ama çok canım sıkılıyor, gece saat başı uyanıyor ve geri uyusun diye uzun süre emziriyorum çok uykusuzum, bir de acaba bu durumu benden mi kaynaklanıyor diye düşünmeden edemiyorum, kızınca yüzüne falan vuruyor 2 gündür, vurmayı nerden gördü anlamıyorum, eline bile vurmuşluğum yoktur mutlu olsun diye kırk takla atıyorum
işte böyle bebem ben de bahane çok yani haliyle kendimi avutacak yer arıyorum, eskiden oğlum uyuduğunda hemen tatlılara, çikolataya saldırırdım neyse bugünlük böyle olsun artık napim, bunun pişmanlığı beni yer bitirir zaten ama çok acıktım yesem daha yerdim de bıraktım yani
Yani siz durumunuzun kıymetini bilin, çocuk olduktan sonra ne ağız tadıyla diyet yapılıyor, ne de spor dün uyanıkken callan yapayım dedim halimizi görmeniz lazımdı vazgeçtim bıraktım akşam yaptım napim
Çocuk yapmadan verin fazlalıkları, hatta 2-3 kg alta bile geçin, hamilelikte yersiniz ne isterseniz