canım bak sana bişey söyleyeyim mi ; ben hayatımdan çıkarmak istediğim arkadaş,aile ferdi,sevgili her kim olursa olsun hep şöyle düşünüyorum : ona en büyük ceza,onu bensiz bırakmak !
sen kendine güvenmiyor musun,fıstık gibi kızsın,kendi paranı kazanıp ayakların üstünde durabiliyorsun,buradaki muhabetimize bakınca da hoş sohbet neşeli bir kızsın.yani bir adam hayatından çıktı diye yıkılacak,pes edecek hiç bir şey yok.
silkelen ayağa kalk ve kendine hızla yeni bir hayat kur.hem bak ne güzel yeni işe de başlıyormuşsun,hayırlı olsun
ama hırsını yemek yemekten çıkardığında zararı yine sana +lar ile dönecek,erkekler tombik kız sevmiyorr
hemen ver şu kilocuklarını,ben eminim ki karşına öyle biri çıkacak ki biten ilişkin için üzüldüğüne bile şaşıracaksın.
hayatta en değerli şey kendinsin,kimse senden önemli değerli değil.
hem sen bu adam için üzülüp,tıka basa yemek yiyip kendini salmışken,sence o napıyordur ?
O da üzüntüsünden perişan olmuş,içki şişelerinde mi teselli arıyordur,senin kadar acı çekiyor mudur ?
Yani bir erkekten bahsediyorsak hiç de böyle olmayacağını düşünüyorum.
Biz üzülüp ağlayıp depresyonlara girerken,onlar 3 gün üzülüp sonra çivi çiviyi söker anasını satiiim deyip hayatlarını diledikleri gibi yaşamaya devam ediyorlar.hem bir ümit olsa belki üzülmene değerdi ama anladığım kadarıyla birleşmeyeceksiniz de,eeee o zaman değer mi üzülmene
burdan da ayrılma cidden,burdan kopan herkes haftalar sonra geri dönüp vay babooo ben çok yanlış şeyler yaptım diyor.sürüden ayrılanı kurt kapar,valla tonton olur kalırsınız heeee,hep beraber vericez bu kiloları.bizim birbirimize karşı da sorumlulığumuz var öyle değil mi ama.birbirimize güç verip emek harcıyoruz.çevremizdeki insanlar bile kilo vereceğimize inanmazken,biz birbirimize inanıp körükledik ve başardık.hadi ama artık senden bir daha şunu da yedim bunu da yaptım demeni duymak istemiyorum.bundan sonra bugün şu kadar _ çıktım demeni bekliyorum
kitabı da mutlaka oku.bu adamlarla yaşadığımız sıkıntıları,ilişkinin kadın gözünden ve erkek gözünden nasıl göründüğünü hem çok gerçek hem de yer yer çok komik şekilde dile almış.zaten bi solukta okuyacaksın ve aaaaaa tıpkı bende de böyle olmuştu deyip belki de ilişkilerle ilgili dersler çıkaracaksın.ben şimdi o kitabın 2.sine başlıyorum bugün.gerçekten bazı konulara bakış açım değişti,öpüyorum seni koskocamannnnn