herkese selamlaaar,
yazmayalı uzun bi zaman oldu, daha önce de söylediğim gibi çoğu zaman utandığım için gelmedim buralara
ipin ucunu bi hayli kaçırdım, toparlanamadım. Psikolojik olarak yıpratıcı bi dönem içindey(d)im o yüzdendir ki mutluluğu tatlılarda ve çikolatalarda buldum öyle günde bi parça ya da işte bi paket falan değil baya baya tıka basa yediğim günlerden sonra sonuç tam bi facia, daha önce rahatlıkla girdiğim kıyafetlerin içine dün giremedim :S 55kgdayım şu an 2 gündür sabahları yürüyüşe gidiorum. pazartesi işe başlayacağım için son bi fırsat aldığım kiloları verme telaşı içindeyim yoksa giyecek bi şey bulamıcam
dukanın söylediği kilo 53 benim olmak istediğim ise 50-52 arası bi şey. Bakalım sıkı bi şekilde takip edip verebilirim diye umut ediorum.
Hepinize bol eksili günler, sevgiyle kalın
canım yaaa bu diyetin belki de tek dezavantajı o kadar hızlı ve çok kilo kaybettik ki bir anda,sonra birirnin bişeye canı sıkılsaa yada canı çekse amaannn yiyiyim şunu nolcak bu kadar kiloyu verdim yine verirrm nasılsa diye düşünülüyor zannediyorum.Ama böyle yaparak aslında hem bedenen hem ruhen kendini yoruyorsun.Sıkıntılar,stresler,üzüntüler hepimiz için.Herkesin kendine göre mutlaka bir derdi var.Ama hırsını abur cubur yemekten almak sana ne kazandırdı şimdi düşün bakalım.Zaten daha önce de hep bu yanlışlardan kilo almadık mı ? Ben de canım sıkılınca deli gibi yerdim,sanki onları yiyince sıkıntım azalacakmış gibi.Ama noldu sonra balon gibi şiştim
almaya da insan hızla alıyor da kiloları vermeye gelince ahanda neler çekiyoruz.sen ne güzel güçlendirmeye kadar gelmiştin zaten,şimdi sil baştan yapmaya değer mi
sana nazicane tavsiyem,zararın neresinden dönersen kardır.hem bak en son bağlandığında da konuştuk senle,yedin içtin hevesini aldın tamam artık yola devam dedim ama sen yine yaramazlık yapmışsın.
lütfen kuzum kendi mutluluğun için,bırak artık abur cuburları.silkelen kendine gel,toparlan.yeniden azimle başlasan zaten çok az kaldı yolunun bitmesine.kurtul şu dertten.başa dönersen daha mı mutlu olacaksın,hiç zannetmiyorum.
kendi içinde yaşadığın sıkıntılar yetmezmiş gibi,bir de aldığın kilolar yüzünden özgüvenini de kaybedip daha mutsuz olacaksın.
Bne senin yerine olsam valla hemen şu kalan 3-5 kiloyu da verir,sonra da kendime yeni bir sevgili yapardım
leen neden sevgilisinden ayrılan herkes kendini yemeğe sarıyor,ohooo o zaman benim obez olmam lazımdı valla
silkelenin bakiiiim bak kestaneşekerim de kayboldu yine ortalıktan,kızıyorum size aaaaa.şu değmeyecek adamlar yüzünden bırakmayın kendinizi lütfeennnnnn
veeee sana da tavsiye ediyorum pucca'nın küçük aptalın büyük dünyasını kitabını al oku,kendinden de çok şey bulacaksın
Ben geldimmmm
karabatak gibiyim bir görünüp bir kayboluyorumm
aynen
merhaba kızlarr. geçen gün alışverişimi yapıp diyete başlıycam demiştim ve dün herşeyimi aldım bugun de başladım :)
uyanır uyanmz 2 bardak su içtim. sonra 2 yumurta haşladım. bunları küçk küçk kaseye doğradım. üzerine de lıght peynr doğradım.
karştrdım bunu yedim. yanında lıght süt içtim. aç değilm ama tatmin olmuşta değilim güzel bi menü yokmudur ya
ve başlangıç kilom 66.6 /sabah tartıldım.
hedef kilom 56 .....
hoşgeldin canım hayırlı olsun
atakta çok çeşitlilik yok ama zaten kısa sürecek,seyirde daha çok menü şansın olacak.
umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın