Kolay gelsin canıım. günaydıınnn.. Ayılalım hadiii.... Ama bu mızmız havada da ayılınmıyo yaaa Light sütlü nescafemi içiyoruumm. bu da açacağından değil de, psikolojik olarak açmış gibi oluyo işte
Hoşgeldin, kolay gelsin.. İraden varsa mutlaka verirsin merak etme.. Hem de aç kalmadan Zaten iraden var ki vermişsin baya şimdiye kadar :128: İmkanın ve zamanın varsa, forumdan ayrılma Herkes yardımcı olmaya çalışır mutlaka..
hoşbulduk teşekürler şimdiye kadar pek düzenli uygulayamadım 2-3 kez 5 günlük atak yaptım seyire geçmedim birazıda ramazanda gitti ama kalan kiloları diyeti tam olarak uygulayarak vermek istiyorum sizler çok güzel kilolar vermişsiniz burada verilen kiloları görünce gaza geldim zaten forumda bundan sonra aktif olucam inş
Günaydın hanım kızlarrr :))
Sayfalar o kadar hızlı ve güzel ilerliyor ki okuyorum bol bol, tatlı sohbetlerle motive oluyorummm, süpersinizzz
Seyirde 10. günüm bugün, ataktan sonra sadece 100 gr gitmiş bilmiyorum belki normaldir belki değildir ama elimden geldiği kadar dikkat ediyorum...
Bide sormak istediğim etinin form kepekli bisküvisi var ya tahta gibi olan ondan çok mecbur olunca tüketebiliyor muyuz???
karbonhidrat olarak sadece yulaf kepeği diyor dukan amca
hoşgeldin canım. sen daha gelmeden vermıssın kılolarını. kalanınıda kolaylıkla verırsın umarım.
hoşbulduk inş hep beraber veririz:)teşekürler canım.ama bu kalan kilolar 3 yıldır yerleşik bende o verdiklerimi son 1 yılda almıştım bundan sonra kalan hamilelik sonrasında kalanlar ve özellikle göbek bölgesi fena