bitanem sanırım bursalısın, hemşerimsin
ama olmasan bile dukan kardeşimsin. ben bayılıyorum böyle 35-40 kg diye piyasaya çıkanlara. asıl diyet budur diyesim geliyor. ben dukanın bana önerdiği 35 kiloyu vermek için 1 yıldır diyete devam ediyorum. ama şunu söyleyeyim. benim diyetim çok aksamaya uğradı. benim özel durumumdan kaynaklanan bazı problemler oldu. buyüzden de uzun sürdü diyetim. 3 ayda o kadar kilo verilmez.
dukanın sitesine gir testini yap. kaç kilo vereceksin ne kadar zamanda vereceksin sana söyler.
site şu
Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight test konusunda yardıma ihtiyacın olursa
Adım Adım Dukan diyeti testi | Anne Kaz bu siteden yardım al.
hayatının yarısını diyetle geçirmiş biri olarak söylüyorum, zaman gözünde büyümesin. bu diyette de, bütün sürece baktığında kilo verme hızı diğer diyetlerle aynı. sadece ilk günler biraz hızlı gidiyorsun, bu da sana moral oluyor. sonrasında en iyi ihtimal haftada 1 kg, ki, sağlıklı olan da bu zaten. ama bu diyetin diğer diyetlere üstünlüğü sürdürülebilir olması. bak ben 1 yıldır diyetteyim. üstelik bir bu kadar da güçlendirme evresi sürecek. ona rağmen aynı şevkle devam ediyorum. çünkü sonuç alıyorum, çökmedim ve depresyona da girmedim. üstelik karnım da tok. daha ne olsun?..
yürüyüş yaparsan çok iyi olur. verdiğin kiloya çok etki eder. yürüyüş, yağ yakmanın ötesinde metabolizmanın hızlanmasını sağlar. stepper de iyi. ben de aldım. yarın gelecek ve ben de akşamları dizi izlerken çalışmayı düşünüyorum. ama yürüyüşü ihmal etme. tamam şartların uygun olmayabilir, hergün çıkamayabilirsin ama bulduğun her fırsatta da yürü.
kitabın giriş bölümünü ve atak evresi bölümünü okuyup diyete başlayabilirsin. bu arada kendine de bir kitap al, her daim elinin altında olsun. hiç tedirgin olma. bu forumda senin için çok güzel örnekler var. en azından ben varım. 30 kg verip 48 bedenden 42 bedene düştüm. keklik gibi sekiyorum ortalıklarda
vereceğin kilolar için şimdiden gözün aydın diyor, iradeni kutluyorum.