Canım, nasılsın?
Bob la bişeyler okudum son durum ne bakalım?
Light puding yüzünden değildir, her tarafı yağ olsa ne kadar gram ki yediğin. 100 - 150 gr ı geçmez. Vücudun su tutmuştur, yarın düşüş olarak görürsün merak etme. Artık sen uzatmanın da uzatmasını yapıyorsun insaf et be kuzum, o kadar olsun arada, bu irade sende varken korkarım kemiklerin bile tutunamayıp gitmeye başlayacak yakında.
bitanemmmmm canım kuzuuuuummmm,çok iyiyim ben sen nasılsın ??????
çoook özledim seni
valla iyiyim çok şükür.Bob'la ayrıldık falan.Dün sabah Bodrum tatiline gidecektik,bavulum falan hazırdı ama şu an güneşlenip denize giriyor olacağım yerde oturdum çalışıyorum
gel gör kii,dün evde otururyorum bu mailler attı,arıyor falan açmıyorum telefonu.sonra kapıya geldi yine açmadım.1 saat sonra falan yine geldi,ben de sipariş vermiştim o geldi sandım bir de baktım ki bob gelmiş.konuşmak istedi,istemedim ıvır zıvır derken yine yalvar yakar bitmesin,ayrılmayalım falan filan.eeeee o zaman niye kaç gündür bozuştuk,niye tatile gitmedik dimi ama
ufff ben böyle sonunda barışılacaksa küslükleri uzatmaktan yana değilim hiç
yok barışılmayacaksa da ayrılalım gitsin ama ne karar verdiysek arkasında duralım aman neysee şimdi yine başladı tırmalamaya,azıcık sürünsün bakiiiim.bunlara böyle lazım
herşey güzeldi bu sefer,nazar değdi heralde.neyse bakalım biraz burnu sürtülsün,sonra yaparız bi güzellik.burayı okumuyordur umarım
canım regl de olacağım,ondan şişmişimdir.bu ne demek oluyor önümüzdeki h.sonu puffff diye inip belki de 71.9 bile görürüm belli mi olur
Saol canım Yok olmadım Ama damak tadını alınca insanın canı daha çok istiyo Daha çok daha çok Arada minnak kaçamaklar oluyo, onları pek kaale almıyorum da Bu 1 dilim olunca Kaçamak yaparsam kalori hesabına bakıyorum. E çok az oluyo kalorisi, abartmıyorum çünkü. Du bakiyim ne olcak haftaya Reglyim hala zaten, son günleri. Haftaya 57,2 falan olsam bari Öyle geldi içimden, öyle oliyim :76: Aaa. Seninki o ilaçtandır canım, merak etme. Ama Ekim'in de dediği gibi, vücuduna o kadar da fırsat ver accık kendini bişi sansın, koruma yapıyom sansın Çok kilo verdin ya beklemiyordu bu kadari ondan oldu Gidecek onlar meraklanmaaa Ayrıca Bob'la çok sık tartışıyodunuz be canım.. Sen üstesinden gelirsin çıtır kuzu
Sigaradan da eminim istediğin zaman kurtulabilirsin. yeter ki iste! Ne güzel şeyler başardın onu mı bırakamıcan
yemişim bob'u
evet kuzum haklısın yaaa,verecek kilo kalmayınca bu normal bir süreç sanıyorum.artık gıdım gıdım gidiyor.
eskiden ne güzeldi yaaa,istisnasız her sabah _ ile uyanıyordum.neyse gerçi ne güzeldi dediğim günlerde de buy halimden çok daha kiloloydum bi de o var
ben de öyle düşünüyorum işte,en sevdiğim yemeklerden bile vazgeçebilmişken hiç sevmeyerek tükettiğim şu zıkkımdan mı kurtulamayacağım diyorum ama herşey kafada bitiyor.benim kafa henüz ona hazır değil sankimmm
yada diyet ve onu bırakmak bir arada asap bozarmış gibi geliyor,bilemedim işte
Canım ya, o kadar güzellikle hiiiiç dert etmesin.
İpekçim callen cd göndersin pelvis hareketlerini yapınca unutacak zaten kolayca
Bu arada dely cim şu callen de dikiş tutturmakta kararlıyım ama biliyorsun bu günlerde kendi dikişim nerde onu bile bulamıyorum bazen :)) Senin bacaklar kalındı inceldi, benimkiler de gevşedi biraz. İnşallah o bölge sıkılaşır. Sence mümkün mü, şimdi yaşayarak anlatıyorum bak
hani poponu sıkınca popo yukarıya toplanıyor ya, callen i kaç defa yapınca sıkmadan öyle duru ki acaba:44: ya da durur mu
eveettt pelvis çalışmalıyım ama ipeğimin cd gelmedi yaaaa
cnm o kadar gevşeme olur,yoğunluktan sen de sporu ihmal ettin.bence birkaç hafta callen yapsan hemen toparlanır
valla ben yapanların yalancısıyım
Dely cim,
Bugün sen, ben bir de 10 tane ziyaretçi kalmışız burda. Yine o dizi aklıma geldi bak şimdi, ipek de diyordu ya orada durmayın gelin sizde diye.
Valla gelen hiç pişman olmadı, margarin yığınlarını arkada bıraktı, tavsiye ederiz.
ben de burdayımmmm
kurtulmak istediğin sigaraysa ben yardım edebilirim belki
evet evet yardım et bana,ben de senin kilolarından kurtulmana yardım ederim