Selam kızlar :)
2 yıldır uzaktan takip eden ve genelde aradığım her bilgiye ulaşabildiğim foruma var olan kaydıma bitürlü ulaşamayınca yeniden üye oldum
Geçtiğimiz haftalarda bol bol dukan deneyimlerinizi okudum ve daha okunacak çooook sayfa var, bende bayram bitince başladım 5 günlük atak dönemini bitirdim dün itibariyle seyire geçtim.. ama çok zor oluyor benim için eşim yemeği seven biri ikimizde aynı yerde çalışıyoruz öğle yemeklerine artık gitmiyorum uygun bişey olmayınca bakalım gidecek çok yolum var daha...
80,9 kg ile başladım dün sabah 78,6 kg idim (bol 1,64 cm) ... 5 günlük atakta reglide oldum çok daha zor geçirdim...
Doğalsan yulaf kepeği buldum, elimde mevcut tatlandırıcı hermesetas vardı çok acil durumlarda onu kullanıyorum ama genelde şeker hiç kullanmam içeceklerde... Her sabah kahvaltıdan sonra iş yerinde yeşil çay içiyorum...
Aktif spor yapamıyorum henüz en kısa sürede en azından yürüyüş yapmayı planlıyorum...
Bide sormak istediğim; tamtahıl unu kullanabiliyormuyuz çok az ölçülerde, tarçınlı yeşil çay sallama içebiliyor muyuz ?
fazla gevezelik ettim :)
hoşgeldin canım,umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın
hiç birşeyli unu kullanamazsın
herşeyli yeşil çayı içebilirsin