Canlar bu arada bu sabah 72.8 çıktım neyseki haftalardır gördüğüm 73lerden kurtuldum tabi umarım bu ilerleyen günlerde de böyle devam eder.
69u görsem kasmayacağm artık 65 diye çünkü hakikaten adamın bir bildiği varmış.ideal kilon neyse oymuş sonra kastıkça insanın canı sıkılıyor cidden
gerçi iyiki de onu dinleyip 75.7de geçmedim güçlendirmeye sonuçta onun üstüne 3 kilo daha verdim.69u da görünce tamamdır.üstünü de sporla callenla falan halledicem
dün sabah kahvaltıda 2 tane poğaça ile peynir yedim.öğlen dışarda beğendili tavuk yedim beğendilerine pek musallat olmadan
akşam da dışarda saat 18:30 gibi piliç pirzola yedim,yanına koydukları yaklaşık yarım kilo patates kızartmasını görmezden gelerek
eve döndüğümde saat 10a geliyordu,dönerim vardı azcık ondan ısıtıp yoğurtla yedim.sonra bir baktım dolapta sürprizzzzz çikolatalı light puding duruyor,ilk defa yaptım ben müthiş güzeldi onu da yedim valla
dün sanırım diyete başladığımdan beri en çok yemek yediğim gündü ama işyeri stresli geçmişti,karnım doysun bari dedim
bu sabah 2 dilim dukan kekimi yedim,ice tea içtim azcık.öğlen dönerle light ayran düşünüyorum.akşam yine bir arkadaşımla dışarda olacağız sanırım tavuk yerim.bu arada light soya sosu aldım,3.5 tl falan.ilerleyen günlerde soya soslu tavuk yapıcağım kendime