canlarım gun ıtıbarıyle 58.70 oldum tam 1 kılom kaldı dukan amcanın ol dedıgı kıloya ne dıyorsunuz 55 olmak ıstıyorum olabılırmıyım kasayımmı yoksa dukan amca dogrumu dıoo:
ayrıca okudum ama sızden guclendırmeyı anlatmanızı rıca edıyorum kısaca ozet
11 temmuz 68 kılo
1.60 boyum
28 agustos 58.7
dukan amcanın ol dedıgı 57.80
valla kuzum bana da 75.7 hedef koymuştu,ben hedefi aşağo çekip 72.7 yapmıştım vallahi zorlanmadan tutturdum,3 kilo daha vermiş oldum.şimdi de 69a çektim,bence sen de 55i başarabilirsin
BEŞAMEL SOS naasıl oluoooooo Allahhhh
bu arada tartımı sipariş ediorumm hb dan tatandırıcı yokmuş o sitede yaw neyse bizim şu ham maddelerden bakiim
kuzu bak bu tarifi buldum :
Dukamel Soslu Tavuk
yazan:gizem, Nisan 3, 2012
Dukamel Soslu Tavuk
Malzemeler:
Tavuk - 1 adet
Mısır unu - 1 yemek kaşığı
Zeytinyağı - 1 yemek kaşığı
Soğuk light süt - 1 su bardağı
Karabiber - 1 tatlı kaşığı
Rendelenmiş light kaşar peyniri -
Tarif:
Öncelikle bütün bir tavuk haşlanır. Haşlanan tavuk parçalara ayrılır ve borcama koyulur. Ayrı bir yerde bir yemek kaşığı mısır unu, bir yemek kaşığı zeytinyağı ile kısık ateşte hafifçe kavrulur. Üzerine bir bardak soğuk light süt yavaş yavaş dökülür. Bir tatlı kaşığı karabiber serpilir. Beşamel sos, boza kıvamına gelince ateşten alınır ve tavukların üzerine dökülür. Borcamdaki beşamel soslu tavuk, kaşar rendesi ile süslenir ve üzeri nar gibi oluncaya kadar fırınlanır. Afiyet olsun!
ancak şöyle bir durum var,mısır unu bize izinli değil yanlış hatırlamıyorsam onun yerine mısır nişastaı hatta daha iyisimi yulaf kepeği kullan,zeytinyağını da unut onun yerini ne tutar,ne bileyim azcık sütle kavur bence nişastayı yada kepeği,bir dene bakalım nasıl olcak
E ama bu çok saçmaaa :44: Ne gereksiz bi tartışma konusu bu böyle.. Onunla gelmeni istedi de sen gitmedin mi? Sen beklemek için istemişsin, o gitmek için mi istedin sandı anahtarı? Çok ısrar etmiştir sen de onunla gitmeyince sinirlenip gidersen git demiştir. Beklemek için istediğini de anlamadıysa.. Ben de kapa çeneni falan denince uyuz olurum ama hee Gidersen git deyince de gitmek için istememiştim heralde falan diyeydin. İlle istiyosan giderim diyeydin Hemen parlamışın sen de. Bence hepsi yanlış anlaşılma olmuş. Bi de sonuçta sinirle öyle küçük şeyler çıkar bazen insanın ağzından. Çok aşağılayıcı bişey olmadığı takdirde affeder insan. Onun seni affetmesi, senin de onu affetmen gerekirrr He ama sen nazlı diyosun. O kadar da abartıyosa artık kendi bilir yani aaa!! Sinirlendirmesin insanı
Bu arada patron yanıma geldi, ne yaptığıma baktı :S siteyi gördü muhtemelen :S Rezil oldum. Piyuuuvvvv!!!
yok canım yaaa,arabayla gitmeyeceğimi bilir.biz alışveriş sırasında gerildik,kasaya yaklaşmıştık zaten.ben de ortam daha çok gerilmesin diye,arabaya gidip beklemek istedim.arabayla gitmeyeceğimi bilir,sonuçta onun arabası yani alıp kaçıp onu yaya bırakacak halim yok,gerçi yapsam iyi olurmuş heee
onun üstüne onun gidersen git demesine karşı iyice sinir oldum,ben de kapa çeneni dedim,demesem iyiydi de dedim artık.sonra bu arabaya geldi nasıl çarpıyor kapıları,patinaj falan yaparak kullanıyor deli gibi tepkiler gösterdi.ben de dedim noluyorsun biraz sakin kullanır mısın dedim.bu da basbas bağrındı kullanamammmm,maça da gitmiyorum,yemeğe de gitmiyorum,bodruma da gitmiyorum diyee.ben de dedim beni bunla mı tehtid ediyorsun gitmezsen gitme dedim.didiştik de didişitik uyuz şey
sonra da bin kere telafi etmeye çalıştım kaldı ki sadece ben hatalı değildim ama ben yelkenleri indirdim diye bu da kuyruğunu iyice dikti.kafasını kırmak istiyorum onun
bu kadar uzatıp büyütecek bişey yok yani ortada.sonra bu başladı ağlamaya yaaa,ayy buna dayanamıyorum ama yaaa yapma etme süngerim bobum noluyorsun dedim.ayy ben sevmiyorum ama ağlak adam yaaa,güçlü olsun istiyorum.şimdi böyle bir tartışma oldu diyee koca adamın ağlaması da pek bi garip oluyor yanii.ben de dedim heh yine mi ağlıyorsun ne var şimdi ağlayacak,o da dedi ağlarım işte sinirlenince böyle oluyor,ben böyleyim ben böyleyim dedi durdu.
ben de o ağlama ve ben böyleyim ben böyleyim repliği üstüne,yapma böyle yaa yılmaz morgül gibi dedim
ayy ama haketti yaaaa,ayy çok sinirlerim bozuk.resmen sinirden gülüyorum şu an deli gibi
ekimde geleceğim kuzum inşallahhh,yapacağız büyük buluşmamızı