- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba,
ben bugünlerde sporumu aksatırıyorum. Sanırım ondan kilo vermem de durdu. Kiloma bir bakıyorum 300 gr gitmiş, bir bakıyorum ertesi gün geri gelmiş. umutsuzluğa kapılıyorum...
Hadi bakalım..! Sen de hoşgeldin :)) Azmedersen 66 da olursun :13:Merhabalar arkadaşlar,
Ben de Atak evresinin 4. günündeyimm... 87.4 kg ile başladım ve dün tartıldımm 84.5 kiloyum :) Beni forumdan eskiler belki hatırlar, bundan 2 sene önce 96-97 kg'dan 79 kg'ya düşmüştüm ancak geçen 2 sene bana +8 kg olarak döndü, olsun yine de eski kiloma dönmedim :) Boyum 1.76 ve kilom dün itibariyle 84.5, Dukan amcaya göre ideal kilom 71,6 kgmış ancak benim hedefim 66 kg olmak, en son ortaokulda falan gördüm heralde o kiloyu da :) :44:
Sizlerin de desteğiyle, Dukan'a göre 27 Aralık'ta hedef kiloma inmiş olmayı ümit ediyoruuum :) Haydi kızlar, kolay gelsin hepimize..
Allah bağışlasın canım,ne tatlıdır o şimdiievliyim başkan sekreterliği yaptıımdan buzdolabımız var burda sabah peynirim yoğurdum ve turşumu aldım dolaba koydum:) bitanede cadı kızım var 2 yaşında:)
kızlarr bu gurmenete alternatif bir site daha vardı,neydi o yahuuu
bu arada love01 nerde yaa işten de sevgiliden de ayrıldı bunaldı mıı ? kestaneşekeri de yok yine
Allah bağışlasın canım,ne tatlıdır o şimdii
pazartesi
sabah :1 yumurta, 2 dilim peynir, domates, salatalik, kahve
ara :yogurt,yulaf kepegi
ögle : 2 parca et
ara : 1 bardak süt
aksam : domates corbasi
sali :
sabah : kiymali yumurta, kahve
ara : 1 bardak süt
öglen : 2 parca tavuk
ara : yogurt,yulaf kepegi
aksam : 2 parca et
ziyaretcılerde gıtmıs sadece ben kalımışıııııııııııııııııııımmmm
Şimdi de sadece ben Çalışan bi tembel ben kalmışım demek Gidiyom yaaaa!! :)
Slm Herkese :)
Ben de Dukan Diyetine başlamak istiyorum ama nerden, nasıl başlayacagım hiç bir fikrim yok, yardımcı olur musunuz?
Parça etlerin büyüklüğünü bilmiyorum ama 2 parça bana az gibi geldi, tabi büyük parçalar diyorsan o ayrı...Bir de domates çorbası ile doyacak mısın akşam yani ben domates çorbasının üstüne daha bir sürü şey yiyorum:44:
Evet yaaa! Kiloların çoğu verildi. Duraklamalar başladı. Hevesler azaldı.. Çalışmam için fırsat oluyo gerçi ama Hiç konuşmadan da zaman geçmiyo ki :))yok yok gıtme ben burdayım. zaten kımsede konuscak hava bıle yok. eskıden okumaya yetısılmezdı sayfalara. noldu bu dukan askına anlamadım ben:26::26:
Birimiz geliyoz, birimiz gidiyoz...ben de burdayımmm gitmeyin yahuuuu
bu arada sağol kuzum evet hammaddelerdi hatırlayamadığım
Öncelikle kitabı al, güzeeelllce oku. Baş ucunda dursun Dolabını bi güzel Dukan yiyecekleri ile doldur. Sonra da burdan ayrılma. Soruların olursa sor. Elimizden geldiğince cevaplarız Neden bu zamana kadar başlamadığına daha çok pişman olmamak için, bir an önce başlaSlm Herkese :)
Ben de Dukan Diyetine başlamak istiyorum ama nerden, nasıl başlayacagım hiç bir fikrim yok, yardımcı olur musunuz?
kızlarr bu gurmenete alternatif bir site daha vardı,neydi o yahuuu
bu arada love01 nerde yaa işten de sevgiliden de ayrıldı bunaldı mıı ? kestaneşekeri de yok yine
Allah bağışlasın canım,ne tatlıdır o şimdii
arkadaslar valla bir haftasonu giremedim, sayfalar almis basini gitmis.. arada bana yazan olduysa inanin göremedim, gözlerim sasiladi sayfalara bakarken
size bir teklif sunmak istiyorum, 2.evrede olan arkadaslar 1 haftalik yemek planlarini yazabilirler mi
diet ten sanirim, ne yapacagimi bilemiyorum hergün hergün, hem hepimize icin iyi bir fikir alisverisi olur.
minasofie :
pazartesi
yogurt,yulaf kepegi 2 parca et, salata 1 bardak süt domates corbasi
1 yumurta,
2 dilim peynir,
domates,salatalik
1 kahve
sali :
kiymali yumurta 1 bardak süt 2 parca tavuk yogurt,yulaf kepegi 2 parca et
kahve
sizlerde benimle paylasir misiniz ?
Slm Herkese :)