Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hAYRINA DAĞIT İŞTEE. Sanın haa bi parça bile yemek yok. Daha ilk günden. Çok kızarız sonra biz sanaa...
iş yerindeyim adama yok yemicem diee diee bıraktı gitti poffff
ben de baş dönmeleri var. bugün atakta son günüm.
b12 eksikliğimden de kaynaklı olarak uygun gördüğüm diyet buydu.
ama ayaga kalkınca bu baş dönmeleri kötü oluyor.
korktum sanırım.
fikir verin lütfen
işyerinde kavunun ne işi var yaaaa. bu ne rahatlık. sizler ne iş yapıyosunuz böyle benide alın
enerji bakanlığındayım:) ya birinin memleketinden gelmiştir yada hediye gelmştir:) anam koridor öle kavun kokuyoki anlatamammm
bu arada turşu yeme hakkımız varmıydı atakta
hmmm memure hanım yani
kornişon turşu yenılebılyor..
kan şekerin mi düşüyor acaba. bilemedimki :26: bende de olur ama genelde ac oldugumda. dıyetten oncede olurdu sımdıde oluyor yanii.. kepeğini tüketiyormusun..
ben de baş dönmeleri var. bugün atakta son günüm.
b12 eksikliğimden de kaynaklı olarak uygun gördüğüm diyet buydu.
ama ayaga kalkınca bu baş dönmeleri kötü oluyor.
korktum sanırım.
fikir verin lütfen
Canım bir tansiyonunu ölç istersen. Bende de oldu baş dönmesi çünkü ben normalde çok tuzlu yiyorum fakat diyete başladıktan sonra birtek akşam yemeğimdeki tavuğa tuz koyuyorum. Benimki ondan oldu tuzu artırdım azcık düzeldi
memure hanım deilim ama sayıladabilrim özel şirkete bağlı çalışıorum maaş hariç ondarla aynı gibiyim :)
ağzım çok kötü oldu su bile içemiodumki okuduktan sonra hemen bi turşu yedim:) ohh ekşi ekşi
mmmm afıyet olsun ozaman..
ee özelsen benıde alabılırsın yanına
kepek almamıştım. ondan mı acaba? tam anlamıyla yapabildiğim 2. gün
bugün 64,700 e düşmüş kilom. hızlıda vermişim o da etkilemiş olabilir
normalde de tuz yemem fazla. açta kalmadım.
canım aşırı yogurt veya ayran istiyor.
gidip alacağım ama gidip alacak bile halim yok
enerji bakanlığındayım:) ya birinin memleketinden gelmiştir yada hediye gelmştir:) anam koridor öle kavun kokuyoki anlatamammm
bu arada turşu yeme hakkımız varmıydı atakta
evli misin kuzum sen,kavunlar turşularr hayırdır inşallah
canım kepegını tuketmelısın. karbonhıdrat ıhtıyacını karsılayabılecegın tek sey bu maalesf. ve senın kan sekerınle ilgili sorunun var oyle gorunuyor bencede tansıyonunu olctur.
evli misin kuzum sen,kavunlar turşularr hayırdır inşallah