- 9 Mayıs 2008
- 285
- 249
Arkadaşlar,
Bu çok açık bir teklif. Callen cd si isteyen varsa bana adreslerini mesaj atsınlar. İsteyen herkese göçnderebilirim.
Ben Callen in çok faydasını gördüm. 4 aydır görmediğim bir arkadaşımla sün msn de cam açtık. malum yaz ben yarı çıplaktım. Yanmışımda nar gibi. Kızcağız şok oldu. Ne oldu sana, az daha aç göreyim falan diyorr. Dur kız dedim şimdi sapığı var manyağı var gece gece show yapmayalım millete dedim. Tabi kimin neyi nerden gördüğü belli olmaz. 15 kilo vermiş olsamda bu Callen bana daha büyük değişimler yaptı bence. Ben ki o şortu giydim çıktım daha da bişey demiyorummmm.
Lütfen çekinmeyin. Tamamen ücretsiz. Hatta bu akşam vaktim olursa o cd ye yeni bişeyler eklemek istiyorum. Bu bıngıl kollar için falan. Aklınız gelen bişey olursa yazın kim neden yarar gördü CD ye onlarıda ekleyeyim.
Sonuçta mum diğerlerine ışık verdiğinde kendi ışığından bişey kaybetmez. Bu işe birlikte baş koyduk birlikte çıkacağız anlımızın akıyla....
Sonra da parti vereceğizzz hep birlikte...
:)
Pksnmz merhaba,
Bu kada ilgili olman ve cd'ni herkesle paylaşman çok güzel sana birkaç sorum olacak.
Ben az önce callen'in 10 in 10 ve super callen türlerini indirdim. Daha farklı egzersizler de var mı? Bir de bana hangisini kaç gün yapmamı önerirsin?
Çok öpüyorum