- 9 Ekim 2007
- 718
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaaaann iş çok be dombulcum aralığa kadar böyle arada takılcam
geçen perşembeden bu perşembeye kaçamak yapmadığım halde 1.4 kg almışım,bravo banaaaa.kaçamak yapan arkadaşlarımız bile almadı ben aldım
keşke o baklavaları yeseymişim bayramdaa puffff
geçen perşembeden bu perşembeye kaçamak yapmadığım halde 1.4 kg almışım,bravo banaaaa.kaçamak yapan arkadaşlarımız bile almadı ben aldım
keşke o baklavaları yeseymişim bayramdaa puffff
İyi akşamlar herkese..
Ben dün itibariyle başladım..
Süt, peynir ve yoğurtta hangi markayı kullanıyorsunuz..
Markette gördüğüm light ürünleri aldım gitti ama yağ oranlarına bakmam gerektiğini,
deli gibi farklar olduğunu şimdi öğrendim..
Mesela günde ne kadar peynir tüketiyorsunuz, yoğurt ve süt de aynı şekilde..
sudur o sudur...
valla bende medesacım gram kilo vermemişim, gülüyorum bu halime, sınırlı izinlileri kullanmadım tatlandırıcı zaten kullanmamaya çalışıyorum geçen haftadan beri hiç kullanmadım, her gün spor yaptım, bayramın üç günü dahil, ama gram eksi yok sabahki regl süpriz oldu bu kadar erken beklemiyordum bu regl halimlede sporumu yaptım şu an ama dukan bu bir durur bir artar bir de bakarsın -2 kilo moral bozmak yok yola devam
Ama ama amaaaa evde ne varsa yiyerek dukan diyeti olmaz kiiiii
aaaa neden oluyor , protein degil mi :)) sebze et yumurta :)))
medesaaaa naber kız nöbetçi misin
akşam akşam çok güldürdünüz,Allah da sizi güldürsün e mi
İyi akşamlar herkese..
Ben dün itibariyle başladım..
Süt, peynir ve yoğurtta hangi markayı kullanıyorsunuz..
Markette gördüğüm light ürünleri aldım gitti ama yağ oranlarına bakmam gerektiğini,
deli gibi farklar olduğunu şimdi öğrendim..
Mesela günde ne kadar peynir tüketiyorsunuz, yoğurt ve süt de aynı şekilde..
aynen kuzum yaaa nöbetçiyim,sabah doğru düzgün giremedim.şimdi bi bakiim dedim neler kaynatmışınız diye.
bildirim tablosunu da gördüm,dely'nin eline sağlık
amma ve lakin sıfır kaçamakla bitirdiğim bayram tatilinden +1400 ile çıkışıma bi mana bulmaya çalışmaktayım akşam akşam
E sorup duruyom da ben tartılmıyorum dedin ya dombişş :) Şimdik beni yazmadın diyon :) Ayrıcaaa hedef kilonu da yaz bakiim haftaya gel, tekrar bildir, seni de eklerim. Herkese kapımız açık. bildirim yapacak var mı, diye bağırmaktan boğazlarım acıdı