Anladım şeker kilo da verirsin bebek sahibi de olursun her ikisini de burdan kutlarız Bekar azınlıkta olmadığın için şükret
kız kronik öğrenciyi silde kronik bekar yaz bul bi koca .şöyle güzelinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım şeker kilo da verirsin bebek sahibi de olursun her ikisini de burdan kutlarız Bekar azınlıkta olmadığın için şükret
ben daha yeni dukancıyım kızlar.bu gün 2.günüm atak evresinde
ve bu sabah 700 gr verebilmişim.günde 1,5 kg verenlerin yanında bayağı az ama normalide ne bilmiyorum.
en çok ne yesemde zorlandım tamam sınırsız da nasıl yesem falan filan kafam dün oldu DUKAN.internette ne varsa okuyup anlamaya çalışıyorum.
sizlere bir soru?
atakta 3 ana 3 ara öğün mü yapıyorsunuz.doğrusu bu mu? yoksa acıktığınız her an mı yiyorsunuz?(sanırım ben dün 2.sini yaptım :) )
birde örneğin tavuk göğsünden sote gibi yaptık ben bir oturuşta 1 tavuk göğsünün tamamını yesem nolur?hani sınırsız ya siz ne kadar yediniz?
ve son soru Gotu Kola ,Spirulina gibi takviyeler aldınız mı?Gojibery kullandınız mı ?
şimdiden destekleriniz için teşekkürler..
kız kronik öğrenciyi silde kronik bekar yaz bul bi koca .şöyle güzelinden
güzel gızlar vitamin hapı aldım içiyorum ama bu kılo vermeyi zorlastırır mı? cok halsızdım gozum acıldı... ne diyorsunuz? dukan emice vitamın onerıyodu ama bılemedım
Ahahahaha tuttum bunu ben Onu yazınca bulacak mıyım garantisi var mı Ayyy öldüm gülmektennnn.....
Diyette bugün 1. günüm
Migrosta yulaf kepeği bulamadım.
Diyeti yulaf kepeksiz yapsam olmaz mı? :26:
İnternetteki sitelere de pek güvenemiyorum.
Sizler nerelerden temin ettiniz.
Ya da yulaf kepeği kullanmayan var mı?
Diyette bugün 1. günüm
Eeeee? Kimsecikler bildirim yapmıyor mu? Sönük bir bildirim günü oluyor.. Gün de geçmiyor bi türlü.. Bi de ben Cuma sanmıştım bugünü. Puufff :97:
Bildirim yapmak isteyen yeni arkadaşlaarrr,
Başlama tarihi
Hedef kilo
Başlangıç kilo
Geçen Perşembe kilo
Güncel kilo
yazıyorsunuz. Ben de sizi listeye ekliyoruummm.. Hadi emeee... 19 kişilik listemizde 10 bildirim var..
aliye1971 nirdeeee?
güneyli nirdeee?
kestane_sekeri işi yoğundu gelemiyor galibaa
kkoras nirdeeee?
Nesli misafirleri vardı, fırsat bulamadı mıı :44:
Semblante bilmiyom nirdee?
sempatika nirdeee?
tenarrr işleri yoğun olduğundan gelemiyor sanırım
violetto nirdeee?
yagmur00 buralardaydın ama bildirim yapmadan gittin miii?
ve yeni katılmak isteyeneleeerrr??
yeeettttttiiiiiimmmmmmmmmmm
Başlama tarihi: 25.06.2012
Hedef kilo: 52
Başlangıç kilo:71
Geçen Perşembe kilo: 66.4
Güncel kilo: 66.1
hepiciğinizi de öpüyorum gelmişken
Vayyyy!!! Kimler gelmiişşşşş...!!!! Fıstıııkkkk Ben de seni öpüyoruum
Diyette bugün 1. günüm
geldim şekerciğim hemen yazıyorumEeeee? Kimsecikler bildirim yapmıyor mu? Sönük bir bildirim günü oluyor.. Gün de geçmiyor bi türlü.. Bi de ben Cuma sanmıştım bugünü. Puufff :97:
Bildirim yapmak isteyen yeni arkadaşlaarrr,
Başlama tarihi
Hedef kilo
Başlangıç kilo
Geçen Perşembe kilo
Güncel kilo
yazıyorsunuz. Ben de sizi listeye ekliyoruummm.. Hadi emeee... 19 kişilik listemizde 10 bildirim var..
aliye1971 nirdeeee?
güneyli nirdeee?
kestane_sekeri işi yoğundu gelemiyor galibaa
kkoras nirdeeee?
Nesli misafirleri vardı, fırsat bulamadı mıı :44:
Semblante bilmiyom nirdee?
sempatika nirdeee?
tenarrr işleri yoğun olduğundan gelemiyor sanırım
violetto nirdeee?
yagmur00 buralardaydın ama bildirim yapmadan gittin miii?
ve yeni katılmak isteyeneleeerrr??
merhaba kızlar benide alın aranıza , benidee yaklaşık bir senedir kırılan bacağım yüzünden inanılmaz kilolar aldım ben sağlığımla uğraşırken etrafımdaki insanlar kiloma taktı (çok acımasızlar çok) ve aldığım kilolarla ilgili konuşurken gözlerimdeki mutluluğu gördüm şok oldum ya nasıl oluyo bu? başkalırının hüznüne nasıl kahkaha atılıyo nese böylece çevremdeki insanlarıda tanımış oluyorumm yavaştan duakana yklaşık 10gün önce başladım atak dönemini bitirdim seyir dönemindeyim hareketim az olduğu için fazla kilo veremiyorum sanırım yürüyüş imkaanım şuan çok yok egzersiz listesimi yapsam kendime nedersiniz? günlük yumurta alımımda 4'e çıkıyo bazeen zararlımıdır sizce ?
gecmıs olsun canım.hoşgeldin.. boşver sen başkalarını ıstersen verırsın kıloda neymıs. yumurta olayına gelınce gunluk olarak yumurtanın beyazı sınırsız ama sarısı sadece ıkı adetle sınırlı olmalı. bu kurala uyarsan sorun yok. hadı rast gele