- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
sen öpemeden gitti gördünmü kaçırdın
benide öpseneeeee
Öptüm ben onu öptüm.. Kaçar mııı
Seni de öperim dabiiiii Muah muah!!
Gel geeell!! Sen de geeelll!! :94: Hoşgeldin..merhaba kızlar benide alın aranıza , benidee yaklaşık bir senedir kırılan bacağım yüzünden inanılmaz kilolar aldım ben sağlığımla uğraşırken etrafımdaki insanlar kiloma taktı (çok acımasızlar çok) ve aldığım kilolarla ilgili konuşurken gözlerimdeki mutluluğu gördüm şok oldum ya nasıl oluyo bu? başkalırının hüznüne nasıl kahkaha atılıyo nese böylece çevremdeki insanlarıda tanımış oluyorumm yavaştan duakana yklaşık 10gün önce başladım atak dönemini bitirdim seyir dönemindeyim hareketim az olduğu için fazla kilo veremiyorum sanırım yürüyüş imkaanım şuan çok yok egzersiz listesimi yapsam kendime nedersiniz? günlük yumurta alımımda 4'e çıkıyo bazeen zararlımıdır sizce ?
Geçmiş olsun! Vay uyuzlar vaayyy!! Sen takma onları. Ne iyi etmişsin de başlamışsın. Sen zayıfladıkça asıl onları bi gör.. Hatta görme yaaa.. Böyle insanları hayatından çıkar, en iyisi o!! Sen kendin için en güzel kararı vermişsin
Kitabı okudun mu? Dukan'ın internet sitesindeki testi yaptın mı?
Yumurtanın fazlası sağlık açısından da biraz zararlı tabi. Sarısı kolesterol falan yapıyo. O yüzden her gün bu kadar yemesen iyi olur. Haftada 1-2 kereyi geçmese iyi olur bence. Yoksa her gün 1 yumurta yiyebilirsin. Hatta beyazından istediğin kadar yiyebilirsin. Ama beyazı da sarısız kötü bee :)) Hadi kolay gelsin
Son düzenleme: