Her tatil öncesi olduğu gibi sügayoya başladım az önce. Kimse endişe etmesin. Tatilde dostlarla içilen kahvenin yanında tadı bir başka oluyor bu meretin. Allahtan tatil dönüşü asla içmiyorum. Dukan sayesinde iyice iradeli olduk nede olsa...
Kızlarrr.. A101'in mest form çiayını kim önermişti?
Çok iyiymiş o ya.
Kabızlığa çözümmüş gerçekten.
Ben ben bennn. Bende diyete başlarken duymuştum. Sanki ampülü keşfettim. Süper çözüm. Ama her gün değil sakının.. Sadece zorda kaldı
ğımızda. O zaman daha etkili olouyorr. Tembelleştirmemek lazımmm...
canım ipeğim önermişti,ben de aldım ondan.içince çok sancı yapıyor bende ama evet kesinlikle etkili :34
eveettt kuzuuum göreceğim 69'u.hemi de ben birkaç kez söylemiştim ki 20 kiloyu verirsem 69'u zorlayayım diyeeeee,ayyyyyy kızlar yaaaa 69 olduğumun haberini de verir miyim size böyle mutlu mesut acabaa
dukan testi sonucu bana 17 kilo demişti,ilk hedefimi tutturunca 20 kilo diye hırslandım,şimdi 69 olcam diye tutturdum,69 olursam da 65 der miyim bilmiyorum artıkk
Bak öle ipeğim canım falan deme cuma akşamı çatkapı sende olurumm. En selülitsizinden mini şortumlaaa...
Ol kuzum 65 ol. Sonra da kociş ve bebeee.İNŞ.
bir konuda kafam karışık biraz. 2 gündür kitabı okuyorum tekrar. dukan kitapta ısrarla daha zayıf olayım diye uraşmayın, her insanın düşebileceği bir kilo var, ben size onu söyrlüyorum zaten diyor. bana verdiği hedef 66.6. ama ben hala şişmanım. en azından 60 olmalıyım diye düşünüyorum. hala şişmanım çünkü. eski halimle kıyaslarsam inceciğim tamam ama yeni tanıyan insanların gözünde şişmanım. zaten aynaya baktığımda da bunu farkediyorum. biraz da spor yapmam lazım kabul ediyorum. ramazan sonrası callana başlayacağım zaten. onun da topralanmamda etkisi olur mutlaka. ama yine de 60 olmak istiyorum. kitabı okuyunca da kararsız kaldım. dukan amca fazlasında gözünüz olmasın diyor ama benim var. bak, senin de var. hatta forumdaki pek çok kişinin var. bunu bi tartışsak derim.
Dukan amca biliyormu acaba şişkodan fıstık kategorisine geçiş ne demek. Az konuşsun O. Hazır oluyorken az daha verelim
Tamam vardır bir bildiği ama ne kaybederiz kilo dışında. En azından güçlendirmede az şaşarsak dediğine geiriz en fazla...
Ben devam derim. Görüntüden memnun olana kadar devam. Daha çok sporla tabiiii...
kızlar,bu kiloları nasıl edip vermem gerekiyor.89 kiloyum.kendimi berbet hissediyorum.kitabı okudum,ve 3 gün atak döneminden sonra çok mide bulantısı çektim.atak 5 gün olmalıydı ama dayanamdım.açlığa değil ama mide bulantıma.ne yapmam lazım bilmiyorum.belki bana da destek olursanı9z bende başarabilirim.
Kurtlu seniii.
Hoş geldin.
Dukan kaç gün dediyse o kadar yapsaydın keşke.
Hem sevinmelisin bulantılara.
Vücudun tepki veriyor değişime.
Yani diet tutmuş sendee. Baş ağrıma sevinmiştim bende ki ömrümde bilmem ağrı nedir. Atak bitince geçiyor hepsi. Sonra eksili günler başlıyor.
Benim 100. günüm ve 91 le başladım. 3 ayda 13 kilo verdim. Şimdi 15 oldu. Çoğu bitti azı kaldı. Artık yokuş aşağı gidiyorum. Az sabır. Ayran iç bol bol. İyi gelir bulantıyaa.
Bunu başaramayacak son insan sensin bence. Kilolar gidince bir özgüven bir havaa süper süper süperrr
ayrıca bayramda kayınvalidemgilin oraya gideceğiz.orada dukana uyamam,o yüzden bayramdan sonra başlayacağım.yürüyüş bandımda var.2 sene önce topuğum çatladığı için yürüyüş yapamıyordum o yüzden bu kadar kilo aldım.bana da destek olun n olur...
Başlarım kaynanana. Aaa ne var bu kadar korkacak bayramdan. Yemezsin olur biter. Açlıktan ölmeyiz biz. Nasıl tokluktan ölmedik. Depodan yeriz stok sağlam.
Bir arkadaş bir ziyaretinde ağzına zorla tıkılan sarmayı lavoboya gidip çaktırmadan çıkarmıştı. Her ısrarda bu gelir aklıma. Daha önce yediklerimize sayalım. Yada seneye bayramda yiyeceklerimize. Bahane yok. Çok zor biliyorum ama emin ol benim için 15 kilo vermekde zor hatta imkansızdı.