pişt medesa bana nie cvp wermiosun yaaa küstüm sana ne zmn geciosun güçlendirmeyee
kuzuuuum küsmeee banaaaa,dikkkatimden kaçmış sorryyyyy:26:
canım yaaaa 69 da görmek istiyorum ben,çok hırlandım hala ilk ggünkü gibi hırslıyım vallahh,69'u da görücem inşallahhh
yoksa 55 görünce mi geçsem böööö
1 ay daha dişimi sıkarsam 69 görürüm.sonuçta kilo verebiliyorsam niye durdurayım ki kendimi,verebildiğim kadar vereyim.gerçi kocacık bunu yapmayın sakın demiş,vardır bir bildiği mutlaka ama ben hayatımda ilk kez kilo veriyorum yaa,bunu durdurmak istemiyorum gittiği kadar gitsin.hem ben şikayetçi değilim seyirden.inanılır gibi değil ama canımın deli gibi çektiği bişey yok,olsa da kokluyorum geçiyor.mesela az önce bir browni ile öpüşmek üzereydik
bakalım artıkın gittiği yere kadar diyorum
angelinam joliem benim...aynen aynen ben daha spora baslamadim ve spora basladigimi düsünebiliyormusun neler olacak bana diyetimin 7. haftasindayim 6 kilo gitti sadece bi hafta tatil ve kacamaklardan gerideyim dukancim 11 eylülde tamamsin diyor ama du bakalim iki haftalik tatil var ama önlemini aldim 3 gün atak yapicam gitmeden oradada seyire devam ama bir iki kacamak olabülür
zaten senin müstakbel kocan bana tost ekmegi yollamiyooo neymissss kapida ödeme olmazmis e güzelim benim kredi kartimda olmuyor türkiye sitelerinde ne yapayim öleyimmi
prensesim inanmayacaksınız ama adamı tavladım leenn
ekmeklerinizi bugün taze hazırlatıyorum,yarın kendim getireceğim ekmeklerinizi dedi
ayyyy kızlar dua edinde şöyle 35inde boylu poslu karakterli cillop gibi bir yakışıklı çıksın
gerçi bende şans yok kesin 100 yaşında kelli felli bi adam çıkar gelir,ben de boşuna ona vakit ayırmak zorunda kalırım
senin kart geçmiyorsa,o zaman tr gelince sipariş edip,ilk 2-3 gün krep yiceksin yada,ben ona sorayım geldiğinde kapıda ödesin kuzucuk diiim,belki o siteden uyarı almasın diye yok demiştir.ama adamda tercih eder açıktan satıp paracığı almayı bence
Canım, tabi ki yani yemek istemem de, ama bi an olur gözüm döner de yersem diye :125: Yoksa keşke yemesem :)) Ben fıstıklı severim hahahhah
Sarma dediğin gibi 1-2. Yanımda atıştırmalık bişiler götürmem ya da bişiler almam lazım. bilmiyorum ne yiyebilirim :44: Millet tıkınırken benim de boş durmamam lazım Ya da anneme diyim. Bana sırf kıymalı yapsın =) Evet evet O zaman löp löp yerim kiiii He yaa şiştiimmm bakalım yarın ne görcem tartıda :44:
evvveetttt kıymalı sarma süpper olur,bana da annem yapmıştı yağsız kıymadan ohh mis gibi yemiştim vallahii
atışturmalık da kek,pizza falan yap olmazsa.
yoook ben yapmam bayramda da kaçamak,len nerden geldi bu irade bana anlamadım kiii,acaipp sadığım kocacığımaaa