- 25 Temmuz 2008
- 1.081
- 96
- 46
kuzuuum yaaa senle aynı hisleri paylaşıyorum inan ki,ömrümün sonuna kadar balina etli bir balık olarak kalacağımı zannederken,denizkızına dönüştüm yahuuuu
yaşasın kocacık,yaşasın Dukan
heee galiba 69'a taktım kafayı.Ay Allahım yaaa 60lı kilo görmeyeli kim bilir kaç yüz sene geçmiştir.Kimbilir ortaokul mu lise mi üniversite mii hatırlayamayacağım kadar uzak be yaaa
hehehehe dün dedi zaten ama o şekilde değil.gayet güzelce dedi ki dolaba koymadıysanız bozulmuş olabilir,ben size yenisini göndereyim dediii yaaa,aslanım benim,gönlümü fethetti resmen
ben de güvendim yavaştan sanki bu amcaya yahu
ayyy bacıımmm ben de bir kere gitmiştim adadaki gay barlardan birine.heyy salağım ne gidersin gay bara,ordan sana kısmet çıkmayacağı belli demi gerçi kendi tercihimle değil de arkadaşların talebiyle gitmiştim.erkek arkadaşlarımıza baya kısmet çıktı
DUKAN DİYETİNE ÖZEL MİNİ TOST EKMEK 16X24gr 22TL GittiGidiyor'da 59007569
bak bakalım kuzum ama ürün satışa kapandı diyor,ben sordum adama cvp gelince bilgilendireceğim seni
valla kuzum _700 yaparsın sen bence
ben güvendim yaaa,adam çok iyi niyetle yaklaştı ve isterseniz iade edeyim hemen paranızı da dedi,yapışkan değil.söyledikleri mantıklı geldi.hatta isterseniz size ozonlanmamışını yollayayayım dedi,onlar beyaz değil esmer oluyormuş vs.
canım türkiyeye yapıyor ama almanyayı bilmiyorum.msj attım sordum,cevap bekliyorum.
yaa hakkateen haaa bu kankalığı geliştirsek mi,evli mi acaba bu adam yahuuu
ayyy ne güzel olurdu,her akşam derdim kocacııık dukan ekmeği getir gelirken,krep getir,poğaça getir
Yok kuzu. 2 geceliğine gittiğim yerde gay vara gidermiyim. Gİttiğimiz mekanda şarkı söleyen oğlan gay sadece. Yoksa piyasa gayet kaslıı :)
Ben İstanbulda severim gay bra gitmeyi. Tek yön die biyer var favorim. Genelde aşk acısı unutturmak istediğimiz arkadaş olursa oraya görüryoruz ki ex den nefret etsin. Bak şimdi burda karşımıza çıkarmış getiği çok döner hemde rahat rahat eğleniriz. Kız kızaaaaa tüm bardaa :)