- 29 Nisan 2011
- 2.062
- 15
- 36
inşallah canım yaaa,bence de cumaya kadar 300 gr gider heralde
gider gider yaaaa niye gitmesinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr bi bakın da yorumlayın bakiiiim,sanki ben güvendim gibi ama siz ne dersiniz ekmekçinin cevabına ?
merhaba.
yaptığımız ekmekte beyaz un olmaz buna gerekte yok zaten.bu ekmeği kendimiz yapıyoruz beyaz un kullanmamızın bize bir kazancı olsa tamam beyaz un kullanalımda kara geçelim diye düşünelim fakat ha beyaz un kullanmışız yada kepek unu arada bize kar veya avantaj sağlayacak bir durum söz konusu değil o halde neden beyaz un kullanalım ayrıca bu üründen daha öncede çok sattık ve halada aynı müşterilerimiz almaya devam etmekte tekrar söylüyorum içinize sinsin bu yaptığınız bir diyet bunun için zaman ve irade harcıyorsunuz emeğinizi 3-5 lira için boşa çıkaracak zihniyette değiliz rahatlıkla tüketebilirsiniz .
cok tşk ederim yawrularr..medesa bu arada bende senden ozendım dün kepek siparişi verirken,,çikolata aroması siparişide werdim,,petibörde werecektim ama işten ayrılma durumları olunca fazla açılmayayım dedim gözümde kaldı yaaa
kızlarrr bi bakın da yorumlayın bakiiiim,sanki ben güvendim gibi ama siz ne dersiniz ekmekçinin cevabına ?
merhaba.
yaptığımız ekmekte beyaz un olmaz buna gerekte yok zaten.bu ekmeği kendimiz yapıyoruz beyaz un kullanmamızın bize bir kazancı olsa tamam beyaz un kullanalımda kara geçelim diye düşünelim fakat ha beyaz un kullanmışız yada kepek unu arada bize kar veya avantaj sağlayacak bir durum söz konusu değil o halde neden beyaz un kullanalım ayrıca bu üründen daha öncede çok sattık ve halada aynı müşterilerimiz almaya devam etmekte tekrar söylüyorum içinize sinsin bu yaptığınız bir diyet bunun için zaman ve irade harcıyorsunuz emeğinizi 3-5 lira için boşa çıkaracak zihniyette değiliz rahatlıkla tüketebilirsiniz .
güçlendirmeyi tekrar okumaya başladım,yanlış bişey yapmak istemiyorum ama cidden korkuyorum
çünkü anladım ki bana yasaklar daha iyi geliyor,özgürlüğün ucunu kaçırmak beni korkutuyor ama inşallah marttan beri süregelen bu iradeyi güçlendirmede de layığıyla yerine getirebilirim
kuzuum yaaa senin hiç değilse kocacın var,ben napayım 33 oldum ne koca ne bebiş
tamam mı devam mı bilemiyorum,hadi bakalım oylarınıza sunuyorum tamam mı devam mı
canım bağırsak durumun da bir wc'ye bakar,inşallah atlatırsın hemencecik
bilemiyorum yaaa 65 çok iddialı olabilir ama 69'u da görüp mü geçsem,len ben böyle diye diye geçemicem güçlendirmeye galiba ama yıllar sonra böyle kilo verebiliyorken de durdurmak istemiyorum.güçlendirmeye geçmeden önce de son kapanış kozu olarak hiç yapmadığım yumruk ve beyaz günü de yapıp ondan sonra geçerim diyorum ama bi 69 görsem miii
canım inşallah çok daha içine sinen,en önemlisi huzurlu olabileceğin yeni bir işin olur tez vakitte
anaaam 2 eriğe bile denk gelmiyor haaa vay babboooo
evet bu hafta biraz balık ağırlıklı besleneyim yarından itibaren,bakalım nolcak
kuzum sen bayramda adada mı olacaksın yani kuşadasında mı ????
merhaba.
merhaba.
Kizlar Iddia aciyorum Prenssevgilisi Persembe Günü Tartida ne görür???
Suanki Kilo yani dün aksamki 71.2
Ben basliyorum 70.9
maksat biraz canlilik getirsin banada hirs yapsin
walla o kdr heweslenme,cunku 100 gr meywe dior,o gün iki tane siyah eriği tarttım 155 gram geldı.1.e indirdim 85 gram oldu.yani ortalama günde 1.5 erik yesen bitti hakkın
merhaba.
-600 olsun hadi 70,6
günaydın arkadaşlarım ,yol arkadaşlarım,
hemen hemen hergün okuyorum sizi ama yazmaya vaktim olmuyor maalessef .benim diyet süper ilerliyor bu sabah 5 li rakamları gördüm ,mutluluktan uçuyorum tam 7 yıl oldu ben bu kiloyu görmeyeli ,ne güzel bir duyguymuş bu yahu :)eski kıyafetlerimi ,daha doğrusu küçük beden ama yeni kıyafetlerimi saklıyordum bir gün elbet yine dönerim eski halime diye ve artık oluyorlar ....bu sabah itibariyle 59.6 kg mım .yani toplamda dukanla 7 küsür kilo vermiş oldum tabi onun öncesi de var kendi çabamla 5 6 arası vermiştim bu da 12 13 kilo yapar ,uzun süre beni görmeyenler şok geçirdi ,erimişsin sen diye :)))))herkese dukanı anlatıyorum ,hatta bir tanesi başladı bile ...
ama ben de şöyle bir durum var ,iştah sıfır hatta eksilerde ,zorla yiyorum ,hemen doyuyorum ,akşam 6 dan sonra hiçbişey yemiyorum ,bazen günde iki öğün bile yeterli geliyor ,zorladığımda ise miğdem almıyor ,neyse benden haberler bu kadar ,hepinizi öpüyorum bol eksili günler diliyorum ,öpüldünüz
Ne mutlu oluyor insan di miii :)) Tebrik ederiimmmgünaydın arkadaşlarım ,yol arkadaşlarım,
hemen hemen hergün okuyorum sizi ama yazmaya vaktim olmuyor maalessef .benim diyet süper ilerliyor bu sabah 5 li rakamları gördüm ,mutluluktan uçuyorum tam 7 yıl oldu ben bu kiloyu görmeyeli ,ne güzel bir duyguymuş bu yahu :)eski kıyafetlerimi ,daha doğrusu küçük beden ama yeni kıyafetlerimi saklıyordum bir gün elbet yine dönerim eski halime diye ve artık oluyorlar ....bu sabah itibariyle 59.6 kg mım .yani toplamda dukanla 7 küsür kilo vermiş oldum tabi onun öncesi de var kendi çabamla 5 6 arası vermiştim bu da 12 13 kilo yapar ,uzun süre beni görmeyenler şok geçirdi ,erimişsin sen diye :)))))herkese dukanı anlatıyorum ,hatta bir tanesi başladı bile ...
ama ben de şöyle bir durum var ,iştah sıfır hatta eksilerde ,zorla yiyorum ,hemen doyuyorum ,akşam 6 dan sonra hiçbişey yemiyorum ,bazen günde iki öğün bile yeterli geliyor ,zorladığımda ise miğdem almıyor ,neyse benden haberler bu kadar ,hepinizi öpüyorum bol eksili günler diliyorum ,öpüldünüz
Hemen arttır!! Hemmeeenn!! Şu anda Başlaa!!woooww hadi bakalimmm sporu arttirmam gerek hemen an itibariyle
.......
kuzum yaa sen yiyip yememeye karar werene kdr ekmekler bozulacak walla ben olsam yemezdim işimi riske atmazdım.ben şimdi rahat dawranıorum biraz ama seyirde bende senin gibi sıkı yapan biri olarak,o dönemde alsam bu ekmeği duraklama yapar die tüketmezdim bundan eminim.ama önemli olan sensin içine sindiyse adamın acıklaması ye o zmn.
bu arada ticker.ımı güncelledim şimdi,,gördüğüm kiloya hala inanamıorum..biçok başarısız diyet yapmıs biri olarak,bu diyete baslarken 5 kg bile wermek benim için hayaldiiii,,neyseki bu diyet ve sizler warsınız kıslarrrr
Ama bakamadı halaa
69 gör de içinde kalmasın bari :)) Şimdi sana aman dur desem olmaz.. Çünkü ben de zayıfladığımı görürsem devam edicem.. Ah bi görsem :)) Hayatım boyunca bir daha bu kadar zayıflama imkanı bulabileceğimi sanmam.. Yaş ilerliyo.. E kısmetse çocuk mocuk diyoz.. Çocuktan sonra Dukan da yapsam en az bi 60 olurum yine.. Daha da zayıflayamam ince olamam heralde dyorum. O yüzden bu fırsatı tepmek istemiyoruummm
Adam sonunda "Eeeehhh!!" dicek sinirlenip gelicek alıcak ekmeklerini de gidecek hahahaha Ye canım yaa.. En azından bi tadına bak. O kadar da değil yani. Bi kere yesen ne olcak? Ben hiç sanmıyorum ki kilo verimin dursun.. Olmaz öyle şey..!
Evet canım. Cuma Aydına gidiyorum sabahtan çıkacağım yola. İftara davetliyim. Cumartesi de Aydın da olurum malum arife oruçlu olacağım. Pazar sabah erkenden adaya geçeceğim. Barlar sokağının ortasında bi apart ayarladım. Havuzlu alemliii. 2 gece adadayım. Özhan beni bekliyorr :) (heaven ın ünlü gayii :))
Ben ilk mailinde de güvenmiştim bu amcaya.
ben bu adamceeeze zaten güvenmistim arastirdim da zaten gittigidiyor da ekmegi bulamadim sadece pogaca lari gördüm ekmek li linki atarmisin medesam?
Kizlar Iddia aciyorum Prenssevgilisi Persembe Günü Tartida ne görür???
Suanki Kilo yani dün aksamki 71.2
Ben basliyorum 70.9
maksat biraz canlilik getirsin banada hirs yapsin
Açıklama makul gibi. Valla öyle çok isterim ki güvenebilmeyi. İşimiz kolaylaşırdı ama işte sol omuz şeytanım hep dürtüyor beni. Şüphede bırakıyor. Kullanan birilerinden bahsetmiş ya adam keşke referans olarak verse o kişileri yada ne bileyim kullanan birilerini bulup bir sorabilsek.
medesa sen bu giritli ile kanka oldun acaba sadece izmire mi kargo yapiyorlar ya