kuzularııım günaydıııınn,
herkese hayırlı kandiller,Allah bütün dualarınızı kabul etsin inşallahhh
Dely'me de bir bebek nasip etsin ve de bana ve de isteyen herkese
sabah tartım benii bi memnun etti,bi memnun etti anlatamamm 73 çıktım lenn
h.sonu kuşadasındaydım cumadan beri,pazartesi direkt ordan işe geldmiştim haliyle tartılamamıştım.
gerçi tartıda hedefi görmeyi umuyordum ama ne kadar dikkat etsem de h.sonundan sonra biraz etkileniyor tartı.
neyseee süppperrr bişey bu yaaaa,sadece 300 gr daha verince 20 kilo vermiş olacağım düşünebiliyor musunuz,nerdeyse bir markette satılan bütün margarinler kadar
bu arada son 5 gündür falan p / sp günü diye bir ayrımım kalmadı ne yazıkki
araya h.sonu girince mangallar ıvır zıvır tamam ızgara ama yanında salata falan da yeniyor.yemesen olmuyor.olmasına olur da mangalda domates,biberin de tadı başka yani
dünden itibaren 4-5 gün p yapmaya karar vermiştim.ama dün bob'un d.günüydü.akşama kadar p yaptım ama akşam araya azcık da olsa sebze girdi.ızgara yedik ok ama patlıcan salatası da yedim azcık mesela
4-5 gündür sebze de tüketir oldum her gün derken,tabak dolusu sebze yemeği değil ama p günümde bazen yanında meze olarak azcık da olsa ne bileyim yoğurtlu domates yada patlıcan yediğim oldu.
neyse bugünden h.sonuna kadar p yapıcam.zaten kalmış 300 gr,bir wc sonra hedefteyimm inşallahhh