- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acca gelecekti galiba eylülde,eee hem ben ne bileyim kuzum her gelişinde heyecanlanıyorum bu sefer izmire geliyor diye
...................
nazar değmesin kuzum benim,perşembe daha iyilerini de gör inşallahh
kız telefonu verse de sence dely'nin kocası senin 34 beden sesinden korkar mı ki
gelicem gelicem gelicemmm insallah bi güclendirmeye geceyimde ekim basi olacak sanirim
Medesamm bak bi bak bi yaridan fazlasi gitti
Teşekkürler canım.. İnşallah
Korkmaz sanırım
O da bana moral verecek ya ondan öyle diyo heralde garibim Arada da "sen tartılsana çok zayıfladın çok" diyo
.............
seviyooo kocişşş seniiii
ben 2 gündür diyete uymuyom iş yerinde 300 liraık ticket verdiler kudurdum her gün dışardan bişiler yiom nası olsa bozuldu diyom çikolatada diyom toparlanmalıyyıımmmm
kepekle bende epey yaptımbişeyler 30 kaşıklık falan düşün 15 gün yiyeceğim bende buzluğa koydum.artık çıkartır yerim pizzamda var ancak sebze ekledigim için yarın yiyeceğim bugün ne yapacağım bilmiyorum kepeğim bitmiş gidip migrostan kepeğimi alayım.bide lion aroması alıp limonata yapayım geçen pek güzel oldu.
ben 2 gündür diyete uymuyom iş yerinde 300 liraık ticket verdiler kudurdum her gün dışardan bişiler yiom nası olsa bozuldu diyom çikolatada diyom toparlanmalıyyıımmmm
kepekle bende epey yaptımbişeyler 30 kaşıklık falan düşün 15 gün yiyeceğim bende buzluğa koydum.artık çıkartır yerim pizzamda var ancak sebze ekledigim için yarın yiyeceğim bugün ne yapacağım bilmiyorum kepeğim bitmiş gidip migrostan kepeğimi alayım.bide lion aroması alıp limonata yapayım geçen pek güzel oldu.
Tarif paylaşırmısın
Aferin sana. Çok kızdım ben. Yok öle har vurup harman savurmak. O ticketlar marketlerde faln da geçiyor. Çık alışverişe depola dukana uygun mamalardan. Çilkolatada neymiş. Dukanellanın nesi eksik.
Küstüm sana...
kendimi çok kötü hissediyorum şu anda
huhu benn geldımm hemde 60.3 olarakkkksimdii acill cevapp verin ne olurr 11 temmuzdan bu yana tatlandırıcı bıle kullanmadım ve canım cok tatlı ıstıyorr lıght pudıng var evde lıght sutumde yapımmı yıyımmı bı kasecıkkkk evet yada hayır ama acıl sonra yerım yemeseydın dersenızzzz
cok guzel bı haberKızlar ben geldimmm, bu yarış benim çok hoşuma gitti :) her gün yürüyüş yaptım :) yediklerime çok çok dikkat ettim, veee giden 1500
Görenler daha nereye kadar zayıflayacaksın diyor hehehehe annem acır gözlerle bakıyor artık bana yok olcam diye, oysa ki gitmesi gereken daha çooook
Tarif paylaşırmısın
Aferin sana. Çok kızdım ben. Yok öle har vurup harman savurmak. O ticketlar marketlerde faln da geçiyor. Çık alışverişe depola dukana uygun mamalardan. Çilkolatada neymiş. Dukanellanın nesi eksik.
Küstüm sana...