- 10 Ocak 2012
- 1.631
- 2.877
Tam -1500 :)
Perşembe bildiriminde uçacağım bu hafta sanırım.
Ben bu hafta suyu biraz abarttım ve balığı. Olan biten bu. Tama tatil üstü süper oldu....
:)
Vaaauuuuv harikasın şeker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu hafta suyu biraz abarttım ve balığı. Olan biten bu. Tama tatil üstü süper oldu....
-600 de benden tenarımkediiiiiii kader arkadaşım, al benden de o kadar ben de yarışmayı -200 le tamamlayarak kaybettim
canimmm kesinlikle basla bende baslayacagimm tas gibi olmak icin kilonun durmasinida takma ne zaman takmazsan ozaman iniyor bu kilocuklar
tekrar selam kızlar sizden feyz alıp bende haftalık kek çörek yapayım dedim ama azcık abarttım sanırım zira sadece beni değil tüm aileyi doyuracak kadar yapmışım üstüne bir de vanilyalı ve kahveli dondurma yaptım; anlaşılan leplezetli bi hafta olacak benim için. özellikle kek ve melisende'nin çörekleri muhteşem oldu diyet dışında da tüketilebilecek lezzetlerden bence
keki vanilya aroması ve goji berry'le yaptım, muffinleri kakao, acıbadem aromalı ve tarçınlı olarak 3 tip yaptım yerken sıkılmayayım diye. bir de ufak süt bezeleri yaptım internette başka güzel tarifler de vardı aklım da kalmadı değil hani ama onları da haftaya yapıcam artık dondurmanın fotosunu çekemedim henüz donmadı diye ama donunca unutmazsam onu da eklerim
Eki Görüntüle 487333 Eki Görüntüle 487334
Kizlaaaar ben geldimmm yaaaaa cildiricaaaaaam dün arkadasima iftara gittim ben bir bucuk yildir görmüyorum kizi hazirlik neyin yapmis corbasindan ictim bi kase yogurt corbasiydi biraz salata yedim manti yapmisti maalesef iki yemek kasigi ondan yedim bukadar....cayada süt tatlisi yapmis ama normal seker ile ondanda yedimmi efenim sahura annecigi yufka gibi birsey yapmis onu yedimmi bi dilim peynir ve salatalik domates ile bu sabah kalktim eve kadar aglayarak geldim resmen diyette oldugumu söylemek istemedim kimseye ama kiramadimda cokta kacirmadim esasinda ama musluk gibi su ictim lavabodan gelemedim geri simdi eve geldim iftara daha 3 saat var 71.2 daha dün 71.7 idim bu kadar yememe ragmen bu bir mucize Allahim sana sükürler olsun hatami cezasiz anladim dha üc saat var ozaman da tartilicam ama genelde bi 200 gr kadar daha gidiyor:26: simdi kardesime gidiyorum iftara o beni bekliyor yemek yapmadi biliyor diyette oldugumu kendi yemegimi kendim hazirlicam cok mutluyum ya benim kilom meger su icmedigim icin durmus iki gündür dünkü normal yemege ragmen bu kadar gittiyse bu sadece suyun mucizesidir (tabi günde 8km yol yürümemide es gecmemek lazim)
cok seviyorum sizi cok mutlu oldummmm gece gelip tekrar yazicam uzak kalmak yaramiyor bana buralardan
Günaydın kızlaaarrr..
İşe hep geç kalıyodum ben :S 9'a doğru geliyodum.. Bugün 8'i çeyrek geçe falan geldim.. Anaammm.. O ne geçmek bilmez günmüş ayol!! Öğlen olamadı daha yaa oofff :97: Çok sıkıcııı!!
Bu arada Cumartesi günü tartıda çok güzel bi rakam gördüm ama 1 günlük falandır kesin o.. Çok sevinemedim korkumdan Moralim bozulur şimdi yine diye de bi daha tartılmadım. Perşembe gününü bekliyorum. Hadi bakalım ne olcak :18:
Haftasonu yazılanları okumadım.. Hereksler iyidir inşallah.. iyi haftalaaarrr...
kızlar ben sağlık personeliyim(hemşireyim),dr.arkadaşım bu diyetle şuan toplamda 8 kg verdi 3 ayda...kadın komple değişti diyebilirim size,hatta secgilisini bile değiştirdi okadar inanın bana ;-))
Günaydın kızlaaarrr..
İşe hep geç kalıyodum ben :S 9'a doğru geliyodum.. Bugün 8'i çeyrek geçe falan geldim.. Anaammm.. O ne geçmek bilmez günmüş ayol!! Öğlen olamadı daha yaa oofff :97: Çok sıkıcııı!!
Bu arada Cumartesi günü tartıda çok güzel bi rakam gördüm ama 1 günlük falandır kesin o.. Çok sevinemedim korkumdan Moralim bozulur şimdi yine diye de bi daha tartılmadım. Perşembe gününü bekliyorum. Hadi bakalım ne olcak :18:
Haftasonu yazılanları okumadım.. Hereksler iyidir inşallah.. iyi haftalaaarrr...
ne gördün ne gördün bize de söylee
İpeekk!! Harikasıınn
Günaydın canlarım, hepinize iyi haftalar, bol eksili günler olsun inşallah
Nasılsınız? Herkes iyi mi?
Ben de yoğunluk ve kilo verimi devam ediyor, durduramıyorum kendimi :)) bugün 55,2 kiloyum
Ödülümü bugün yapıcam, haftaya da bayrama denk getireyim ki anacığımın yemeklerinden yerim.
Yarışma nasıl gidiyor kızlar? Eminim sizi çok motive etmiştir bu durum. En kısa zamanda hedefinize ulaşın inşallah.
Bu arada ben callen teyzemle başladım yine bugün 4. olacak. 5 gün yapıp 15 gün ara vermiştim ama yeniden başlayınca hiç zorlanmadım. Yanında da 8 minutes buns diye basen kalça egzersizi var onu yapıyorum eşref saatime denk gelirse. Yoğunluk devam ama yakında rutin olarak sizlerle olmaya başlarım.
Ajansa bağlandınız, benden haberler şimdilik bu kadar kızlar.
Selam kızlar günaydın,
kilom cumartesi sabahı 62,7 de kaldı.:26:
üç gün sonra regl oluyorum..
sonra da bayram giriyor araya...
hiç başarılı değilim hiç kendimden memnun değilim.
kesin karar verdim memleketten dönünce spora başlicm artık
kediiiiiii kader arkadaşım, al benden de o kadar ben de yarışmayı -200 le tamamlayarak kaybettim
tekrar selam kızlar sizden feyz alıp bende haftalık kek çörek yapayım dedim ama azcık abarttım sanırım zira sadece beni değil tüm aileyi doyuracak kadar yapmışım üstüne bir de vanilyalı ve kahveli dondurma yaptım; anlaşılan leplezetli bi hafta olacak benim için. özellikle kek ve melisende'nin çörekleri muhteşem oldu diyet dışında da tüketilebilecek lezzetlerden bence
keki vanilya aroması ve goji berry'le yaptım, muffinleri kakao, acıbadem aromalı ve tarçınlı olarak 3 tip yaptım yerken sıkılmayayım diye. bir de ufak süt bezeleri yaptım internette başka güzel tarifler de vardı aklım da kalmadı değil hani ama onları da haftaya yapıcam artık dondurmanın fotosunu çekemedim henüz donmadı diye ama donunca unutmazsam onu da eklerim
Eki Görüntüle 487333 Eki Görüntüle 487334
Günaydin cancaaaazlarim
bu hafta erkenciyim bir bucuk saat erkenden gelicem buralara
aman yarebbim sabah sabah bi stres bi stres patronun hatalarini düzeltmek ile geciyor tüm günüm gecem
ama o kadar kaptirdim ki kendimi aman streste kilo verdirir diyorum
ben bugün süper bir rakam görücem sanirim sabah tartildm haberini aldim resmen ay hadi insallah belki bu bi haftalik yarista bi kilodan fazla gitmis olacak
Kilomu akşama bildireceğim ama bu yarışmanın bana kattıklarından bahsetmek istiyorum
Ben ki hiiiç çay içmezdim normal çay bile, şimdi zorla da olsa kendime yeşil çay demler oldum Hala içerken isyan ediyorum ama olsun :)
Evde veya dışarıda yemek yerken kılı kırk yardım resmen acaba bu bana kilo aldırır mı falan diye :) psikopata bağladım sanırım :)
Sınırlı izinlileri son zamanlarda tüketiyordum şimdi hiç yok denecek kadar az :)
Bir hafta daha bi yarışmaya katılırsam kendimi gerçekleştirmiş olacağiiiim
Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var.Hani hatırlayın kestane şekerinin söylediği yerden ekmek sipariş etmiştim ama ekmek çok beyadı ve ben normal un olabileceğinden kıllanmıştım hatta bizim usta da un var bunda demişti ya,adamın açıklamasını paylaşıyorum sizinle yorum yapın lütfen,güveneyim mi ben bu adama ????
Size gelen 24 adet mini tost ekmeğinde toplam 8 ölçek (1 ölçek dolu dolu 1 yemek kaşığına tekamül etmektedir) yıkanmış ve ayıklanmış yulaf kepeğinin öğütülmüş olan unu,yumurta akı(sarısı kullanılmamaktadır),yağsız süt ve az miktarda kabartma tozu kullanılmıştır bildiğiniz üzere dukan diyet ölçüsü günde 2 ölçek yulaf kepeğidir.
selçuk belevi mevkisinde bulunan saanen keçi çiftliğimizde soğuk hava depomuz ve organik gıda ürünleri üretimimiz bulunmakta olup kullanmış olduğumuz yulaf kendi mahsulümüzdür yulafımızı tirede taş değirmenlerde öğüterek DÜAG güzelbahçe tesislerinde yıkama ve ozonlama işlemini yaptırmaktayız ürün hakkında bir şüpheniz var ise almış olduğunuz ürünün para iadesini yarın adresinize iade edebiliriz
Kilomu akşama bildireceğim ama bu yarışmanın bana kattıklarından bahsetmek istiyorum
Ben ki hiiiç çay içmezdim normal çay bile, şimdi zorla da olsa kendime yeşil çay demler oldum Hala içerken isyan ediyorum ama olsun :)
Evde veya dışarıda yemek yerken kılı kırk yardım resmen acaba bu bana kilo aldırır mı falan diye :) psikopata bağladım sanırım :)
Sınırlı izinlileri son zamanlarda tüketiyordum şimdi hiç yok denecek kadar az :)
Bir hafta daha bi yarışmaya katılırsam kendimi gerçekleştirmiş olacağiiiim
Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var.Hani hatırlayın kestane şekerinin söylediği yerden ekmek sipariş etmiştim ama ekmek çok beyadı ve ben normal un olabileceğinden kıllanmıştım hatta bizim usta da un var bunda demişti ya,adamın açıklamasını paylaşıyorum sizinle yorum yapın lütfen,güveneyim mi ben bu adama ????
Size gelen 24 adet mini tost ekmeğinde toplam 8 ölçek (1 ölçek dolu dolu 1 yemek kaşığına tekamül etmektedir) yıkanmış ve ayıklanmış yulaf kepeğinin öğütülmüş olan unu,yumurta akı(sarısı kullanılmamaktadır),yağsız süt ve az miktarda kabartma tozu kullanılmıştır bildiğiniz üzere dukan diyet ölçüsü günde 2 ölçek yulaf kepeğidir.
selçuk belevi mevkisinde bulunan saanen keçi çiftliğimizde soğuk hava depomuz ve organik gıda ürünleri üretimimiz bulunmakta olup kullanmış olduğumuz yulaf kendi mahsulümüzdür yulafımızı tirede taş değirmenlerde öğüterek DÜAG güzelbahçe tesislerinde yıkama ve ozonlama işlemini yaptırmaktayız ürün hakkında bir şüpheniz var ise almış olduğunuz ürünün para iadesini yarın adresinize iade edebiliriz
canim benim bence güvenebilirsin nedendir bilmem ama bana öyle his verdi hem denemis olursun bi seferlik al tadindanda anlarsin bence
Kızlar,
Dukan ekmeği ve kekini mikrodalga ile pişiren var mı? Ben 4 dk ya ayarladım ama sünger gibi oldu, en güzel tarif hangisi ve en uygun süre kaç dakika?
Kızlar,
Dukan ekmeği ve kekini mikrodalga ile pişiren var mı? Ben 4 dk ya ayarladım ama sünger gibi oldu, en güzel tarif hangisi ve en uygun süre kaç dakika?
kobay olayım yaniii,yaa un varsa içinde ya 200 kilo olursam ya pudra şekeriyle karbonat karışımını yiyen karıncalar gibi yulaf kepeği,beyaz un karışımını yiyip patlarsam
kuzu ben mikro keki yaptım bir kere 3.5 dk tuttum ama yine sünger gibiydi hatta gibisi fazla sünger bob gibiydi ahahahah