- 29 Temmuz 2012
- 8
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de dün diasa'ya girdim ama ya benim gözüme çarpmadı ya da girdiğim diasa'da yoktu.
İyi denk gelmiş canım.
şimdi ben kotondan aldığım 34 beden eteğe girebiliosam, kendimi zayıf kategorisinde değerlendirebilir miyim? içimde kaldı 3 kilomu veremedim bu yüzden pek zayıf gibi hissetmiyorum kendimi ama kıyafetler yalan söylemez dimii :44:
şimdi ben kotondan aldığım 34 beden eteğe girebiliosam, kendimi zayıf kategorisinde değerlendirebilir miyim? içimde kaldı 3 kilomu veremedim bu yüzden pek zayıf gibi hissetmiyorum kendimi ama kıyafetler yalan söylemez dimii :44:
merhaba kizlar. benim boyum 1.58 kilomsa 63.2kq. bu diyete baslamak istiyorum ama sorularim var. mesela yulaf kepeyini hic kullanmasak olurmu? ben Azerbaycandan yaziyorum ve burda nerden bulurum hic bilmiyorum. onu listeden cikarsak problem olurmu? lutfen cevaplandirirsaniz sevinirim.
salam ayla, hoşgeldin ama maalesef yulaf kepeği olmadan olmuyo oradaki ramstorelar burdaki migrosların aynısı, burdaki migroslarda oluyo belki orda da olur :44: bulamazsan özelden adresini gönderirsin ben yollarım burdan men de 2006-2007 illerinde 9 ay bakı'da işledim, darıqdım oraları
Şİmdi biz yarın mı tartılcaz Yarışmadaki arkadaşlar ses verin heheheheh
Şİmdi biz yarın mı tartılcaz Yarışmadaki arkadaşlar ses verin heheheheh
tatlım çok güzel spor yapıyorsun .kardiyobaküler spor zaten haftada3 kere yeter.senin zayıflaman durmamış sadece vücudundaki kas miktarı artmış.buda daha iyi.kasın artması demek vücudunu daha cok kalori yakması demek.birsüre sonra normalde 100 gr verebilecğin durumda sen 200 gram kaybedeceksin.engüzeli vücut ölçülerinide bi kenara yaz.pasif jimlastik dediğin şu elektirik verilerek kasların hareketimi ondan bahsediyorsn oda kas miktarını artırır sarkmayı engeller.yürüyüşün zararı olmaz.sen bu azimle devam et ama proteyin günlerini abartırsan bi süre sonra şefkini kaybedersin.kaçamağı yaptın bunun sonu altı üstü biraz dudur sen zaten fazladan sporla bunu halletmişsin.bence kasın artmış.
tekrar selam kızlar sizden feyz alıp bende haftalık kek çörek yapayım dedim ama azcık abarttım sanırım zira sadece beni değil tüm aileyi doyuracak kadar yapmışım üstüne bir de vanilyalı ve kahveli dondurma yaptım; anlaşılan leplezetli bi hafta olacak benim için. özellikle kek ve melisende'nin çörekleri muhteşem oldu diyet dışında da tüketilebilecek lezzetlerden bence
keki vanilya aroması ve goji berry'le yaptım, muffinleri kakao, acıbadem aromalı ve tarçınlı olarak 3 tip yaptım yerken sıkılmayayım diye. bir de ufak süt bezeleri yaptım internette başka güzel tarifler de vardı aklım da kalmadı değil hani ama onları da haftaya yapıcam artık dondurmanın fotosunu çekemedim henüz donmadı diye ama donunca unutmazsam onu da eklerim
Eki Görüntüle 487333 Eki Görüntüle 487334
Valla harika görünüyorlar.Ellerine sağlık. Özellikle de kek çok nefis görünüyor.. Tarifi nasıldı bunun canım. Yapasım geldi yarına. Acıbadem aroması var mıymış ben bayılırım acı bademe. Hemen almalıyım.