bende evde yapıyorum benzer bişey. dün limon aromasıyla yaptım. şahane oldu.
benimde canım istiyor bu aralar ama yapmaya üşeniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende evde yapıyorum benzer bişey. dün limon aromasıyla yaptım. şahane oldu.
oranın insanının huyunu ben de sevmem. (eğer şehri doğru tahmin ettiysem tabi) ben de orada doğdum büyüdüm...
verdiğin tarifi yaptm fırında şu anda bakalım nası olcak
tarif süper oldu ben içine dereotu doğradm azcıkta süttozu ekledm
Canım, afiyet olsun.tarif için çok teşekkürler ben muffin kalıplarına koydum. sahiden çok lezzeetli oldu. yörsanın lorundan koydum içine.
Aliyeciğim, tarif ettiğiniz yoğurt içine nane ve de acı pul biberi yaptım dedim ve tadına doyamadım. Çok güzel oldu. Teşekkürler.:38Bundan sonra yoğurdumu hep öyle yiyeceğim. Enfes bir tat.afiyet şeker olsun arkadaşım...
Sende oruç tutmuyorsun. Sabahleyin çayın demlenene kadar hazır olur. Umarım sizde beğenirsiniz. Canım istersen ilk denemede fazla yeşillik koyma. Ben bugün evde maydanoz ve dere otu olmadığı için koymamıştım. Ama konulursa güzel olur. Yine de sen az biraz koy. Önce sade dene.Canım akşama ben de deneyeceğim bu tarifi. Gerçi akşam oldu da daha sonra yani.
Gündüz yapacaktım ama yeşilliğim yoktu, yeşilliği tedarik ettim artık yapabilirim.
Geçen sefer yeşillik falan koymadım sadece peynir koymuştum ve yuvarlak şekilde yapmıştım ama pek te hoş olmamıştı.
Bu kez kalıba dökeceğim umarım güzel olur.
Yulaf kepeği başka türlü gitmiyor bende.
Krep güzel oluyor hoşuma gidiyor ama kısık ateşte onu beklemek ve istediğim sonucu alamadığımdan artık onu da yapmıyorum.
En iyisi poğaça ya da ekmek.
Geçenlerde ben bir şeyler yapmaya çalıştım ve beğendim.bende evde yapıyorum benzer bişey. dün limon aromasıyla yaptım. şahane oldu.
Yoğurt(evde mayaladığım kendi yoğurdum), süt tozu, limon ve vanilya aroması, tatlandırıcı koyup iyicene çırptım. Buzluğa koydum. 3 gün dondurma niyetine yedim. Ben beğendim. Tatlandırıcıyı çok koymadım.
kızlar kilo vermem geçen hafta yaptığım tek kaçamak sonucu tamamen durdu hatta geri saydı diyebilirim bende neredeyse hafta boyunca atak yaptım toparlamak için yeni yeni 500gr kadar tekrar fark etti diyebilirim. ya deneyimlerinize güvenerek aslında yanlış yapıp yapmadığımdan emin olamadığım bir şeyi danışmak istiyorum size. haftada 3 gün 1,5 saat kadar kardiyo+ağırlık çalışıyorum (l'carnitine takviyesiyle) bir de pasif jim. gidiyorum spor yaptığım günler. acaba bu kadarı yeterli midir yoksa yine de hergün yürüyüş yapmalı mıyım spor salonunda 3-4 gün spor yeterli dediler ama yine de diyetin işleyişini siz daha iyi biliyorsunuz o yüzden danışmadan geçmek istemedim
haftada 3 gün 1.5 saat yapmak yerine her gün 30-45 dakika yapma şansın varsa bence her gün yap canım çünkü yapılan araştırmalar haftanın belli günlerinde saatlerce yapılan spor yerine her gün yapılan 30 dakika sporun daha faydalı olacağı yönünde, bir de şöyle bir durum var şimdi sen 1,5 saatle başladın bir ay sonra vücudun bu tempoya alışır hala yağ yakmak istiyorsan süreyi arttırman gerekiyor, ya da 1.5 saat yaptın bir süre sonra 45 dakikaya indirdin işte indirdiğin an vücut yağ yakımını yavaşlatıyor, benim bildiklerim bunlar internetten bir araştır derim sanırım spor salonuna gidiyorsun haftada üç gün dediğin için öyle tahmin ediyorum :44:
Canım yaptım ve şahane oldu.Sende oruç tutmuyorsun. Sabahleyin çayın demlenene kadar hazır olur. Umarım sizde beğenirsiniz. Canım istersen ilk denemede fazla yeşillik koyma. Ben bugün evde maydanoz ve dere otu olmadığı için koymamıştım. Ama konulursa güzel olur. Yine de sen az biraz koy. Önce sade dene.
Ben dere otu ve maydanozlu peynirli kek ve poğaçaları severim ama sevmeyenler çok. Bu nedenle isterseniz içine koyunuz dedim.Canım yaptım ve şahane oldu.
Poğaça yapıyordum ben peynir koyarak pek hoşuma gitmiyordu öyle.
Asıl tadını maydonoz, dereotu getirdi bana göre. Biraz pul biberde koydum içine.
Üstünede çörek otu serptim.
Bundan sonra tarifim bu. Daha iyisini öğrenene ya da keşfedene kadar.
Ben dukana başladığımdan beri hiç yeşillik yemedim de özlemişim, iyi geldi :)
kızlar kilo vermem geçen hafta yaptığım tek kaçamak sonucu tamamen durdu hatta geri saydı diyebilirim bende neredeyse hafta boyunca atak yaptım toparlamak için yeni yeni 500gr kadar tekrar fark etti diyebilirim. ya deneyimlerinize güvenerek aslında yanlış yapıp yapmadığımdan emin olamadığım bir şeyi danışmak istiyorum size. haftada 3 gün 1,5 saat kadar kardiyo+ağırlık çalışıyorum (l'carnitine takviyesiyle) bir de pasif jim. gidiyorum spor yaptığım günler. acaba bu kadarı yeterli midir yoksa yine de hergün yürüyüş yapmalı mıyım spor salonunda 3-4 gün spor yeterli dediler ama yine de diyetin işleyişini siz daha iyi biliyorsunuz o yüzden danışmadan geçmek istemedim
5 eşit parçaya bölebilirdin mi?Şu dilimli kek kalıbında pişirdim. Yapışma sorunu olmadığı için ters çevirdiğim gibi çıktı hemen.
Eki Görüntüle 487004
Evet 5 eşit parçaya bölebildim canım.5 eşit parçaya bölebilirdin mi?
Ben dikdörtgen kalıbı tercih etmemin sebebi eşit parçaya bölebilmek içindi. O sendeki kalıptan da var. Onla daha geniş geniş pişerdi ama eşitleyemem diye dikdörtgende pişirdim.
Ben de dün diasa'ya girdim ama ya benim gözüme çarpmadı ya da girdiğim diasa'da yoktu.Fırsat bu fırsat hedefi 1 kg aşağı çekicem fazlasına gerek yok. 58 iyidir. Ama 59' lar beni epey süründüreceğe benziyor. İlk başladığım dönemlerde günde 900 gr kaybettiğim oluyordu. Şimdi son 1,5 kilo için bünye feci biçimde nazlanıyor. İnatla devam tabi. Bu arada Diasadan hindi fümenin paketini 5 liraya aldım diyecem kimse inanmıycaak.