Hepinize bol eksili, sağlıklı, mutlu bir gün diliyorum.
Benim koşuşturma aynen devam ediyor ama bu sabah tartıldım ve tartıda gördüğüm rakama inanamadım, 55,6 kiloyum :)))
Genç kızlığım dahil bu kiloyu hiç görmedim ben arkadaşlar, koşuşturmadan da biraz gitti sanırım ama kilo almıyor olmam çok güzel.
Kilosundan çok rahatsız, mutsuz, diyete henüz başlamayan, tereddütle bakan arkadaşlarım,
Ben ki tiroid nedeniyle neredeyse aç gezip, bir sürü diyetisyen deneyimime rağmen kilo veremeyen hadi verdim diyelim, verdiğim 1 - 2 kiloyu da fazlasıyla geri alan muhteşem bir bünyeye sahip olduğumu düşünürsek bu dukan amcamın yarattığı sonuç benim için mucizeden farksız. Başlangıçta ben de adını duymama rağmen temkinli yaklaştım, hastayım ben yapamam sağlıksız bir diyet dedim, duyduğum tepkilerin etkisinde kaldım ama buna rağmen burayı okudum, veren arkadaşları takip ettim, kitabı aldım okudum ve hiç de sağlıksız olmadığına inandım ve başladım. Sonuçta atak evresi dışında herşeyi yiyebilir hale geliyoruz. O evre de zaten sınırlı bir süre ve vücudun ezberini bozması açısından şart. Seyirde zaten karbonhidrat, sebze giriyor devreye. Sadece meyve yok evet ama o da meyve şekerinden dolayı. Hangimiz her gün, düzenli olarak meyve yiyor ki, ben şahsen bazen haftada her gün yer, bazen aylarca yemezdim. 3. evre ilk yarısını bitirmek üzereyim her gün düzenli olarak meyvemi yiyorum, ekmeğimi yiyorum, ödülümü yapıyorum, kısaca gerçekten eskisinden çok çok sağlıklı besleniyorum. Çünkü ben rejime başlamadan önce su içsem yarıyor diye ne protein, ne meyve ne de ekmek yiyordum sadece salata yiyip mutsuz, her gün biraz daha umutsuz geçiyordu günlerim. Buna ilave olarak şık giyinmek zorunda olmama rağmen hiç kıyafet bulamadığım, her mağazadan neredeyse ağlayarak çıktığımı düşünürsek dukan benm hayatımda mucizeden başka birşey değil. Bu nedenle ben derim ki eğer sağlık sorununuz yok ise, doktorunuzla görüşmek kaydıyla hiç korkmadan bu diyete başlamanızı tavsiye ederim.
Diyete başladığımda burada olan şimdi olmayan, şu an güçlendirmedeki ve seyirdeki arkadaşlarım,
Evet benim için mucizeydi bu, ama başarmam da, inanmamda en büyük etken sizsiniz. Hepiniz ayrı bir değersiniz benim için ve çok değerlisiniz. Hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.
Ne kadarrrr uzun yazdım kızlar bu sabah, bu defa da böyle olsun bakalım :))
Öpüyorum hepinizi.