Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ne oldu anlamadım ama iftar öncesi tartıda ben de -500 çıktım. dün 70.3 idim. bugün 69.8. mocize gibi birşey.hala şaşkınım...
Kızlar dün A-101 e özellikle bu çay için gittim ve bulamadım.
Şu an 3 gündür kabızlık çekiyorum. Yeşil çay ve doğadan 5'i 1 yerde yi aynı bardağa koyup içiyorum bana mısın demedi. Tık yok.
Tenarrcığım, tartı sabah 71,3 ü gösterdi.
Ne olacak şimdi? yarışma başladığından beri 1,2 kilo vermişim. Ama sana ben beni katma istersen ben şu an sadece protein yapıyorum demiştim.
O çayı halamlarda çok önce içmiştim. Wc den çıkamamıştım.Aktarda Tilaks adlı bi çay war,onu alıp deneyebilirsiniz.ben başladıgımdan beri onu kullanıorum,kesin çözüm.Medesam,,Dely.im hakikaten buda copy paste oldu kızlar
Tenarrcığım, tartı sabah 71,3 ü gösterdi.
Ne olacak şimdi? yarışma başladığından beri 1,2 kilo vermişim. Ama sana ben beni katma istersen ben şu an sadece protein yapıyorum demiştim.
Canım, sende mi 5+5 yapıyorsun?
bende protein yapıyorum pzartesiden beri sadece 500 gr gitti dolayısı ile seni de katabiliriz neden olmasın?
ben şu wc sorumu bir an önce çözmeliyim. çay içtim olmadı ilaç aldım artık
Verdim, verdim. Bravo bana demi ama... Yarın tartıda bir 70 görebilir miyim? 70,9 da olsa kabulüm ama lütfen 70 rakamını bir göreyim.olsun p, ps farketmez önemli olan kiloları vermek. bravo yarışmamızın en iddalı ismi melis bravo
Verdim, verdim. Bravo bana demi ama... Yarın tartıda bir 70 görebilir miyim? 70,9 da olsa kabulüm ama lütfen 70 rakamını bir göreyim.
bence olma. Benim sağım solum belli olmaz. Bir bakarsın +5 kilo almışım. Bana güvenme.prenseeesss takım yarışması yaparsak ben melisin ekibinde olmak istiyorum
aaaa ataktakiler ya da protein yapanlar olmaz. bak arıza çıkarırırm haberiniz olsunTenarrcığım, tartı sabah 71,3 ü gösterdi.
sevgi kuşum senin gelişmelerden haberin yok sanırım. ben 60 olmaya karar verdim. tabi yapabilirsem. o yüzen biraz daha yolum var )aliyecim tebriklerrr,,az kaldı az güçlendirmeye
Meraba canım.. Hiç bir şey seni engelleyememiş :)) Baskılar biziii yıldıramaazzz!! :) Akşamdan akşama yazarsın artık. Ben de akşam girmiyorum pek. Gündüz de bizim cevapları okur, akşamına yine cevap verirsin :))Burdayım şükürrrr kavuşturanaa..
...............
.......
Gelelim neler yaptığımaa. 76 oldum ben. Mucize gibi ramazana 80 le başlamıştım ve bayram sonuna kadar hedef 75 di. Şuan 76 yım be iftar öncesi ne çıkacağım bilmiyorum. Bu arada bayram tatili için programımıda yaptım umarım tatilde kaçamak falan yapmam.
Hafta sonu baza altı toparlama operasyonu yaptım. Yazın ortasında sırf hiç giyilmemiş kışlıkları denemek için aslında. Oooo çok keyiflendim tabi .Bu kış pek alışverişe gerek olmayacak sanırım. NAsılsa zayıflarım diye aldığım dolu cicim var benimmm.
Tabi giy çıkartt deli gibi terledim. Sonrada duş almadan sızdım. Şİmdi iki büklüm çarpılmış gibi geziyorum.Umarım 10 günde atlatırım bişey kalmaz.Hafta sonu bi masaj sauna yapayım iyi gelir diyorum ama sıcakta ve oruçlu gözüm yemiyorr.
Ay çok özledim hepiniziii. Neler oldu biittti bana özet geçin. O kadar çok sayfa varki üstten geçmeye bile gücüm yokkk.
Öpüyorum cümleniziii
<:)
Tebrikler canıımmmayyy kızlaaarrr hiç yazamadım bugün kafamı kaldıramadım yaa
sabah 66.1 çıktım da onun havasını bile atamadım rakipler sağlam belli takipteyim
Kolay gelsin, hoşgeldiin.. Ben şekersiz limonata 1 bardak içiyorum arada.. Büyük bardak ama Çok fazla içmiyim diye bugünlerde sodaya karıştırıyorum.. Soda limonata yapıyom Çok içmeyin diyorlar.. Bilmiyorum.. Zaten hazır limonatalar da fazla limon yoktur yaaarkadaşlar meraba bende yeni başladım dukana bugün atak da 2. günüm bişi sormak istiyorum şekersiz limonata içebiliyormuyuz içinde tatlandırıcı olanlardan..kitapta limon yiyebileceğimiz yazıyo limonata içen var mı?
Amanıınnn.. Ortaokul muuu Ay sana bravolar yetmez o zaman :)) Aferin yahu!! Helal olsun!!görmemişin 69.8 kilosu olmuş, hemen tıkırını güncellemiş. ay baktıkça seviniyorum. ortaokulda bile görmedim ben bu kiloyu kızlaaaaar
Gizli gizli dukan yapanlar görüyorum I see Dukan people huhahahhaaherkese merhaba.....
bugün dukanın 10.günü oldu her şey yolunda :) sonunda 65.9 kiloyu gördüm :) başlangıç kilom 70 idi :):):):)
dukanı seviyorum birde bağırsak problemi yaşamasam harika olurdu:)
Vücudun alışmadığı bir beslenmeye geçti.. Onunla alakalı Ve şeker istiyorrr... Karbonhidraaatt!! diye bağırıyor hihihii.............
canım sen süper motive ediyorsun,teşekkür ederim...
bugün başım çok ağrıdı kızlar, dışardaydım bayağı işim vardı, hala geçmedi ağrı.. ilaç aldım şimdi içtim kesilsin diye, ama aç kalmıyorum sonuçta ne ilgisi var ki bu uyku ve baş ağrısının diyetle...:44:
Hahahhahacaniiiiiim hosgeldin aramiza kiz senin adini degiselim yulafgirl ol yahu herkes bi kurabiye bi cikilita olmuyor yanii
Hoşgeldin.. Adım Adım Dukan diyeti testi | Anne Kaz bu siteden yardım alabilirsin.kızlar bende zayıflamak istiyorum yardım edin lütfen 10 kilo fazlam var testi yapıyorum hep hata veriyor napıcam yaaa
Yani sadece güçlendirmedikler mi yarışmaya katılabilir?aaaa ataktakiler ya da protein yapanlar olmaz. bak arıza çıkarırırm haberiniz olsun
Vaaaaaayy beeeeeee. Tam 30 kilo.bu arada bildirim de yapalım
başlangıç 15.11.2011
başlangıç kilo 101
geçen hafta 71.3
güncel 69.8
Günaydın kızlaaarr..
Ben de bildirim yapayım 59,7 Hala 2 ay önceki kilomda falanım yani.. Pes etcem pes etcem.. Hadi 1 ay daha verdim kendime sinirlerimi bozmiyim diyorum He, düne göre -1000 görünüyorum da, o tabi artılardan eksi yani, kandırmaca.. Tam mehter takımı gibiyim yaa.. Hatta benimkiler 1 ileri 2 geri Bugün de protein yapıyorum.
Dün yine twist & shape yaptım 20 dakika. 100 dene de mekik çektim. Göbişimden kafamın içinden terler aktı :S Hergün yapabilirim umarım, bıkmam inşallah..son kilolar gidene kadar inim inim imletiyormuş insanı delycim, ondandır.
eski kıyafetleri deneme sporunu ben de br dönem çok yaptım ))) işe de yaryordu. ama artık deneyecek eski kıyafetim kalmadı. hepsi gitti. spor aletim olmayınca sporu da yapamıyorum tabi
bu twist&shape işe yarıyor mu. kaça ladın nerden aldın?
Bravo canıımm!! Eveett. Dukan'da yağlar gidiyor ya Ben de evlendiğim kilodayım, daha zayıf duruyorum şşşşş ÇaktırmaSELAM KUZUCUKLARIIIMMM
............
baslangıc:83,3
geçen hafta:77 )aslında 75,8 dim regl nedei ile almıştım
bu hafta:74,8
giden 2,2
75 gormek benim için adak sebebi idi arkadaşlar bilir ama ben ramazan sonrası bu kiloları göreyim hemen geröekleştircem adağımı kızlar malum ben 75 görmeyeli bi 6 sene oluyo heralde 2 kilo daha verince evlilik kilomda olcam ama eşim şimdi daha zayıf göründüğümü söylüyo heralde dukan etkisi diyorum
öpüldünüz güzeller
BU ARADA benim endokrinci bana devam et ama dikkatli bol suyuna dikkat et demişti :;=
Afferim sanaaaabn bildirimimi yapiorum arkadaslar
baslangic tarihi: 21.06.2012
baslangic kilo: 77
hedef kilo: 65.7
02.08.2012 de kilo 72.7
suanki kilo 71.9
Yazdım canım Kolay gelsin sana... Bebişi bizim için de mıncıklaaaagünaydınlar efendim.. malum bebek var, uğrayamıyorum :)
dely'm kuzum kilom 73,6 kaldığım yerden devam inişee :))
Vayyy Süpeerr!!Tenarrcığım, tartı sabah 71,3 ü gösterdi.
Benim her gün - gördüğüm görülmemiştir :)) Devam tabiki deeegünaydın,
-0 gr
ee her gün başarı olacak değil ya. devam
Hahahhaa EveeettGünaydın Millet!!!
.......
Aktarda Tilaks adlı bi çay war,onu alıp deneyebilirsiniz.ben başladıgımdan beri onu kullanıorum,kesin çözüm.Medesam,,Dely.im hakikaten buda copy paste oldu kızlar
Canım sen şöyle bi güzel: Başlangıç kilonu, başlama tarihini, hedefini, geçen haftaki kilonu ve güncel kilonu bi yazsanaaa Listeye eklenmek istemiyor muydun..? Bunları yaz, seni de ekliyim hadii77.3 halen durmak yok devam