- 6 Ağustos 2010
- 2.057
- 1
Ben bugün yürüyüş yaptım :) Sonra azcık cardio dance yapayım dedim böyyyk dedim kapattım :) Fazla bir şey yok yani
valla ben öyle kardiyo falan bilmem. açarım kral tv.yi. oynarım ooooh ooooh çakkıdı çakkıdı )))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün yürüyüş yaptım :) Sonra azcık cardio dance yapayım dedim böyyyk dedim kapattım :) Fazla bir şey yok yani
canım açıklamaların için çok teşekkür ederim.. ben de böyle düşünmüştüm,yağ ve su karışımıdır bu kayıp...
canım sen süper motive ediyorsun,teşekkür ederim...
bugün başım çok ağrıdı kızlar, dışardaydım bayağı işim vardı, hala geçmedi ağrı.. ilaç aldım şimdi içtim kesilsin diye, ama aç kalmıyorum sonuçta ne ilgisi var ki bu uyku ve baş ağrısının diyetle...:44:
atak evresinda birazcık uyku hali ve başağrısı oluyor. neticede hiç karbonhidrat almıyoruz. şekere alışmış vücudumuz birden bire bu alışkın olduğu maddeden mahrum kalıyor ve tepki veriyor.
atak evresinda birazcık uyku hali ve başağrısı oluyor. neticede hiç karbonhidrat almıyoruz. şekere alışmış vücudumuz birden bire bu alışkın olduğu maddeden mahrum kalıyor ve tepki veriyor.
az kaldı zaten 2 gün kaldı atak ın bitmesine, sebzesizlik zorladı..ama olsun , devam sen ne güzel kilo vermişsin aliye, hepsini dukanla mı verdin?
caniiiiiim hosgeldin aramiza kiz senin adini degiselim yulafgirl ol yahu herkes bi kurabiye bi cikilita olmuyor yanii
kız ben 2008 nisandan beri üyeyim, değişmedim hiç.. bir de benim liseden beri lakabım çok esmer oldğm için çikolatadır :))
valla ben öyle kardiyo falan bilmem. açarım kral tv.yi. oynarım ooooh ooooh çakkıdı çakkıdı )))
kızlar bende zayıflamak istiyorum yardım edin lütfen 10 kilo fazlam var testi yapıyorum hep hata veriyor napıcam yaaa
benim dügünümde hepiniz cakkidi cakkidi oynayin
ayy oynayalım tabii yaaa
ayy oynayalım tabii yaaa
Kabızlık problemine çare bilen var mı acaba? Doktor bir tanıdığımıza sordum şurup ismi verdi ve ekledi 'O diyeti bırak'
Şurubu aldım içtim,activia aldım yiyeceğim şimdi ama buna bir çözüm bulamazsam zorlanacağım devam etmekte Seyire geçince geçiyor mu?
Kabızlık problemine çare bilen var mı acaba? Doktor bir tanıdığımıza sordum şurup ismi verdi ve ekledi 'O diyeti bırak'
Şurubu aldım içtim,activia aldım yiyeceğim şimdi ama buna bir çözüm bulamazsam zorlanacağım devam etmekte Seyire geçince geçiyor mu?
Bol bol su
Ve benim çözümüm A101 de satılan mest form çay
Yemekten hemen sonra içiyorsun. Bütün gece wc de takılıyorsun.
Bu akşam ben içtim meselaa.
ve belim tutuk.
resmen wc ye gidip gelmek zulüm oldu bu geceee. 2 saat callen yapmış gibiyimmm.
Şiddetle tavsiye ederim
kuzum sen ara sira bi kuru incir ye alman sitesinde okudum dukanin ve form caylar ic benim hep kornik problemim di bu kabizlik ama su siralar iyiym yani dukana ragmen
a-101 de satılan mest form çaydan bir poşet iç. sabaha sorun kalmaz. diyeti bırak diyen doktor sebebini de söyledi mi?