Yağsız tavada biraz biber kavur, içine lor peyniri ve bir miktar domates koy, tuz ekle. Değişik bir tat elde edersin. Trakyada ekşimikli biber diyorlar ve ben çok seviyorum... sempatiksalakcinni
hahne oats diye google görselde arattım şimdi paketi ufak bir resimde çıkmış .
cok feci bir sorun yaşıyorum arkadaşlar KABIZLIK ne denediysem olmadı bu konuda önerilerini bekliyorum
eczanelerde probiyotik toz var sabahları suya katıp içiyorsun bendekinin adı maflor başka markalarda var yalnız içinde karbonhidrat var acaba diyeti etkilermi diye düşündüm sonra havuçdada karbonhidrat var her ögünde olmasada tüketebilirsiniz diyor bunu düşünerek içtim bana iyi geldi kilo vermektede bir problem yaşamadım ayrıca forumlarda birisi sabah uyanınca aç karnına yarım bardak maden suyuna sıcak su ekleyip içiyorum akşamda aynısını yapıyorum yatmadan önce yazmıştı bunuda denedim buda işe yaradı
cok feci bir sorun yaşıyorum arkadaşlar KABIZLIK ne denediysem olmadı bu konuda önerilerini bekliyorum
bir tane daha var bunuda dr vermişti eucarbon bitkisel kökenli kömür yemeklerden önce 2 tane kullanıyorsun ertesi gün problem çözülmüş oluyor uzun genelde 2 gün falan kullanmak yeterli bu kesin çözüyor yani kullanan herkesde işe yaramıştı
Bu diyette kabızlık sorunu yaşadığınızda buğday kepeği tüketin diyor.
Lif oranı yüksek olduğu için sonuç veriyor.
geçenlerde bir arkadaş zencefil aktarda yulaf kepeği önermişti ama internette gördüğümüzle yakından uzakdan bir alakası yok daha cok kepekli yulf unu gibi bilmiyorum alanınız oldumu
biliyorum bunları canım kitabı hatmettim
ama 1+1 olunca hemen şişkinlik yapmasından korkuyorum. 5+5 olunca da çok sıkılıyor insan.
alternatif olabilir mi diye düşündüm. neyse teşekkür ederim
Ben hiç yağ kullanmadım.arkadaşar kitapta bu iki yağı kullanabilecegimiz yazıyo. bitkisel yağlara fındık yağı dahilmi yada siz ne tür yağlar kullanıyorsunuz.
Diğerinnde farkı yok :)sanırım benımkı kepekli yulaf unu tadı aynı sman gibi ama yulaf kepeğini bulmakda ısırarlıyım umarım basarılı olurum
İstediğin kadar yiyemezsin yersen o da salata sınıfına girer sadece yemekleri tatlandırmak için kullanabilirsin.kesinlikle turpa dokunmuyorum ayrıca dereotu ve tereden istediğim kadar yiyebilir miyim??? bu arada başladığımdan beri yani cumadan beri tam 2 kilo 300 gr vermişim
dereotu ve tere yi yemeğin yanında çiğ yiyorum
Adet döneminde çok feci sus tutuyor endişe etme...İpeksircim seyir evresine gectimama sanki hala yerimde sayıyorum moralim bozuldu acaba vücudum regli dönemi yakın olduğu için sumu tutuyor anlamadım ki hergün 20 dk sporumuda yapıyorum ama işte niye bu kadar az farkediyor anlamadım
Öyle yazıyor ama salatanın yasak olduğu atak evresinde yemeğin yanında tatlandırmanın dışında maydanoz ve dere otu yemek salata sınıfına gireceği için bu kötüye kullanmak olur.kitapda salatalık turşusu yiyebilirsiniz yazıyor ancak fazla tüketilirse sebze yerine geçer az tüketin diyor yiyeceklerin yanına kapari salatalık turşusu abartmadan serbest
ayrıca sirke baharlı otlar ( maydonoz dereotu v.s) kekik her çeşit sarımsak soğan v.b kısıtlama yok hatta yenmeleri önerilir . bunlar gıdalara tat katmakla kalmaz aynı zamanda beyinde oluşan doygunluk hissini artırır.
aynen böyle yazıyor
kitabı okudum ama unutmustum bak onu hatırlattıgın için sağol
Geçmiş olsun canım ama önerilen atak evresi zaten 3-5 gün arası eğer obezite gibi bir durum söz konusuysa ancak o zaman 7 gün üzerine çıkılıyor sen neden bu kadar uzattın bu süreyi, hiç merak etme seyir evresinde zaten kilo vermeye devam edeceksin...Geçmiş olsun tekrar, kendine iyi bak...18 Ocakta 81,7 kg ile başladığım diyetimde bu sabah itibariyle 78,7 kg ya ulaşmış bulunmaktayım. bu güne kadar atak evresini yapıyordum, ama bugün hastanelik olunca yarın itibariyle seyir evresine geçiyorum. ayrıca bu süre boyuncada regl döneminide geçirdim. Sabah böbreğim tutunca ilk olarak diyete bağladım ama çok şükür ki hem dahiliye hemde üroloji dr.larına danıştığımda protein ağırlıklı bir diyetin kolay kolay böbrekleri etkilemeyeceği ama en önemli şartın bol su olduğunu izah ettiler. Ve kitapta yazana ek olarak 1,5 lt su değil, 3 ltye yakın su önerdiler. Bugün sancı içinde geçirdiğim 6 saatten sonra şuanda gayet iyiyim ve artık evdeyim..Ama açıkçası olanları diyete bağlayacaklar diye korkmadım da değil. İlk defa bu kadar gaza gelmiş olarak diyet yapıyorum. sağlık konusunda içinde şüphe kalan arkadaşları aydınlatmak istedim. birde dr. çok sık yapılan karbonhidrat rejimi konusunda bilgi verdi. bu diyet uzun süreli yapıldığında kasların erimesine ssebep olduğundan vede organlarımızın oluşumunun çoğu kaslardan oluştuğu için çok büyük zararları var dedi, en baştada böbrekleri mahvettiğinide ekledi...
Sağlıklı zayıflamalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?