Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Netice itibarı ile kabak yoğun karbonhidrat ve doğal olarak şeker içeriyor, eğer diyelim sebze+protein günlerinde o öğünde yalnızca protein aldıysan 2 çatal yiyebilirsin ama fazlası olmaz ki Bence tatlı krizi için normal kek malzemelerini splenda ve yulaf kepeği ile değiştirerek kek yap veya çok krizin tuttuğunda bitter çikolata ye canım...

evet ya sanki azalmayan kilom içimdeki fazlalıklardan bügün buğday kepeği alıcam makro markette yulaf kepeği ararken görmüştüm yulaf kepeğimide almanyadaki arkadaşımdan yollamasını rica ettim haftaya elimde olucak insallah :))
sabah ılık süt içtim kabızlık için bakım sonuç vericek mi :)) bu arada bu grafiklerinizi nasıl yayınlıyorsunuz ben bir türlü becermedim de

Vallahi günde 2 kere tuvalete çıkan insandım, bu rejimle yulaf kepeği falan hak getire, düğümlendi sanki mübarek yahu!

benki çikolataya tapan bir insanım 6 gündür ağzıma surmedim tatlı krizim inanılmaz nasıl cnm çekiyor ama direniyorum istediğim kiloya gelince kendimi ödüllendircem pir parça çikolatalı sufleyle ama ozmana kadar kusum tatlılarla onun yerine tatlandırıcılı ılık süt içiyorum

sanırım ilerleme kaydediyorum yavaşda olsa

Eki Görüntüle 133523

tebrikler bence kaybettigin kilo güzel aynı zamanda başladık sanırım ben 20 ocakta başladım şuana kadar giden 2400 oldukça başarılı görüyorum böyle devam etsek oo yaza kadar amacıma ulaşmış olurum 8 kilo kaldı

ben 21 ocakda başladım atak dönemini 5 gün yaptım ama hem tiroid hastası olmam hem regli dönemine yaklaşmam daha fazla kilo vermemin önün geçiyor sanırım ama azda olsa gıden kilolar mulu oluyorum benim daha 15 kilom var önümde ama azimliyim kararlıyım bu hayatımda yaptığım ilk ve son diyetim olucak inşallah sanada bol şans diliyorum senin yolun bende daha kısa

teşekkür ederim umarım hepimizinn son diyeti olur sanada bol şans

Kızlar daha öncede yazdığım gibi yaklaşık 4-5 gündür ailece hastayız bu üzden rejimi tamamen bırakmak zorunda kaldım, şehriye çorbamı yedim, ekmeğimi yedim, meyvemi yedim hatta abartıp pizza, pide, döner, tatlı ne bulursam yedim Bu gün tartıldım birde ne göreyim kilo almak şöyle dursun birde 100 gr vermişim Tek problem hala kabızım inanamıyorum!!! Form çayı içtim yaramadı, benefiber içtim yaramadı, bekunis içtim ıııhhhhh son çare sinameki içeyim dedim bu da safi karın ağrısı yaptı ölmek üzereyim! yarına kadar patlamazsam gelişmeleri bildiririm size

Vallahi bende hayret ettim bu rejim gerçekten işe yarıyor galiba, simitlerin erimiş dün gece annemle onu konuştuk aferin sana

Dolaşma buralarda zayıflarsın :)

ben bu diyeti on gün yapıcam cuma günü 74.5 ile başladım şimdi yani bu sabah 71.4 tüm ama hedefim yani atak evresindeki hedefim 69.9 dan yukarı değil altmışları göreceğim yani kararlıyım dünden beri tavada yumurtanın üstüne rendeleyip bol kaşar koyuyorum öyle yiyebilir miyim ayrıca bundan sonraki kilo verme evresinde hem et hem sebze tüketicez di mi???? sevgilerrrr

10 gün obezite hastaları için tavsiye edilen bir gün sayısı neden bu kadar uzun bir süre seçtin? Kaşar olmaz canım, light peynir veya lor peyniri kullanman lazım kaşarın karbonhidrat değerinin maşallahı var :) Bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim...2. evrede dediğin gibi protein+sebze tüketmek serbest ama protein daima sebzeden fazla olacak ve her sebze serbest değil...

Slm kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi
Geçen yıl yaptım bu diyeti çok güzel sonç aldım ama hastalanınca bende bırakmak zorunda kaldım
Geçen parzartesi yine başladım
Henüz kitabı edinemediğim için aklıma takılanlara yardımcı olursanız sevinicem

atak dediğiniz yani sadce proteinle beslendiğimiz hafta ve 5 gün dimi
Cumartesi pazar ne yapıyoruz geçen yıl ben serbest besleniyordum ama abartmadan tabii

Benim vermem gereken 8 kilom var 58 le başladım cumartesi tartılıcam

Önümüzdki 5 gün seyir devresinde sebze protein yemeliyim
Peki sonraki hafta nasıl olacak?

Kabızlık malesef sürekli oluyor prebiotic yoğurt yiyorum bende

Tatlı sevmediğim için zorluk çekmiyorum haliyle ama bazen kan şekerim düşüyor....

yulaf kepeği bulamayınca aktarım ruşeym tavsiye etti hem zayıflatma özelliğide var
haftaya alıcam inş.

bunların yanı sıra yürüyüş yapmaya çalışıyorum hergün

aklıma gelenler bunlar yardımcı olursanız sevinirim...
Aranıza katıldım bile pazartesi

Deryammm, öncelikle ilaç tavsiyen için teşekkür ederim abla kardeş öksürüğümüz kesildi sayende, kırk yıl düşünsek soğan+bal'ın iyi geleceği aklımıza gelmezdi ama süpermiş teşekkür ederim.

Atak evresi 3-5-7-10 gün arasında seçilebilir tavsiye edilen genel olarak 5 gün eğer verilecek kilo 20 den fazla ise 7 ve eğer bir obezite durumu varsa 10 gün tavsiye ediliyor.

2. evrede 1gün saf protein(p) 1 gün saf protein+sebze(ps) seçebileceğin gibi 5p+5ps veya 2p+5 ps de seçebilirsin ama genel olarak 1+1 kullanılıyor hem sıkıcı olmuyor.Vermen gerekn kilo 8 ise ve eğer atak evresinde mesela 4 kg verdiysen kalan 4 kgyi verene kadar seyir evresine devam edeceksin canım...Ayrıca kan şekerinin düşmesini istemiyorsan aç kalmayacaksın, acıkmasan bile protein tüketeceksin çünkü burada amaç tok kalarak zayıflamak...Aramıza hoş geldin

Canım çok teşekkür ediyorum cevabın için
Geçmiş olsun bu arada iyileşmene sevindim...:13:

aynı dertten muzdaripiz cnm ya bugday kepeği arıyorum şimdi birde onu denicem ılık sütle sabah alıcam belki iş yarar

Merhabalar, ben bu rejime 2.kez başlıyorum ilkini yazın denemiştim ama meyveyi çok sevdiğim için bıraktım :) ancak bu sefer kış olması nedeniyle daha kolay yapıyorum. Geçen hafta 4 günlük atak yaptım yaklaşık 3 kilo gitti.69 başlamıştım şu anda 66 yım.
Özellikle ben de hem hipotroidi hem de insülin direnci var, 3 senedir almış olduğum 18 kiloyu vermeye çalışıyorum, yol uzun ama bu rejimin çok faydalı olacağına inanıyorum. Kız kardeşim bu rejimle 17 kilo verdi. Şu anda 3.aşamasında
Aylardır hem uygulama hem de kitabı bayağı öğrendim , her türlü soruya açığım. Bu arada yulaf kepeğini kullanmıyorum sevmediğim için, yerini herhangi bir şeyle ikame etmiyorum.
inşallah beraber devam ederiz.
hepinize kolay gelsin...

dukanın internet sitesinde sormuşlar yulaf kepeğinin yerine alternatif yada kullanmasak diye cevap olarak kesinlikle kullanmalısınız yazmışlar bende ilk 4 gün kepeği bulamadıgımdan kullanmadım şimdi krep olarak tüketiyorum o zamnda verdim kilomu ama sanırım bu kolestrolu ve kan şekerini düzenledigi için özellikle kullanın diyor zaten faydalarınıda anlatmış birde hayatınız boyunca kullancaksınız diyor 3 kaşık şimdi ben bunu kullanmasan ilerdede kiloyu geri alsam direk buna bağlarım azıcık takıntılıyım da o yüzden kullanıyorum ama burada aldıgımız kepek ne kadar güvenilir hala şüphem var o yüzden fransadan getirtecegim önümüzdeki günlerde

çok uzun süre atak evresi yapmamın nedeni hemen kilo verme isteğimama yakında seyir evresine geçicem bana bir günlük seyir evresi nde ne yediğini yazarsan çok sevinirim

Tamamen haklısın mideye gün içersinde bir karbonhidrat almak gerekiyor :) Ben ufak bir ayrıntıyı atladım size söylerken, tüm bu rahatsızlıkların yanında bir de demir eksikliği var bu nedenle sabahları demir hapı alıyorum, demir hapı aldığım için öncesi ve sonrasındaki 2 saat yani 4 saat boyunca, süt,yoğurt,peynir,çay kahve tüketmem yasak. Dukan'ın sabah kahvaltısı zaten bunlar ben de bunun yerine sabahları sadece 1 muz yiyorum. Muz hem karbonhidrat hem de tok tutucu özelliğe sahip.
Rejime de hiç bir zararı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…