• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar diyet sırasında çubuk tarçın kullanabılıyormuyuz cayınmızı yada yogurdumuz tatlandırmak için :27:

Tarçın kalorili bi şeydir canım :(
Kızlar seyir evremin 2. haftasının başında artık maalesef rejimi bozmak zorunda kaldım çünkü çok hastayım mecburen tavuklu şehriye çorbası yaptımda içtim, öksürmekten bitap durumdayım iyileşince devam edeceğim seyir evreme...bu arada seyir evresine 50.800 ile başladım bir kaç gün sonra 51.100 e çıktım sonra tekrar 50.800 e indi ama aynı zamanda adet dönemimdeyim, sanırım kilo vermeye devam ediyorum ama vucut su tuttuğu için tartıda normal kilodayım...Bu arada kardeşim kılıçbalığı ile profilleri ayırdık, yani bu sayfada yer alan ve kılıçbalığına ait yorumlar bana ait...

Kızlar seyir evremin 2. haftasının başında artık maalesef rejimi bozmak zorunda kaldım çünkü çok hastayım mecburen tavuklu şehriye çorbası yaptımda içtim, öksürmekten bitap durumdayım iyileşince devam edeceğim seyir evreme...bu arada seyir evresine 50.800 ile başladım bir kaç gün sonra 51.100 e çıktım sonra tekrar 50.800 e indi ama aynı zamanda adet dönemimdeyim, sanırım kilo vermeye devam ediyorum ama vucut su tuttuğu için tartıda normal kilodayım...Bu arada kardeşim kılıçbalığı ile profilleri ayırdık, yani bu sayfada yer alan ve kılıçbalığına ait yorumlar bana ait...

ben seyir evresini 1 hafta yapıcam cuma günü başladım 2 kilo vermişim iki buçuk kilo daha verirsem atak evresinde muhteşem olacak ama iki buçuk kilo verene kadar atak evresini bırakmayacağım ayrıca bu akşam balıkla birlikte dereotu tere ve turp yedim çok kötü olur mu???:50:

ben seyir evresini 1 hafta yapıcam cuma günü başladım 2 kilo vermişim iki buçuk kilo daha verirsem atak evresinde muhteşem olacak ama iki buçuk kilo verene kadar atak evresini bırakmayacağım ayrıca bu akşam balıkla birlikte dereotu tere ve turp yedim çok kötü olur mu???:50:

Dereotu ve tere için sorun yok esasında ama sen bunu eğer garnitür olarak yani salata olarak yediysen bu olmaz turp başlı başına hata zaten.Dikkat et canım ...

Ayrıca kitapta yazdığı gibi bazı arkadaşlar turşu yiyorlar ama acaba afiyetle o turşuları götürürken kavanozun üzerine bakmayı akıl ettiniz mi hiç kızlar? Turşu kalorili ve karbonhidrat açısından zengin bir yiyecektir ve bizim turşumuz fransızlarınki ile benzemez.turşu yemeyin...

selam arkadaşlar,
Yulaf kepeği satan aktarın yerini tarif et demişsiniz. ben yol tarifi konusunda pek tecrübeli değilimdir ama Kısaca söylemek gerekirse; İstanbul,Gaziosmanpaşa Beşyüzevlerde Eski salı pazarı yolunun başında, Bosna Parkının karşısındaki aktar, posta adresi olarak bilmiyorum. kg. fiyatı 15 TL.
eğer buraya uzaksanız, ben size temin edip, alıcı ödemeli kargoyla gönderebilirim.özelime msj gönderebilirsiniz.
Sevgiler,

Maksat faydamız dokunsun.Kilo verememenin acısını oldukça iyi bilen biriyim:58:

ama çubuk tarçın yani içde hiçbir katkı maddesi bulunmayan damı olmaz :(

ben atak evermin 5. günündeyim yarın sebzelere geçicem seyir evremi 1+1 olarak yapmayı planlıyorum ama sanki cok kilo vermiş gibi değilim 72,3 ile başladım şu an 71,2 yim regl dönemim yakın olduğundan mı yoksa tiroid hastası olduğumdan mı bilemiyorum kilo veremiyorum sanırım :59: mutsuz oldum biraz açıkcası ama yinede rejimi bırakmadım herseye harfiyen uydum uymayada devam edicem acaba dahamı yavaş veriyorum ne yapmalıyım bilmiyorum kızlar :50:

5P+5PS
2P+5PS (pazartesi ve perşembe saf protein)
1P+1PS Seçeneklerim bunlar canım...Kafamıza göre tarif uygulamayalım...

biliyorum bunları canım kitabı hatmettim :68:
ama 1+1 olunca hemen şişkinlik yapmasından korkuyorum. 5+5 olunca da çok sıkılıyor insan.
alternatif olabilir mi diye düşündüm. neyse teşekkür ederim :71:

geçenlerde bir arkadaş zencefil aktarda yulaf kepeği önermişti ama internette gördüğümüzle yakından uzakdan bir alakası yok daha cok kepekli yulf unu gibi bilmiyorum alanınız oldumu

ben bulamadığım için çok temkinli yaklaşmama rağmen gittigidiyordan aldım bugün geldi ince kepek var ondan aldım birde tam kepekli yulaf unu aldım internettekilere benziyor krep yaptım gayet güzel oldu tavsiye ederim resimde kalın kepek kullanmışlar ama ince kepekden alırsanız tüketimi gayet kolay krep yaparkende içine 1 tane tablet splenda attım güzel oluyor

krepin tarifinide yazayım lazım olan olursa

2 yumurta

1 kaşık yulaf kepeği

yarım çay bardağı süt

1 tablet splenda

hepsini çırpıp selpakla yagladıgım tavada pişirdim

Son düzenleme:
sanırım benımkı kepekli yulaf unu tadı aynı sman gibi ama yulaf kepeğini bulmakda ısırarlıyım umarım basarılı olurum

ben bulamadığım için çok temkinli yaklaşmama rağmen gittigidiyordan aldım bugün geldi ince kepek var ondan aldım birde tam kepekli yulaf unu aldım internettekilere benziyor krep yaptım gayet güzel oldu tavsiye ederim resimde kalın kepek kullanmışlar ama ince kepekden alırsanız tüketimi gayet kolay krep yaparkende içine 1 tane tablet splenda attım güzel oluyor

krepin tarifinide yazayım lazım olan olursa

2 yumurta

1 kaşık yulaf kepeği

yarım çay bardağı süt

1 tablet splenda

hepsini çırpıp selpakla yagladıgım tavada pişirdim

merhaba ipeksir

5+5 mi yaptınız 1+1 mi kitapda 5+5 le daha hızlı verilir ama 1+1 ler ilerleyen günlerde onlara yetişir yazıyor atak ın 5. günündeyim nasıl devam edecegime karar veremedim

Ben 1+1 yaptım. Daha rahat oluyor. Sıkılmıyorsun. Dışarıda yemek zorunda olursan problem olmuyor. vs.vs. Tavsiye ederim.

arkadaşar kitapta bu iki yağı kullanabilecegimiz yazıyo. bitkisel yağlara fındık yağı dahilmi yada siz ne tür yağlar kullanıyorsunuz.:27:

Ben hiç yağ kullanmadım. :)

Bu arada yulaf kepeği için bugün REAL hipermarketlerin sitesine istek yazdım. Türkiyede sadece Rossmann da (Almanya menşei) bulabildiğimiz için Alman çıkışlı bir marketten istekte bulunmak mantıklı geldi. Sizlerde yazarsanız belki bir faydası olur.

Sevgiler..

Dereotu ve tere için sorun yok esasında ama sen bunu eğer garnitür olarak yani salata olarak yediysen bu olmaz turp başlı başına hata zaten.Dikkat et canım ...

Ayrıca kitapta yazdığı gibi bazı arkadaşlar turşu yiyorlar ama acaba afiyetle o turşuları götürürken kavanozun üzerine bakmayı akıl ettiniz mi hiç kızlar? Turşu kalorili ve karbonhidrat açısından zengin bir yiyecektir ve bizim turşumuz fransızlarınki ile benzemez.turşu yemeyin...

kesinlikle turpa dokunmuyorum ayrıca dereotu ve tereden istediğim kadar yiyebilir miyim??? bu arada başladığımdan beri yani cumadan beri tam 2 kilo 300 gr vermişim
dereotu ve tere yi yemeğin yanında çiğ yiyorum

İpeksircim seyir evresine gectimama sanki hala yerimde sayıyorum moralim bozuldu acaba vücudum regli dönemi yakın olduğu için sumu tutuyor anlamadım ki hergün 20 dk sporumuda yapıyorum ama işte niye bu kadar az farkediyor anlamadım
:59:

Son düzenleme:
kesinlikle turpa dokunmuyorum ayrıca dereotu ve tereden istediğim kadar yiyebilir miyim??? bu arada başladığımdan beri yani cumadan beri tam 2 kilo 300 gr vermişim
dereotu ve tere yi yemeğin yanında çiğ yiyorum

kitapda salatalık turşusu yiyebilirsiniz yazıyor ancak fazla tüketilirse sebze yerine geçer az tüketin diyor yiyeceklerin yanına kapari salatalık turşusu abartmadan serbest

ayrıca sirke baharlı otlar ( maydonoz dereotu v.s) kekik her çeşit sarımsak soğan v.b kısıtlama yok hatta yenmeleri önerilir . bunlar gıdalara tat katmakla kalmaz aynı zamanda beyinde oluşan doygunluk hissini artırır.

aynen böyle yazıyor

Son düzenleme:
Back