- 6 Mayıs 2011
- 2.308
- 91
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldimmmmmm kizanciklar -100 gr
günaydın cancağızlarım...hepinizi kocaman öpüyorum,gününüz güzel geçsin dukan güzellerim
hoşgeldin vallahi bende 1 ay oldu bodoslama daldım.burdaki hatunlar sıkıcı deyil hoş sohbet.motivasyon kazanmama yardım ediyorlar.bugünlerde benimde motivasyona ihtiyacım var.merhaba hanımlar,
ben oldukça eski bir üyeyim, uzun zamandır bu siteye girmiyordum,yıllarca kilo vermeyi deneyip durdum,başarılı olduğum zamanlar olsa da ben kendimi başarmış saymadım hiç çünkü hep fazlasıyla geri aldım kiloları...ve bugün bu diyete başlayınca aylar sonra belki burada paylaşım yapmanın benim için iyi olabileceğini düşündüm...önceki sayfaları okumadım, bilemiyorum bir giriş kuralınız var mı yok mu acaba diye...
bugün ilk günümdü,atak evresindeyim yani. kitabı da okuyorum tabii aynı zamanda.. hiç ama hiç zorlanmadım ki ben bir karbonhidrat delisiyim.. hayatım makarna pilav ve ekmektir yani...ama bütün gün asla diyetin dışına çıkmamama rağmen kesinlikle acıkmadım ve bu beni çok mutlu etti...
bu akşam bu diyeti uygulamış ve 9 kilo vermiş biriyle tanıştım tesadüfen (fazlası o kadarmış zaten) gerçekten kurallara uyulduğu takdirde hedeflenen sürelerde hedeflenen kiloya ulaşılıyormuş. bu arada dediğim gibi okumadığımdan önceki sayfaları bilmiyorum ama dukanın resmi sitesinde bazı bilgilerinizi girdiğinizde ,hangi evreyi kaç gün hangi tarihe kadar yapacağınız ve kaç kilo vereceğinize kadar herşeyi hesaplıyor. ben şuan 90 kiloyum, hedef kg 62 çıktı ve hedef kiloma ulaşacağım tarihi 24 şubat olarak verdi site..yani 6 ay, sizce bu kadar sürer mi? bana sanki daha kısa sürermiş gii geliyor çünkü sadece protein ve sebze yiyorsun...neyse ben biraz sizlerin yazdıklarına bakayım.. :)
Evet canım hala yapıyorum :)
Canım boy konusu çok karışık hastanede beni en son 165 ölçtüler ama nedense ben evde 170-169 falan ölçüyorum :) Ben de ikisinin ortası 168 im ben demeye karar verdim
tatlım tenarım düzenin bozulması derken ben kaçamağı kastetmedim.pisicim olay o zaten haftasonu düzeni bozmıcaz artık onun için oynuyoruz ya bu oyunu hehe
kızlar dün giremedim cumartesi günü gürkan kubilayı serttinizmi dukanı yerden yere vurdu
gerçi tek derdi müşteri kaybetmiştir diye düşündüm ama beni yinede rahatsız etmeddi değil çok değil 3 sene sora dukancılar göreceksiniz sonuçlarını falan dedi kanserin çok üstünde durdu ama ne biliyim yani öle işte
sereden oldumu fikirleriniz neler
slm kızlar ben dukan diyeti yapıyorum ve henüz seyirdeyim ama sac dökülmem cok hızlandı nedeni ne olabilir tecrübeli arkadaslar cevap verrse cok sevinirim nasıl engelleyebilirim sac dökülmesini
Sürpriiizzzzzzz!!!!
Fotoğraf koyucam demiştim :)) Medesam da soruvermiş sabahınan :)) Bişeyler ayarladım bakın bakiyim
Ama saklamak olmasın diye dar t-shirtle göbişimi de koydum. Basenler de var ama onlar daha fazla gitmiyo. Göbiş gitse iyi olcak.
Bu arada akşam oldu da kim görcek bilmem Görenler görmeyenlere göstersin
Eki Görüntüle 481696 Eki Görüntüle 481697
Önceki halim Eylül-Ekim 2011 ve son iki foto da 25 Martta çekilip 26 Martta dukana başlamama sebep olan fotolar
Sonraki halim de pantolonlu halim 20 Temmuz, bacak şov da tatilde çekildiğim fotom 22 Temmuz
Bi dee: Önce 67 kg - Sonra 58 kg. Bacaklarda, kollarda, göbişte vs 3-5 cm arası ilcelme ama ancak eski halime dindüm diyebilirim. Zaten normal halim buydu. 2 kilo daha vercem kısmetse
Yüzüme kaş göz de çizmiştim ama çok korkunç oldu, sildim ahahahahha
aslında tüm diyetlerde başa gelebilen birşey. geçen sene benim de başıma geldi.
sebze günlerinde sebzelerden dengeli yediğinden emin ol. arka arkaya çok sık saf P günleri yapma ve en önemlisi multivitamin kullan ve asla ihmal etme.
tesekkürler canm özellikle kullandığınız bir vitamin varmı veya istediğim eczaneden alabilirmiyim multivitamin dediğimde verirler sanırım dimi
hu hu napanzi gıyzz..
günaydın.
benim moralim çok iyi.
karnım dümdüz. bu hissi çok seviyorum.
ben bu sabah 63,3 geldim. şimdi haftasonuna kadar hedefim 62,3 mü oluyor. -1000 gr? hele bi deyiver tenarım
tatlım tenarım düzenin bozulması derken ben kaçamağı kastetmedim.
hiç kaçamak yapmasamda yeme ve su düzenim işyerindeki gibi olmuyor. kesinlikle bozuluyor. dışarı çıkıyorsun, geç kalkıyorsun vs. onu kastettim.
hadi olsun bakalım yahu. ama ben cumartesi en hafif çıkarım o yüzden en bi eksi kg mu sölicem pazartesi haberin olsun ona göre.
Sürpriiizzzzzzz!!!!
Fotoğraf koyucam demiştim :)) Medesam da soruvermiş sabahınan :)) Bişeyler ayarladım bakın bakiyim
Ama saklamak olmasın diye dar t-shirtle göbişimi de koydum. Basenler de var ama onlar daha fazla gitmiyo. Göbiş gitse iyi olcak.
Bu arada akşam oldu da kim görcek bilmem Görenler görmeyenlere göstersin
Eki Görüntüle 481696 Eki Görüntüle 481697
Önceki halim Eylül-Ekim 2011 ve son iki foto da 25 Martta çekilip 26 Martta dukana başlamama sebep olan fotolar
Sonraki halim de pantolonlu halim 20 Temmuz, bacak şov da tatilde çekildiğim fotom 22 Temmuz
Bi dee: Önce 67 kg - Sonra 58 kg. Bacaklarda, kollarda, göbişte vs 3-5 cm arası ilcelme ama ancak eski halime dindüm diyebilirim. Zaten normal halim buydu. 2 kilo daha vercem kısmetse
Yüzüme kaş göz de çizmiştim ama çok korkunç oldu, sildim ahahahahha
haydi bakalımmmmmmmmmmmmeveeeet ilk bildirim kediden 2. de benden olsun ben de bu sabah 66.8 çıktım yani hedef 65.8. evet pisicik senin hedef te 62.3 o zaman haydi hedefe
heee annaadııım bende de öyle oluyo tabii haftasonu geç kalkınca. tamamdır cumartesi, pazar, pazartesinin en bi eksi kilosu -1000 olacak. evet prenses, bulaşıksuyu, şeker, başka katılacaklar varsa alalım bu sabahki kiloları
donbul kız bulamadım senin sorunun cevabını ne derlermiş 2 dukancı karşılaşınca
haydi bakalımmmmmmmmmmmm
he işte ondan
ben şimdi -1000 çıkarsam bunun 800 gr mi artılarımdan 200 gr mı yeni kglardan gitmiş olacak inşallah. belki de 1000 gr mi geçerim bile. ay inşallah. bugün C vitamimi de aldım. bi ara demiri de alayım. çinkoda alacam ama o hap midemi deliyo resmen çok fena oluyorum :26: