merhaba hanımlar,
ben oldukça eski bir üyeyim, uzun zamandır bu siteye girmiyordum,yıllarca kilo vermeyi deneyip durdum,başarılı olduğum zamanlar olsa da ben kendimi başarmış saymadım hiç çünkü hep fazlasıyla geri aldım kiloları...ve bugün bu diyete başlayınca aylar sonra belki burada paylaşım yapmanın benim için iyi olabileceğini düşündüm...önceki sayfaları okumadım, bilemiyorum bir giriş kuralınız var mı yok mu acaba diye...
bugün ilk günümdü,atak evresindeyim yani. kitabı da okuyorum tabii aynı zamanda.. hiç ama hiç zorlanmadım ki ben bir karbonhidrat delisiyim.. hayatım makarna pilav ve ekmektir yani...ama bütün gün asla diyetin dışına çıkmamama rağmen kesinlikle acıkmadım ve bu beni çok mutlu etti...
bu akşam bu diyeti uygulamış ve 9 kilo vermiş biriyle tanıştım tesadüfen (fazlası o kadarmış zaten) gerçekten kurallara uyulduğu takdirde hedeflenen sürelerde hedeflenen kiloya ulaşılıyormuş. bu arada dediğim gibi okumadığımdan önceki sayfaları bilmiyorum ama dukanın resmi sitesinde bazı bilgilerinizi girdiğinizde ,hangi evreyi kaç gün hangi tarihe kadar yapacağınız ve kaç kilo vereceğinize kadar herşeyi hesaplıyor. ben şuan 90 kiloyum, hedef kg 62 çıktı ve hedef kiloma ulaşacağım tarihi 24 şubat olarak verdi site..yani 6 ay, sizce bu kadar sürer mi? bana sanki daha kısa sürermiş gii geliyor çünkü sadece protein ve sebze yiyorsun...neyse ben biraz sizlerin yazdıklarına bakayım.. :)