- 6 Mayıs 2011
- 2.308
- 91
slm millet,,geçmişi okuyup ancak gelebildim..ayy hafta sonu ewi ilaçlattım ama aptal ilaççının eksik bilgilendirmesi sonucu az kaldı bende hamam böcekleri gibi dikiordum ayakları hawaya ay dedim sonum bunlar gibi olmamalı,,ciğerlerim söküldü resmen yaaaa :2: umarım biter su dert ilaçlama sayesinde zira delirmek üzereyim :2:
hoho aynen
%7 yag oranlı kaşar mı??? bende alayım o zmn ya benim aldıklarımın hep 15 civarı light olmalarına ragmen.bölece vicdan azabı cekmeden rahatca yerim.hangi marketten aldın onu kestanem?
yörsanın böreklik lorunu yemıstım hep seyirde ben.
hayatımda gördüğüm en şahane kek bunlar tenar,,sen bu işi biliosun
gördüüm az sonra arama nedenimi özelden yazıorum
ben ataktan bu yana günde 2 bardak zero içiorum.çünkü ben kola bagımlısı bı ınsanım,,diyetten önce gunde 1 ltye yakın ıcıordum o yuzden tamamen atmam mumkun deıl hayatımdan.ama bende herhangi bi duraklama yapmadı.
medesa kızma ama alemsin yaa cok güldümmmm seni görmek isterdim cokoprensi kokladııgn anda aglarken
korkan ben deilim cnm Dely :) bende 4 tane 20 lik dişin hepsini çektirdim kurtuldum cok sükür..onun acısı ile yasayacagıma,,cektirirken bi kere acı ceker kurtulurum dedim we kurtuldum
kaşar değil tatlım karper dilimli light peynir diye geçiyo.yağ oranı yüzde 7 ben dün krep yaptım içine tavuk koydum sardım onu fırına verirkende üzerine bu peynrden koydum kaşar gbi eridi.tadı güzel...ben beğendim.