Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estağfirullaaaahhh :)) Sen alınganlık yapma yeteryok canım estağfurllah bunak vs gerek yok
az demans hepimizde var ama protein + vitaminle cin gibi oluyoruz maşşah
huy yapı herhalde beni de böyle kabul emek gerek
bunu ilk yazdığımda love01 yorum yaptı burada konu uzamasın diye ona facebooktan cevap yazmıştım
mağlum buradan özel mesaj atma hakkım henüz yok
ama sizlere buradan yazıyorum konu uzayıp sizi sıkıyorsam kusura bakmayın isteyerek olmuyor
iviitttt izmir karşıyakalı olan benim
ama hamile değilim
hiç evet demek gibi bir gaflete düşmedim evlenmedim
çoluk çombalak yok
ama 35 yaşında ve az donbulum
Merhaba,
Muhabbete bodoslama dalanlardan biri de benim Daha atakta 4. günüm olduğu için tabir-i caizse takıldığım yerleri sormak için aklıma ilk burası geliyor
Bugün Migros' ta surimi buldum kitapta da sıkça geçiyordu ismi. Alıp yiyen var mı tadı neye benziyor?
Merhaba,
Muhabbete bodoslama dalanlardan biri de benim Daha atakta 4. günüm olduğu için tabir-i caizse takıldığım yerleri sormak için aklıma ilk burası geliyor
Bugün Migros' ta surimi buldum kitapta da sıkça geçiyordu ismi. Alıp yiyen var mı tadı neye benziyor?
ohooo hemşoo niye üzülüyorsun kimse bişey sormuyor diye.madem buralardasın buluşalım bir ara bak ben sana neler soruyorum
daha önceki benzetmemle söliiim :sıkıştırılmış zip dosyası gibi sıkıştırılmış balık püresi gibi bişey,ben seviyorum ama sevmeyenler de var
Estağfirullaaaahhh :)) Sen alınganlık yapma yeter
Yok ben vitamin de almıyom baya baya bunaklık var hahahah isim de hatırlamam zaten hahaha[/QUOTE
şaka bir yana o kafa doluluğundan oluyor herkesde
ama dukan o kadar multıvitamin öneriyor neden kullanmıyorsun ki
daha önceki benzetmemle söliiim :sıkıştırılmış zip dosyası gibi sıkıştırılmış balık püresi gibi bişey,ben seviyorum ama sevmeyenler de var
Sürpriiizzzzzzz!!!!
Fotoğraf koyucam demiştim :)) Medesam da soruvermiş sabahınan :)) Bişeyler ayarladım bakın bakiyim
Ama saklamak olmasın diye dar t-shirtle göbişimi de koydum. Basenler de var ama onlar daha fazla gitmiyo. Göbiş gitse iyi olcak.
Bu arada akşam oldu da kim görcek bilmem Görenler görmeyenlere göstersin
Eki Görüntüle 481696 Eki Görüntüle 481697
Önceki halim Eylül-Ekim 2011 ve son iki foto da 25 Martta çekilip 26 Martta dukana başlamama sebep olan fotolar
Sonraki halim de pantolonlu halim 20 Temmuz, bacak şov da tatilde çekildiğim fotom 22 Temmuz
Yüzüme kaş göz de çizmiştim ama çok korkunç oldu, sildim ahahahahha
şaka bir yana o kafa doluluğundan oluyor herkesde
Ben Dukan' dan önce kalamar hariç doğru düzgün deniz ürünü yemezdim ama madem balık yemeye başladım bunu da alıp deneyeyim o zaman
Kalamar yiyemiyor muyuz ben kitaptaki listede göremedim adını??
Hangi vitamin markasını kullanıyorsunuz acaba? One a day woman ya da GNC geldi benim aklıma ilk olarak ama daha bir eczaneye danışamadım
Vitamine karşı bi antipatim var sanırım.. Bilmem kii :) Onu almayı da unutuyom zaten hahahahaşaka bir yana o kafa doluluğundan oluyor herkesde
Saol canım. Daha verecek kilom var. Ancak 1,5 sene önceki (kilo almaya başlamadan önce) halime döndüm. Asıl 2 kilo daha falan versem rahat etcem. Kendimi başarılı saycam da.. ancak sıfırlandım çünkü :)) Eksiye düşmek istiyorum :) Ki şimdi 59,5 kiloyum 58 de değil :S O da ayrı.. Tatil sağolsungayet başarılı tebrik ederim çok zamanında kendine müdahale edip fıstık gibi toparlamışsın
darısı hepimizin başına
Hangi vitamin markasını kullanıyorsunuz acaba? One a day woman ya da GNC geldi benim aklıma ilk olarak ama daha bir eczaneye danışamadım
Ben de kapışmak istiyorum, beni de gaza getirinnn Yürüyüş yapmak, spor yapmak için sebebim olsun istiyorummmmm :)
Vitamine karşı bi antipatim var sanırım.. Bilmem kii :) Onu almayı da unutuyom zaten hahahaha
Saol canım. Daha verecek kilom var. Ancak 1,5 sene önceki (kilo almaya başlamadan önce) halime döndüm. Asıl 2 kilo daha falan versem rahat etcem. Kendimi başarılı saycam da.. ancak sıfırlandım çünkü :)) Eksiye düşmek istiyorum :) Ki şimdi 59,5 kiloyum 58 de değil :S O da ayrı.. Tatil sağolsun
sen de gel bulaşıksuyuuuuuu haftada 1 kilosuna
biri bana mı seslendi .. miaovvvv
tabi buldunuz benim gibi ağır vasıtayı kapışalım dersiniz tabi.
ben varım tamam ama zaten baştan kaybedeceğim bir oyuna eyvallah diyorum.
şimdi ne zamana kadar kaç kg vermeliyiz biri deyiversin hele