- 6 Mayıs 2011
- 2.308
- 91
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum bozma moralini ,motivasyonunu bakalım
az çorba,2 dolmadan bişey olmaz neler gördü senin vücudun,bunların kaçamak olduğunu bile farketmemiştir
kuzu olsun yaaa son kilolar böyle işte 2 ileri, 1 geri gidip gelecez anlaşılan.
sanırım ben güçlendirmeye falan da geçmeyeceğim.
müstakbel kocacım demiş yaaa inmek istediğiniz kiloya inene kadar seyreyleyin diyeee,ben iyiyim buralarda yaaa,seyirde takılayımm 69'lara kadar falan.ne de olsa sen de buralardasın fosilleşiriz artık burda
ekimciğimin iş yoğunluğu söz konusu bu aralar,telaşı çok ondan uğrayamıyodur ama fırsat bulunca uğrar diye umuyorum
dişini de çektir kurtul,kaçışın yok en sonunda çektirceksin zaten.çektirmeyimce yandaki dişlerini çürütme ihtimali var
Evet canlar.. Haklısınız tabi. Acımıyor da diyorsunuz.. Ben işlevinden falan değil zaten korkumdan gidemiyom. Ama bir kaç kişiye daha sordum onlar da acımıyor dedi. Çektircem zaman bulursam artık hemen.. Şimdi de parasızlıktan gidemicem gerçi sanırım :S Eylül ayına bir diş parası bütçe planı yapiyim :76:yok delycim yaa ben 4 unu de aldırdım hem dee benimkiler gömülüydü, ameliyatla aldılar yani çekim diil. ucu çıkmış olan vardı bi tane çok kolay çıktı o. asıl içerde çürürse kötü oluyo, çekerken kırılıyo bu sefer kesip almak zorunda kalıyolar kalan parçayı, bu dişlerin hiç işlevi yok bir an önce aldır gitsin bence
kızlar ben bu iş yerine hiç alışamadım çok mutsuzum herkes çok soğuk ay şu an ağlıyorum inanamıyorum kendime gerçekten yapmak istediğim iş haber yazmak ama beden böyle mutsuzum
love cuuuuummm canim benim hic korkma bende cektirdim hepiciiiini hic acimadi ki benim dis etimi de kestiler cünkü cikmamisti daha hic ama dis agrisi kötü tatlim gecmis olsun
medesammmm regl den sonra neler neler olacak olaylar olaylar
tenarrrrr hadi yarisalim kapisalim tatlim
vuhuuuu buarada kizlar bugün kesin 71 li rakam görücem
Heeyyy!! Diş benim dişiiiimmm Saol :) Korkuyom ama acımıcak inşallah :)) Ucu görünüyo.. Tutabilir inşallahlove cuuuuummm canim benim hic korkma bende cektirdim hepiciiiini hic acimadi ki benim dis etimi de kestiler cünkü cikmamisti daha hic ama dis agrisi kötü tatlim gecmis olsun
.........
vuhuuuu buarada kizlar bugün kesin 71 li rakam görücem
Ah canıımmm Ama daha çok yeniii.. Alışamaman normaaalll.. Ne olur hemen üzme kendini.. Yapmak istediğin işi yapıyorsan ne güzle işte. İş yerindekilere de alışırsın zamanla, onlar da sana alışırlar. Biraz sabretmeye çalış minik şekeeerrrr..! Oyyyy!! Sabret lütfeeenn İşyerine bişiler götürdün mü bari bugün? Aç kalma bi daha öylee..kızlar ben bu iş yerine hiç alışamadım çok mutsuzum herkes çok soğuk ay şu an ağlıyorum inanamıyorum kendime gerçekten yapmak istediğim iş haber yazmak ama beden böyle mutsuzum
kızlar ben bu iş yerine hiç alışamadım çok mutsuzum herkes çok soğuk ay şu an ağlıyorum inanamıyorum kendime
Evet canlar.. Haklısınız tabi. Acımıyor da diyorsunuz.. Ben işlevinden falan değil zaten korkumdan gidemiyom. Ama bir kaç kişiye daha sordum onlar da acımıyor dedi. Çektircem zaman bulursam artık hemen.. Şimdi de parasızlıktan gidemicem gerçi sanırım :S Eylül ayına bir diş parası bütçe planı yapiyim :76:
Ya bu akşam da yemeğe davetliydik biizz :S Unutmuşum ben onu, spor falan diyorum bir de:18: Hem de eşimin amcasıgile. İlle bi çorba olcak bi kepçe de olsa içmek gerekecek. Neyse salatayı falan bol yerim. Şöyle normal bir mevsim salatası vardır umarım.. Yoksa hani mayonezli falan salatalar yapıyolar ya :S Onlardan yiyemem. Ekmek yemiyorum zaten orda sorun yok. Heralde etli bişiler olur.. Olmadı sebze yemeği olur.. Yemekte öyle böyle idare ederim de tatlı olayını napcam Çok canım çektiğinden değil, çekse de yemem ama; ayıp olacak iştee.. Rejimdeyim falan demek istemiyorum. Kayınvalidem biliyo zaten gerçi, o söyleyebilir. Saolsun pek ısrar etmiyo, beni anlıyo da.. Diğerleri "Aaa artık gerek yok, yeter" dicekler "1 günden bişi omaz dicekler" "Ay bi lokmadan bişey olmaz" dicekler.. Dicekler de dicekler.. Ben de öyle çok ısrar edilince bi de sinirleniyorum "Yemicceeem!" diye böyle bağırasım geliyo.. 50 kere "Yok yemicem" diyorum, sinirim sesime yansıyo bu sefer de. Benimkiler olsa neyse, onlara her şeyi söylerim de.. Bunlarla kırk yılda bir, bir araya geliyoruz, ayıp olur.. Ucundan kıyısından alıcam kızlar mecbur.. Şimdiden söyliyim Pufff!! Sonra yine bana protein günleri... Perşembeye biraz zor 58
oyyy güzelim kiyamam ya bosver onlari soguk nevale ler sen takil bize isten firsat buldukcakızlar ben bu iş yerine hiç alışamadım çok mutsuzum herkes çok soğuk ay şu an ağlıyorum inanamıyorum kendime gerçekten yapmak istediğim iş haber yazmak ama beden böyle mutsuzum
offf ayni o baskilar bendede var ramazandan beri her daveti geri ceviriyorum:44: ama üzülüyor insanlar okadar zahmete girince saygisizlik gibi hissediyorum ben...haftaya arkadasima gidiyorum iftara dedim pesin pesin birsey yapma ben yemegimi getiririm yoksa diyeEvet canlar.. Haklısınız tabi. Acımıyor da diyorsunuz.. Ben işlevinden falan değil zaten korkumdan gidemiyom. Ama bir kaç kişiye daha sordum onlar da acımıyor dedi. Çektircem zaman bulursam artık hemen.. Şimdi de parasızlıktan gidemicem gerçi sanırım :S Eylül ayına bir diş parası bütçe planı yapiyim :76:
Ya bu akşam da yemeğe davetliydik biizz :S Unutmuşum ben onu, spor falan diyorum bir de:18: Hem de eşimin amcasıgile. İlle bi çorba olcak bi kepçe de olsa içmek gerekecek. Neyse salatayı falan bol yerim. Şöyle normal bir mevsim salatası vardır umarım.. Yoksa hani mayonezli falan salatalar yapıyolar ya :S Onlardan yiyemem. Ekmek yemiyorum zaten orda sorun yok. Heralde etli bişiler olur.. Olmadı sebze yemeği olur.. Yemekte öyle böyle idare ederim de tatlı olayını napcam Çok canım çektiğinden değil, çekse de yemem ama; ayıp olacak iştee.. Rejimdeyim falan demek istemiyorum. Kayınvalidem biliyo zaten gerçi, o söyleyebilir. Saolsun pek ısrar etmiyo, beni anlıyo da.. Diğerleri "Aaa artık gerek yok, yeter" dicekler "1 günden bişi omaz dicekler" "Ay bi lokmadan bişey olmaz" dicekler.. Dicekler de dicekler.. Ben de öyle çok ısrar edilince bi de sinirleniyorum "Yemicceeem!" diye böyle bağırasım geliyo.. 50 kere "Yok yemicem" diyorum, sinirim sesime yansıyo bu sefer de. Benimkiler olsa neyse, onlara her şeyi söylerim de.. Bunlarla kırk yılda bir, bir araya geliyoruz, ayıp olur.. Ucundan kıyısından alıcam kızlar mecbur.. Şimdiden söyliyim Pufff!! Sonra yine bana protein günleri... Perşembeye biraz zor 58
kapisalim yavru kus nezaman kadar ne kadar kiloanaaaaamm iyice gaza geliyorum kapışalım beaaa
Heeyyy!! Diş benim dişiiiimmm Saol :) Korkuyom ama acımıcak inşallah :)) Ucu görünüyo.. Tutabilir inşallah
kızlar ben bu iş yerine hiç alışamadım çok mutsuzum herkes çok soğuk ay şu an ağlıyorum inanamıyorum kendime
Evet canlar.. Haklısınız tabi. Acımıyor da diyorsunuz.. Ben işlevinden falan değil zaten korkumdan gidemiyom. Ama bir kaç kişiye daha sordum onlar da acımıyor dedi. Çektircem zaman bulursam artık hemen.. Şimdi de parasızlıktan gidemicem gerçi sanırım :S Eylül ayına bir diş parası bütçe planı yapiyim :76:
anaaaaamm iyice gaza geliyorum kapışalım beaaa
anaaa ne güzel kayınvalde benimki yeme artık patlıcaksın, şişko oldun, tut azcık boğazını diyo tabakları alıyo önümden walla
Hahahha O nasıl bişey kız öyle heheh Benim annem bile öyle demez, ağlarım valla.. hahah
anaaa ne güzel kayınvalde benimki yeme artık patlıcaksın, şişko oldun, tut azcık boğazını diyo tabakları alıyo önümden walla
kapisalim yavru kus nezaman kadar ne kadar kilo
kapışın ve kediciği de alın aranıza bence
haftaya pazartesi kim daha çok verirse?
ayyy tenarrrr çok güldüm kız,hakikaten öyle mi yapıyor kaynanan
eveeett kedi sen de gel hadiii. gel pisi pisi pisi geeelll :86:
he walla medesam yaa, geçen bayram bi güzel kıtır kıtır tulumba tatlısı almışlar ben de hop hop yutarken yeter yeme sen artık deyip aldı önümden, mutfaktan gizlice aşırmak zorunda kaldım
.......
güllaç falan yapmış olsa bari,hiç değilse sütlü felan olur
ye kuzum azıcık ille ısrar ederlerse,ay amaa ben de sinir oluyorum öyle durumlarda.neden bu kadar ısrarcı oluyorlar ki anlamıyorum ama ben inatla reddediyorum yani sanırım inada biniyor biraz
hele bi de yıllarca yeme diyenler şimdi ye diye ısrar edince iyice sinirleniyorum ........
ayyy tenarrrr çok güldüm kız,hakikaten öyle mi yapıyor kaynanan
Ay çok güldüm yaaa Puhahaha Aşırmaya kadar vardı demek hahaha..........
he walla medesam yaa, geçen bayram bi güzel kıtır kıtır tulumba tatlısı almışlar ben de hop hop yutarken yeter yeme sen artık deyip aldı önümden, mutfaktan gizlice aşırmak zorunda kaldım
yok delycim yaa ben 4 unu de aldırdım hem dee benimkiler gömülüydü, ameliyatla aldılar yani çekim diil. ucu çıkmış olan vardı bi tane çok kolay çıktı o. asıl içerde çürürse kötü oluyo, çekerken kırılıyo bu sefer kesip almak zorunda kalıyolar kalan parçayı, bu dişlerin hiç işlevi yok bir an önce aldır gitsin bence
alalim alalim kedisi de alalim
eveeett kedi sen de gel hadiii. gel pisi pisi pisi geeelll :86: