- 6 Mayıs 2011
- 2.308
- 91
Gidiyor bebeğim hepsi gidiyor Tecrübe ile sabittir
ne güzel zayıfladın sen bulaşık suyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidiyor bebeğim hepsi gidiyor Tecrübe ile sabittir
ne güzel zayıfladın sen bulaşık suyum
ben 3 gün atak evresini uyguladım,fakat çok mide bulantısı çektim ve bıraktım.sonra diyetisyene gittim,verdiği diyet bana çok uygun,hedefimiz ayda 4 kilo ama,dukanda daha hızlı veriliyor galiba kilolar,o yüzden biraz tereddütte kaldım arkadaşlar.ne önerirsiniz,ayrıca 89 kiloyum,doğum sonrası ki,lolar bunlar,6 yaşında oğlum var.
Diyet yaparken sağlık durumunuza ve dayanma gücünüze göre ayarlayarak spor yapınız. Uzmanlara göre en sıkıntısız ve ayrıca etkili olan spor yürüyüş. Siz gençsiniz. Atak evresiyle bile günde yarım saat yürüyüş yapabilirsiniz. 45 yaşındayım . Ben bile atak evresinde günde yarım saat yürüyordum. Bunun dukan diyetine çok faydası olduğunu düşünüyorum.
Kızlar kafama çok takılan bir soruya yanıt verir misiniz?
Atak evresinde ve seyirde light kola ve light gazozlara izin var. Bu nedenle günde bir adet light Camlıca gazoz içiyordum ve bu bana iyi geliyordu. Acaba diyorum bu kilo vermemizi yavaşlatır mı?
Dukanla çok kilo veren arkadaşlarımız bu içecekleri içtiler mi?
Dukan maden suyunu da serbest bırakıyor. Maden suyu hakkında ne düşünüyorsunuz?
vuuuu bu cok güzel bir haber isteeeŞu ideal kilolarımızı bi görelim parti sözüm var burda heheheheheh Ankaraya beklerim dukan usulü yapabildiğim ne varsa hepiciiini yapıp yirizzz
oy kiyamam ben sana tatlimmmm e sey yapsanaaa pizza mizii peynir salam koy üzerine misaman allahımm!! evde iftada yiyebileceğim hiçbi şey kalmamış et tavuk kıyma hepsi tükenmiş :S dışarı da çıkmak istemiorum, para da harcamak istemiorum ödül öğünü yapıym dedim ödül ögünü için bile uygun bi şey yok dolapta el mahkum dolaptaki ufak tefek şeyleri tırtıklıcam peynirdi, salamdı artık allah ne verdiyse
yaratıcı bi şeyler gelmio aklıma valla oruç oruç, yoksa kesin evdeki malzemelerle de 3 günlük yemek çıkar :44:
kiiiiz cok leziz geliyor kulaga...Dukan Grup: Kıymalı Börek
böyle bi tarif buldum ben dukan tariflerini tutturamayan biri olarak cesaret edemedim foto falanda yok dukanın kitabından uyarlanan tariflermiş sizce nası?
vuuuu bu cok güzel bir haber isteee
oy kiyamam ben sana tatlimmmm e sey yapsanaaa pizza mizii peynir salam koy üzerine mis
kiiiiz cok leziz geliyor kulaga...
maaalesef ben basladim basalyayli kiyma yiyemedim yagsizini bulamadigim icin
oy kiyamam ben sana tatlimmmm e sey yapsanaaa pizza mizii peynir salam koy üzerine mis
onu sahurda yapıorum ya yulaf kepeğini gece yiyorumki bütün gün tok tutsun beni
çok teşekkür ederiiimmm
reca ederim bebem
bak kuşum bu tarifim daha güzelmiş,bunu yap sen de :)
Çikolatalı Kek
2 su bardağı yoğurt
4 yumurta
6 kaşık yulaf kepeği
2 paket kabartma tozu
damağınıza göre tatlandırıcı
Çikolata aroması
2 tatlı kaşığı kakao
Hepiciğini karıştırıp kalıba döktüm,önce yüksek sonra 180 derecede pişirdim.
Çok lezzetli oldu,arzu eden dukanella gibi sıvı bir sos yapıp üstüne de koyabilir,dolapta dursa falan çikolatalı pasta gibin olur
yaa bob'la herşey iyi güzel hoş gidiyordu,h.sonu için tatil planımızı ve hatta diğer haftaki tatil planımızı bile yapıp otel rezervasyonlarımıza ve hatta yemek yiyeceğimiz restaurant rezervasyonlarımıza kadar yaptırmıştık.gelin görün ki öfff bu sabah atıştık yahuuu ve bu sefer ona çok da kızamıyorum.çocuk bir konuda yorum yapıyordu ama yorumu bana göre çok saçmaydı ben de tersledim.ama sonuçta o onun kendi yorumu yani niye tersliyorsun ki ama karnım açtı o sıra sanırım açlığın acısı çocuktan çıktı
çok da terslemedim aslında ama o da uzattı durdu ben de ehhh oldum.vapurdaydık,kalktım çektim gittim alt kata,sonra da ayrı ayrı indik görmedik bile birbirimizi
oysaki sabah birlikte vapur keyfi yaparak kahvaltı ederek işe gidecektik
neyse hallederik herhalde bakalım
Bugüüüün en son şubatta gördüğüm arkadaşımla iftara gitceeem. Giydim elbisemi şok etkisi yaratmak için bekliyorummmmm
Abim de dünnn anneme bu kız iyice eridiii, hasta mı ne dedi ahahahahahaha çok güldümm çokkkk
foto isteriz