kadınlarda 70-90 kilo aralığında ayda 2.5 kilo vermk normalmiş.hızlı kio vernce safra kesesnde taş şeer hastası kısır olunuyomuş
bak bu çok doğruu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadınlarda 70-90 kilo aralığında ayda 2.5 kilo vermk normalmiş.hızlı kio vernce safra kesesnde taş şeer hastası kısır olunuyomuş
selam kızlar hadısede dukan yapmıs haberınız varmı buraya takılıyodu belkıde kımbılır
Canım ilk insanlar tamamen et ile besleniyorlardı, tahıl dolayısıyla yüklü karbonhidrat insan hayatına çok sonra girdi, özümüzde hepimiz avcıyız, hepimiz et oburuz, bunun aksini iddea edeni mağmaya doğru uğurluyorum, ben hiç ama hiç etkilenmiyorum bu tip söylemlerden, bu açıklamalar tamamen duygusal ve bu adam bana hiç samimi gelmiyor tamamen reklam, bi şarlatan tipi var adamda bir gün katıldığı bir programı arayıp şarlayasım var
tatlım şimdi denedim tam yapıştırdım site gitti oluşmamışsa birdaha denerim dediğini tam yapmıştım şans http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSDaP4X/weight.png
yaşasın sağolasın tenerrr cim şuan mutluluktan ağlaya bilirim.özel mesaj için daha mesaj sayım dolmamıştı.sabrın için sonsuz teşekürleröpüldün tatlım.
Sonuna kadar katılıyorum sana. Dukkan tekerlerine taş koydu tabi bunların. Adam beslenme ile ilgili sağlam tüyolar verdi bize. Hatta arada foruma girip Dukkan' la ilgili negatif bilgiler, görüşler ıvır zıvırlar paylaşanların arasında da mutlaka bir kaç diyetisyen vardır gibi geliyor bana. Çok da dertleriydi bizim sağlığımız.. Bu kadar önemliydik biz de, niye bedavadan zayıflatmadınız milleti. Maşallah pabuç kadar muayene ücretleri... Halkın sağlığı vs. madem bu kadar umurunuzda hadi bakalım obeziteye savaş diyip, dökülün meydanlara. Bu ne aşktır arkadaş, bizi Dukan' dan korumak için memleketin tüm diyetisyenleri el ele vermişler. Herkes işine baksın.
tamam canım beklemeye geçtim , bugün çok fena bozdum diyeti bak sırf senin hatrın için heee çok acayip diyet dışı bir yemek yaptım ama nasıl bir yemek oldu anlatamam, 1 aydır yediğim tatsız tuzsuz yemeklerden sonra böyle damağımda lezzet tanecikleri dans ediyor hala o derece yaniiii
kilo mu aldın sen bebem kaç oldun şimdi??
herkese merhaba. duka dieti ben de uyguladım. yalnız 9-10 ay önce yaptım bu dieti. 22-23 gün gibi bir sürede 8 kg verdim. çok da memnundum. eskisine göre çok daha zinde ve enerjik hissettim kendimi diet boyunca. yağ ve hamur işinin insanda ne kadar büyük ağırlık yaptığını farkettim. ben bu dietten güzel sonuç aldım yani. spor yapımıyorum ama harketli bir tempoda çalışıyordum. neyse sonra istifa ettim ben. aylardır home ofis çalışıyorum. işi bıraktıktan sonra 5 kg aldım ama benm suçum bu. düzensiz yemeğe başladım. pasta börek kek yapmaya aşırı meraklayımdır, kursuna gttim, yaptım yaptım yedim sonuç olarak kg aldım tabi. yalnız temmuz ayının başında tekrar başşladım dukan'a. fakat yaklaşık 3 haftada sadece 3 kg verdim ve nefes darlığı yaşadım. sanırım zorladım kendimi. zaten dukan'ın kendisi de diyor bu dieti haytınız boyunca en fazla 2 kez yapın die. 2. kez yaramadı yani bıraktım diyeti. şimdilerde akdeniz dietini araştıyorum sanırım onu yapmaya başlıcam. akdeniz dietini deneyen var mı acaba? forumda onla ilgili başlık bulamadım da.
ben lor koymadan da yapıyorum aslında ama hiç kokmuyor, ama benimkiler market yımırtası seninkiler köy yımırtasıysa ondan kokuyodur
rica ederim donbulcum ni demek
Sonuna kadar katılıyorum sana. Dukkan tekerlerine taş koydu tabi bunların. Adam beslenme ile ilgili sağlam tüyolar verdi bize. Hatta arada foruma girip Dukkan' la ilgili negatif bilgiler, görüşler ıvır zıvırlar paylaşanların arasında da mutlaka bir kaç diyetisyen vardır gibi geliyor bana. Çok da dertleriydi bizim sağlığımız.. Bu kadar önemliydik biz de, niye bedavadan zayıflatmadınız milleti. Maşallah pabuç kadar muayene ücretleri... Halkın sağlığı vs. madem bu kadar umurunuzda hadi bakalım obeziteye savaş diyip, dökülün meydanlara. Bu ne aşktır arkadaş, bizi Dukan' dan korumak için memleketin tüm diyetisyenleri el ele vermişler. Herkes işine baksın.
günaydın güzelleriimm...bugün 105 gördüm tartıda çok mutlu oldum sahiden adım adım ikili basamaklara ilerliyom