ben 38 olayım yeter...dolapta bi 38 beden elbisem var seneye yaza giycem onu:))
tabii giycen kuzum. sen zaten uzun boylusun öyle olunca 38 de çok fıstık olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 38 olayım yeter...dolapta bi 38 beden elbisem var seneye yaza giycem onu:))
kızlar aklımdayken yazayım bi tane peynir aldım bugün karper dilimli light.yağ oranı yüzde 7 tadını beğendim bide kaşar gbi erimesi çok hoşuma gtti...bugün sıcacık krebimin içine sardım yanında birazcık domatesle yedim çok güzel oldu
http://1.bp.blogspot.com/-WDPlcdob3Is/TzP2YHQ3GDI/AAAAAAAAABo/gcVhjq1wRfo/s1600/080220122970.jpg için Google Görsel Sonuçları
ahh ahh o günler bi gelse.....tabii giycen kuzum. sen zaten uzun boylusun öyle olunca 38 de çok fıstık olur
vitamin al tabi kuzuuu mutlaka al bence
vitamin kilo verimini durdurmaz dmi?
fistik olucaaam alsancakta seninle salinicammmm eylül sonu ekim basi arasi birsey istee ama cokta gec kalmak istemiyorum püfür püfür havasi olsun istiyorum...oyyyy kuzuuuum bende seniii çooook ama çooook seviyorummm,bunu sen de biliyorsun
resmen savaşıyorum ben o yağ kütleleriyle yaaa,onlar her inat ettiğinde ben daha da inat ettim.sen de öyle yap kuzum hiç pes etme sakın.sonunda fıstık olacağın günleri hayal et
prensesim benim eylülde mi geleceksin sen bakeem ???
kuzum tarif için sempatikaya da sana da çok teşekkür ediyorum
Kızlar bugün şöyle bi alışverişe çıktım, daha yeni döndüm eve. Cicilere baktım. Çok güzel elbiseler denedim. Hele bir tane gördüm bayıldım, baktım 36 beden. Dedim kıza bunun 38 ' ine bakabilir miyiz? Kız, hanımefendi o size olur demez mi, 36 beden. Kendimi bi tuhaf hissettim. Başka birinin bedeniyle alışverişe çıkmışım gibi. Yahu 3 ay önce 44 beden pantolonu alan kimdi o zaman :)
Neyse girdim kabine 36 beden elbise sen cillop gibi otursun üzerime. Bendeki mutluluğun resmini çizebilen çizsin :)
Kabindeyken yan kabinde elbise deneyen bir bayanın sesini duydum sonra: Bana bunun bir beden büyüğünü verebilir misiniz :)
Ne tanıdık bir cümleydi bu bir zamanlar.
Ben de sahurda öyle yiyordum, peynir delisiyim ben bayılıyorum peynireeee artık sahurda zar zor yiyorum, dün gittim tulum peyniriyle isli peynir aldım az bişi onlarla yiyorum sahuru, susatmasını bile göze aldım tulumun artık, kaç gündür aynı şeyleri yemekten bööööğğğk geldi, tost makinesini mutfağın en ücra yerine saklıycam ramazan bitince, krebide uzun bir süre yiyemem sanırım
krebin yumurta kokusu kötü nası giderebilirzki o kokuyu...ekmekte yapamıom ben poğaça yapmıştm güzel olmuştu ondanda bıktım...izmir tulumu burnumda tütüyo valla...
tatlım çoğumuzun öyle oluyor bende de nerdeyse 1kg fark oluyor.Sabah ki kilomuz geçerli tatlım,diyetisyene giden arkadaşım söylemişdi bana.
Ben de bugün başladım Dukan Diyetine. İlk gün için iyi gitti. Bugün çıktım eksiklerimi tamamlamaya çalıştım. Aklıma takılan birkaç soru var bu konuyu görünce sormak istedim.
*Sanırım diyete başlamak için yanlış zaman seçtim ama beklersem vazgeçebilirim diye korktum Doğum kontrol hapı kullanıyordum geçen ay ara vereyim dedim vücudum dinlensin diye ama 40 günü geçti regl olamadım ağrım var şişkinliğim çok Farlutal kullanmayı düşünüyorum adet söktürücü olarak Kiloda oynama olup olmamasını etkiler diye düşünüyorum o da motivasyon bozukluğu yaratmaz inşallah. Adet öncesi ve adet sonrası kilo arasında oynama oluyor mu?
*Dukan kitapta doğum kontrol hapı kullanırken kilo verme süresinin değişebileceğiyle ilgili bilgiler varmış hem doğum kontrol hapı kullanıp hem de diyete devam eden var mı gerçekten etkiliyor mu?
*Tatlandırıcı olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? Malum bu konuda da spekülasyonlar dolaşıyor o nedenle hangi marka güvenli bilemedim.
*35-40 kg civarı vermem gerekiyor atak süresini 10 gün olarak düşünüyorum uygun olur mu?
*Şu an elimde bir Sinbo tartı var her seferinde farklı tartıyor dijital tartı olarak hangi marka almalıyım?
Dukan' da da diyet yapmakta da ilk tecrübem diyebilirim o nedenle yanlış adımlar atmak istemiyorum.
Çayıma ve kahveme şeker ilave etmiyorum ama sütlü tatlı ve yaş pasta türünü çok seviyorum. Bu nedenle Splenda'nın pastalar için kullanılan tozunu aldım. Yulaf kepeği ile kıvam verip sütlü tatlı ve yulaf kepeği ile pandispanya yapıp yaş pastalar yapmayı düşünüyorum. Tabi Dukan'daki ölçüye göre yiyeceğim. Günde 2 kaşık yulaf kepeğini geçmemek şartıyla ve Dukan'ın yasaklı yiyeceklerini içermemesi de gerekiyor.Splenda hemen araştırıp alayım, çay-kahve için iyi olur. Melike Mehmetoğlu' nun kitabında okudum Splenda' yı ama hep kekte tatlıda kullanınca tatlılara katmak için özel tatlandırıcı sanmıştım. Teşekkür ederim cevabın için :)
Bugün lise arkadaşımla iftara gittim. Uzun zamandır görüşemiyorduk. Beni benden alan cümleler sarfetti, mutluyum mesudum ayaklarım yere basmıyor, bulutların üstündeyim, zayıflamışım ben be yaaaa hehehehehe. Şimdi de kendime içli köfte yapcamm dukan usulüüü
oh yahuuuu protein günüm bomba gibi gecti bir hafta deli gibi tatil yapip hic dukana uymayan hareketlerde bulunduktan sonra bu iyi geldi
+400gr olmusum bi haftalik tulumba pide faslindan sonra buna da sükür diyorum ve üc gün proteinime devam ediyorum