afiyet şeker olsun:) insan yaratıcılığını konuşturuyo işte zorda kalınca:)bi arkadaşımla beraber yapıyoruz diyeti konuşa konuşa fikirlerde çıkıyo..dünde çakma bulgur pilavı gibi bişi yaptım..uydurmasyon ama renk katıyo diyete:)
ben de bu diyetin en çok yemek uydurmasını sevdim zaten...eskiden yemek yapmaya üşenirdim haftada bir iki kere yapardım ve çok kallavi yapardım...ama şimdi her akşam yemek yapıyorum ve az vaktimi alıyor..eşim de sağlıklı şeyleri sevdiği için rejim yapmasada akşam benim yemeklerden severek yiyor..
bu arada yine eşim dedim yaaa
hay senin eşine desenize
evet diyatbetik olanını kullanabilirsin ama ben sakarin vucutta biriktii için tatlandırıcı kullanmıyorum bir ara meyve şekerinden yapılanı var hani markası sp..nda ondan almıştım ama büyük kutusu 35 liraydı çok pahalıydı
birde ömür boyu tatlandırıcı mı kullanıcam ben tamamen şekeri bırakmak istiyorum diger herşeyde bıraktım şekeri light bile olsa kola içmiyorum çünkü acıktırıyor zira vucut tatlandırıcı ile normal şeker arasında ayırım yapamıyormuş onu da şeker gibi işliyormuş tevekkeli beni acıktırması bundan
[yarın ve pazar da dahil olmak üzere 2 hafta boyunca aralıksız sınavlarım var bu arada bana başarılar dileyinhafta sonu olan sınavalr için çalşmam gerek 6 ders var daha ve ben hala burdaym D bağımlılık burası bağımlılık
BAŞARILAR DİLİYORUM ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN, BU ARADA EKMEKLERİNDEN DENEDİM ŞAHANE OLDU KREBE FALAN BİN BASAR BENCE:))))
merhaba kizlar bugun tartida 500gr daha gittini gordum bugun 4. gunum toplamda 1100 gitti cok guzel bir duygu gitgide hafiflemek atagi10 gun yapicam hepsini 10 gun yapmayi dusunuorum zamanim okadar zaten haziranin 29da ucaga binmeden incecik olmak istiorum nisanlim sasirsin istiorumkizlar bisi sorcam :44: meyveli yogurt yeme hakkimiz varmi birde cay kahveye tatlandiriciyla icebilirmiyiz
yok canım yok sen yanlış olandan almışsın,daha doğrusu yanlış değil de diğeri daha iyi..splendanın 3 ürünü var,biri küçük kutuda taneli...diğeri senin aldığın granül ve poşetli..bir de benim aldığım var..bildiğin toz şeker büyük kutuda..onun da 2 boyu var..ben büyüğünden almıştım,1 aya yakın gitti...haberin ola...
afiyet şeker olsun:) insan yaratıcılığını konuşturuyo işte zorda kalınca:)bi arkadaşımla beraber yapıyoruz diyeti konuşa konuşa fikirlerde çıkıyo..dünde çakma bulgur pilavı gibi bişi yaptım..uydurmasyon ama renk katıyo diyete:)
ben de bu diyetin en çok yemek uydurmasını sevdim zaten...eskiden yemek yapmaya üşenirdim haftada bir iki kere yapardım ve çok kallavi yapardım...ama şimdi her akşam yemek yapıyorum ve az vaktimi alıyor..eşim de sağlıklı şeyleri sevdiği için rejim yapmasada akşam benim yemeklerden severek yiyor..
bu arada yine eşim dedim yaaa
hay senin eşine desenize
birşey sorabilirmiym bende yarın başlıyorum bütün hazırlıklarımı yaptımsadece merak ettiğim kilo ölçme sürecini nasıl yapıyorsunuz her sabah mı her akşammı yoksa her süreç sonumu düzenli uygulayan birinizden cevap alabilirmiyim? sabah tartılmakmı daha mantıklı yatmadan öncemi?
birşey sorabilirmiym bende yarın başlıyorum bütün hazırlıklarımı yaptımsadece merak ettiğim kilo ölçme sürecini nasıl yapıyorsunuz her sabah mı her akşammı yoksa her süreç sonumu düzenli uygulayan birinizden cevap alabilirmiyim? sabah tartılmakmı daha mantıklı yatmadan öncemi?
:))olsun zararın neresinden dönsek kar..ayrıca benim artık kaçamak yapma gibi bi lüksüm yoktu inan feci kilo almıştım..eşofmanla bile rahat edemez olunca insana bi hırs geliyo artık:))şöyle düşündüm yıllarca yedim yedim noldu..hep aynı şeyler sanki ben bilmiyomuşum kilo aldığımı gibi her gören çok kilo almışsın dedi ikide birartık el frenini çekmenin vakti gelip geçtiğinden karar verdim..en kötü bi sene allah ömür verirse yiyemicem kirazı eriği..eğer düzgün yaparsamda çabuk kavuşcam meyveye makarnaya die kendimi eğittim:)ve hızla sonuç alıncada hiç kaçamak yapmak cazip gelmedi..bi kere nutella kavanozuyla inanılşmaz savaştım ama yemicem ulen dedim:)napalım artık biraz daha sıkcaz dişimizi..çok zor sahiden ama isteyince gerçekten başarıyo insan..
10 günlük atak ciddi obezite sorunları olanlar için ve dr kontrolünde yapılması gerekiyor 5 ten fazla yapma bence çünkü zaten bu sürede giden gidecek hiç kaçamak yapmaz kuralları yerine getirirsen yeterince incelirsin diye düşünüyorum
çorbanın tarifini yazmadan sayfaları kapatmışımtekrar dönmeyim başına numara bilen varsa yazarmı kaçınca sayfada
tavuklu maydonozlu olan çorbanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?