Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de bu diyetin en çok yemek uydurmasını sevdim zaten...eskiden yemek yapmaya üşenirdim haftada bir iki kere yapardım ve çok kallavi yapardım...ama şimdi her akşam yemek yapıyorum ve az vaktimi alıyor..eşim de sağlıklı şeyleri sevdiği için rejim yapmasada akşam benim yemeklerden severek yiyor..

bu arada yine eşim dedim yaaa
hay senin eşine desenize

:))maşallah diyorum allah ayırmasıno konudda şanslısın ayrı ayrı yemek ayarlamak zor iş..ama eşimle benim yemek zevklerimiz hiçbir zaman uymadığından ben diyette olsamda olmasamda genelde ayrı yemekler yiyoruz..pek deişen bişi yok ben sadede et yemeklerine daha çok eşlik ediyorum..ayrıca eşim tavuğu ağzına sürmez o nedenle yollar bu noktada baya ayrılıyo:)

işte splendanın özelliği en sağlıklı olanı ve vücuttan hemen atılan tatlandırıcı olmasıymış duyduğuma göre. o yüzden pahalı sanırım.bir de ben eczanede toz olanını bulamadım.

BAŞARILAR DİLİYORUM ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN, BU ARADA EKMEKLERİNDEN DENEDİM ŞAHANE OLDU KREBE FALAN BİN BASAR BENCE:))))[/QUOTE]

çok teşekkürler! afiyetler olsun :) benim de işe yarar bir tarifim var

BAŞARILAR DİLİYORUM ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN, BU ARADA EKMEKLERİNDEN DENEDİM ŞAHANE OLDU KREBE FALAN BİN BASAR BENCE:))))

di mi di mi bence de öyle....[/QUOTE]

afiyet olsun :)

10 günlük atak ciddi obezite sorunları olanlar için ve dr kontrolünde yapılması gerekiyor 5 ten fazla yapma bence çünkü zaten bu sürede giden gidecek hiç kaçamak yapmaz kuralları yerine getirirsen yeterince incelirsin diye düşünüyorum

tatlım benim aldıgım da hani şu eski büyük kibrit kutuları var ya onlar gibiydi büyüktü böyle.sarı değil kahverengiydi kutusu. granül değildi yani. ve inan bana o yaklaşık 2,2 ay gitti
ama almicam bi daa tatlandırıcısız hayata merhaba dimek istiyorum

neden vitamin takviyesi yapmayı düşünmüyorsun zaten dukanda kullanın diyor sonra bıraktığına pişman olursan sil baştan yapmak gerekecek ve verdiğin kiloları geri alacaksın mesela hem vitamin alıp hem 3. seviyeye geçsen daha iyi olmazmı

QUOTE=OCD;19399509]Merhabalar ,
kızlar tansıyonum buyuk 9.9 kucuk 5.5 su an.
Nedenlerı arasında beslenme yetersızlıgı b12 ve folık asıt yetersızlıgı dıye okudum ve bu sebepden olduguna karar verdım.normal yasantımda hıc bu kadar dusuk tansıyonum olmamıstı.dıyete basladıgımda tansıyonum dusmeye basladı.
Malesef uzulerek dukan dıyetını bırakıyorum. [/QUOTE]

sadecacım uydurma muydurma muhakkak paylaş bizimle emi
ben seninçorba tarifini çıktı aldım demin
başlıkta DUKAN USULU TAVUK ÇORBASI

niye diyelim yaa
hayatımızın büyük bir parçası onlar. keşke benim ki de akşam evde olsa da saglıklı yemekler yese.. ama o gittiğinden beri kilo verdim ben.. o olsa yerdim onunla beraber. şu dokuz kiloyu verim öle gelsin

birşey sorabilirmiym bende yarın başlıyorum bütün hazırlıklarımı yaptım sadece merak ettiğim kilo ölçme sürecini nasıl yapıyorsunuz her sabah mı her akşammı yoksa her süreç sonumu düzenli uygulayan birinizden cevap alabilirmiyim? sabah tartılmakmı daha mantıklı yatmadan öncemi?

ben her gün sabah kalkınca tuvaletten sonra çıplak tartılıuyorum.
akşam tartılınca sabaha göre +500 +1000 gr fazla çıkılıyor genelde.. ama haftada bir tartılanda var tabi

sabahları uyanınca aç karnına üstünde minumum kıyafetle tartılırsan en doğru sonucu alırsın sabahla öglen yada akşam arasında ciddi farklar oluyor birçok şey yemiş içmiş olduğumuzdan

herkese merhabalar kızlar harikasınız harikasınız tek kelimeyle süpersiniz çakma yemekleriniz çorbalarınız ekmekleriniz süper süper süper insan gerçekten bıkıyor ya sürekli et süt tavuk balık gına geldi vallahi ama az önce 15 günden beri ilk defa çorba içtim kızlar normalde ekmek yemediğim için çorbayı sevmezdim nasıl özlemişim anlatamam yahu sadecacım senin çorbanı yaptım ben dün hindi gerdan almıştım onunla yaptım içine kepek vede top karabiber attım birde maydonoz terbiye felan çok güzel oldu allah sizleri başımızdan eksik etmesin ayrıca seni çok çok kutluyorum azminden dolayı 5 ayda işte budur dedirtecek cinsindensin yani ayrıca ekşili köfteyi dukana uygun nasıl yapıyorsun ben pek ayrı pişiremiyorum ilk defa bugün bu çorba oldu ayrı yaptığım yemek

arkadaşlar azcık yazın ya yemek yapmaya gittim hadi bir kahve molası verip okuyayım dedim 30 dk geçmiş şimdi ütü yapacağım az acıyın banada yazarak çok yorulmayın bizide yormayın

artık hızınıza yetişemiyorum hele birde ogün evde yoksam akşama okuda oku

Hoşgeldin)) Hayırlı olsun.-)
Normalde sabah erken kahvalıdan önce tuvalet işlerini hallettikten sonra tartılmak gerek. Ben herün aartılmıyorum, zira o 100 gr.lık oynamaların moralimi bozmasını istemiyorum.-) Pazartesi başladı ve pazartesileri tartlıyorm..Başarılar

canım çok güzel özetlemişsin haklısın.bende eşofman giydiğimde hemen basenlerim sırıtıyordu her nekadar bana yakıstığını söylesede bizimkiler ben rahatsız oluyordum.dukana ne zaman başladım hatırlamıyorum ama 1 ay olmustur sanırım ve basenlerim,göbüşüm ve yanlarım gitti herkesten güzel şeyler duymak harika.halalarımın kilolu olması nedeniyle sürekli senin sonun benim gibi demelerinden sıkıldım ve dukana başladım daha öncesinde kavitasyona gittim vs vs ama bu dukan benim kendime olan özgüvenimi tekrar kazandırdı.bu yazdıkların benim için güzel bir ders oldu sanırım duymak istediklerim bunlarmış bir daha kaçamak yapmak yok.

aa olemi cnm ben bilmiodum kitabin olmadigi icin cok saol soledigin icin ozaman 5 gun yapicam bugun ben meyveli yogurt yemistim sabah bilmiodum yasak oldugunu o kacamak olurmu bilemiorum ama bende 5 gun sonra sebzeye gecim bari

çorbanın tarifini yazmadan sayfaları kapatmışım tekrar dönmeyim başına numara bilen varsa yazarmı kaçınca sayfada
tavuklu maydonozlu olan çorbanın

canım söylediğin sanırım bu
sadeca kullanıcısından alıntı
evet gerçekten çeşitlilik olunca zevkle yapılıyor..keşke vaktin olsaydı öbüt türlü sahiden zor ve sıkıcı..belki sana fikir olur..mesela ben çorbalarımı 2 günlük yapıyorum..normalde günde 2 kaşık yulaf yememiz gerektiğinden 4 kaşık yulaf ezmeli yapıyorum çorbamı..üstelik inan çok kısa zamanda pişiyo..öreneklemek gerekirse benim en sevdiklerimden..2 parça kemiksiz tavuk budunu yaklaşık yarım lt suda haşlıyorum..içine bütün soğan ve karabiber falan..sonra soğanı ve tavuklarını ayırıp yulafları ekliyorum..tavuklarıda didikledikten sonra içine atıyorum..yulaf hemen pişiyo zaten..1 yumurta sarısını yarım limonla çırpıp alıştırarak ilave ediyorum..kapatmaya yakın maydanoz doğruyorum sahiden süper oluyo..en azından akşamdan yapıp ertesi gün akşam yemeği niyetine yiyebilirsin belki..yada daha kolayı yayla çorbası benim 5 ay bunların arasında geçti hemen hemen:)

Selam Arkadaşlar,

Bugün 300 gr daha gitmiş.. 7 li rakamlara kaldı 300 gr.. Yapın diye söylemiyorum ama ben lokma şeklinde günlük kaçamaklar yapıyorum.. Mesela canım çikolata mı istedi, bir lokma alıyorum..Ama sonra günün kalanında daha dikkatli gidiyorum, daha sık prot. yiyorum, ve daha çok sıvı tüketmeye çalışıyorum..Şu ana kadar hiç duraklama yaşamadım, ve ort 200-300 gr hep gitti. Bu durum diyete devam motivasyonumu da arttırıyor tabiiki, sıkılmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…