- 5 Ekim 2008
- 704
- 0
- 44
CANLARIM GÜNAYDIIINNNN
ramazan iş güç hırsız denetim vs. derken hiç giremiyorum kızlar akşamda canım boğazımda oluyo ama hep aklım sizde az kaldı gitti ramazanın yarısı dengem bozuldu bitsin yine full burda olucam..
bu hafta regl oldum ama gece kayınpederlerde sahur yaptığımız için yine kalktım ayıp olmasın diye ve gece yedim sabah kahvaltı etmedim 2 ye kadar ikide öglen yemeği yedim falan ne oruç ne değil sağpıtık bişe oldum dünde görümcem iftara çağırdı bir sürü şey vardı kendimi tuttum ama ben dukanın turşu kısıtlısını yanlış anlayıp biraz kaçırdım galiba sabah bi kalktım davul kimin olmuşum sonuç geçen hafta verdiğm 1,5 geri gelmiş neyse ramazanı hiç vermeden de geçirsem olur demiştim zati
bildirim şöle üzülerek canlarım
başlangıç:07.06.2012
kilo:83.3
geçen hafta 75,6
bu hafta: 77
gelen:1,4
tıoplam giden:6,3
napim yaa kaçamak olmuş bu demekki dukanda hiç bişeyi affetmio vallahi
yarın oruca başlıcam tekrar sanırım buraya da sık sık girmem lazım kızlar siz olmayınca motivem sıfır oluyo vallahi kaç gündür yulafımıda yemiyorum ondan mı oldu aceppp
canlarımsınız öptm
aliyem canıminşallah iyi gecer kuzum ben sana göre çok az verdim ama inan bnim pantolonlarda irenç kıçtan çok verdim altıma yapmışım gibi duruyoooo almakta istemiyorum bekliyorum biraz ramazandan sonra net belli olsun yinede geçici bitane alıcam insan içine çıkmaya .... ama güzel yaa kıyafetlerin olmaması
canım harikasın tebrik ediyorum kız nettin 77 birlikte görmüştük dur bakimm aldın başını gittin bebemm ayrıca iftarda sana sabırlar kuzuu
canım ne mutlu gidiyi vallah kilocuklar az kalmış çiftlere
KİLO VEREN ve verecek olan tüm dukaniçelerimi tebrik ederimmmmm
ramazan iş güç hırsız denetim vs. derken hiç giremiyorum kızlar akşamda canım boğazımda oluyo ama hep aklım sizde az kaldı gitti ramazanın yarısı dengem bozuldu bitsin yine full burda olucam..
bu hafta regl oldum ama gece kayınpederlerde sahur yaptığımız için yine kalktım ayıp olmasın diye ve gece yedim sabah kahvaltı etmedim 2 ye kadar ikide öglen yemeği yedim falan ne oruç ne değil sağpıtık bişe oldum dünde görümcem iftara çağırdı bir sürü şey vardı kendimi tuttum ama ben dukanın turşu kısıtlısını yanlış anlayıp biraz kaçırdım galiba sabah bi kalktım davul kimin olmuşum sonuç geçen hafta verdiğm 1,5 geri gelmiş neyse ramazanı hiç vermeden de geçirsem olur demiştim zati
bildirim şöle üzülerek canlarım
başlangıç:07.06.2012
kilo:83.3
geçen hafta 75,6
bu hafta: 77
gelen:1,4
tıoplam giden:6,3
napim yaa kaçamak olmuş bu demekki dukanda hiç bişeyi affetmio vallahi
yarın oruca başlıcam tekrar sanırım buraya da sık sık girmem lazım kızlar siz olmayınca motivem sıfır oluyo vallahi kaç gündür yulafımıda yemiyorum ondan mı oldu aceppp
canlarımsınız öptm
ben dün kaç mağaza gezdim. hiçbir şey bulamadım. arada bir yerde kalmışım bedenler ya büyük ya küçük geldi. bütçe de dar, o yüzden fazla alternetif üretemedim. en sonunda siyah bir gömlek aldım vaikikiden. ço çirkin ama bol gelen siyah pantolonun üstüne giyeceğim. bugün iş görüşmesi var. bana dua edin, şans dileyin, hayırlı bir görüşme olsun...
aliyem canıminşallah iyi gecer kuzum ben sana göre çok az verdim ama inan bnim pantolonlarda irenç kıçtan çok verdim altıma yapmışım gibi duruyoooo almakta istemiyorum bekliyorum biraz ramazandan sonra net belli olsun yinede geçici bitane alıcam insan içine çıkmaya .... ama güzel yaa kıyafetlerin olmaması
Canlarımmmm günaydıııınnnnnn,
Hepinizin günü çoook çooook güzel geçsin inşallahhhh
malum bugün iftar yemeği veriyorum otelde.davetli listesini gözden geçirmece,son hazırlıkları yapmaca,mutfağı kontrol etmece ve fırsat bulunca da kuaföre koşmaca yapacağım
az önce mutfak dolabını bir açtık,ustalar güllaç yapmışlarr.offff diyorum ya,zaten senede bir yiyebiliyoruz,bu sene o da yok
sabah işe geç kalmak üzereydim neden mi çünkü ne giysem üstüme olmadı yahuuu
uzun zamandır giymediğim üstüme yapışan dar bir pantolonum vardı şalvar gibi olmuş,başka bir pantolon vardı neredeyse düğmelerini açmadan giyip çıkarabileceğim kıvamdaydı.neyse ben de en son geçen ay aldığım 42 beden beyaz pantolonumu giydim,yook yaaa ayıptır söylemesi bu da düşüyor üstümden.zaten bu pantolonların 40 bedeni iyi oluyor artık bana ama 30 ağustosta bodruma gittiğimde 38 bedenini alacağım
neyse bu kadar laf kalabalığının üstüne gelelim bildirime :
başlangıç kilo : 92.7 yuhh valla
başlangıç tarihi : 19.03.2012
hedef kilo : 72.7
2 hafta önce : 74.8
geçen hafta : 75.6
bu sabahhh : 74.2
toplam giden : 18.5
canım harikasın tebrik ediyorum kız nettin 77 birlikte görmüştük dur bakimm aldın başını gittin bebemm ayrıca iftarda sana sabırlar kuzuu
başlangıç tarihim:27.05
başlangıç kilom:122
geçen haftaki kilom 107
şimdiki kilom 105.5
canım ne mutlu gidiyi vallah kilocuklar az kalmış çiftlere
KİLO VEREN ve verecek olan tüm dukaniçelerimi tebrik ederimmmmm